A kezdéshez válaszd ki a fájlokat

Ingyenes Online Videókonvertáló

Bármilyen audió/videófájl konvertálható és szerkeszthető

Értékelések ( 6 )
A kezdéshez válaszd ki a fájlokat
GÖRGESSEN

Első lépések

Videólejátszás

Ha először használod a szolgáltatást, a korlátlan konvertálási lehetőségek eléréséhez le kell töltened az indítószoftvert.

Bármilyen fájlt konvertálhatsz – egyszerű visszajátszás

Az Apowersoft Ingyenes Online Videókonvertáló egy kiváló alkalmazás, amely Windows és Mac OS rendszerre is elérhető. Ez az ingyenes videókonvertáló rendkívül jól teljesít a konvertálás terén, hiszen szinte bármilyen videó- vagy audióformátumba átalakítja a fájlokat, méghozzá villámgyorsan. A kimeneti médiaformátumok kompatibilisek a legtöbb mobileszközzel, például a következőkkel: iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, Galaxy S9+, Nexus 6P, LG G7.

TUDJ MEG TÖBBET
Ingyenes
MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, WEBM, MPG, DV, M4A, M4R, MP3, WAV, FLAC, WMA, AC3, AAC, OGG, és RA
Streamelhető formátumok TV-hez, iPad-hoz, Sony, Samsung, HTC, iPhone SE, iPhone 6s, Android táblagép, DVD-lejátszó készülékekhez és így tovább.
4K, 3D, HD, AVCHD, HEVC
CSOMAGOLJON

Stílusos videókat készíthetsz

Ez az ingyenes videókonvertáló felhasználóbarát, mégis sokrétű funkciókkal büszkélkedhet. A konvertálás előtt akár szerkesztheted is a videókat – online. Csiszold, gazdagítsd, szabd saját igényeidhez a videókat, mindenféle macera nélkül. A végeredmény tökéletes látvány lesz.

TUDJ MEG TÖBBET
 • Az alkalmazást akár körülvágásra, videóméretezésre, effektezésre és vízjelezésre is használhatod. Egy gyors és ingyenes megoldásról van szó, amellyel konvertálhatod és testreszabhatod médiafájljaid.
 • Online videókonvertálás lehetőségét adja kezedbe 144p-től akár 1080p-ig. Természetesen a videók eredeti felbontását is megtarthatod a konvertálás során. A különleges kimeneti méretek (16:9, 4:3, 3:2 stb.) lehetővé teszik, hogy kifejezetten PSP-hez, DVD-re, iPhone-hoz vagy iPadhez ments el a felvételeket. Változtathatsz továbbá a bitsűrűségen, a képkockasebességen, a csatornák számán, és a mintavételezésen is, videó- és audiófájlok esetében egyaránt.
CSOMAGOLJON

Online, gyors, legális, ingyenes – korlátok nélkül

Ez egy teljesen INGYENES webes szolgáltatás. Használata NEM igényel extra költségeket. Bármennyi videó konvertálására felhasználhatod. Ha például videók konvertálása MP4-be a célod (vagy más formátumba), és ezt online szeretnéd megtenni, csak látogasd meg ezt a weboldalt, és telepítés vagy regisztráció nélkül munkához is láthatsz. Ha nem szeretnél újabb alkalmazásokat telepíteni számítógépedre, az Apowersoft Ingyenes Online Videókonvertálót pont neked találták ki – még lassítani sem fogja számítógépedet.

TUDJ MEG TÖBBET
 • Villámgyors videókonvertálás

  Hogy milyen sebességgel végzi az online konvertálást? Tesztjeink kisebb fájlok esetében rendkívül gyors sebességet mutatnak. Habár a nagyobb videók konvertálása valamivel tovább tart, a gyorsaságot garantáljuk.
 • Barátságos ügyféltámogatás

  Professzionális technikusaink biztosítják, hogy weboldalunk látogatása mindig zökkenőmentes legyen. Szívesen fogadjuk az esetleges hibákról szóló értesítéseket. Szolgáltatásunkhoz kapcsolódó speciális tippjeink és oktatóvideóink téged is segíteni fognak.
CSOMAGOLJON

Videó- és audiófájlok konvertálása API-szolgáltatásunkkal

Az API-szolgáltatásunk által nyújtott lehetőségek: konvertálótechnológiánkat beágyazhatja weboldalába, alkalmazásába és bővítményébe is. Rendkívül egyszerű hozzákezdeni, különösen, ha itt kipróbálja az API-kódot.

Egyszerű felület

 • válasszon fájlokat
 • válasszon formátumot
 • speciális beállítások
 • paraméterek módosítása
 • konvertálás indítása

Hogy miért az Ingyenes Online Videókonvertáló?

Értékelés: 5- 6 értékelés alapján.6 értékelés
 • Az a helyzet, hogy ez a konvertáló a legjobb, amit valaha használtam, nagy fölénnyel. És szinte mindegyiket kipróbáltam.

  Ez a szoftver tényleg nagyon jó. Egyértelműen a kedvencem. Minden megvan benne, amire szükségem van. Hatékony és gyors.

 • Ki kell vennem a hangsávokat videókból, és ez az alkalmazás tökéletes munkát végesz. Gyorsan, gond nélkül átkonvertálta a videómat.

  Nagy jó online alkalmazás, mert nem kell telepítenem semmit ahhoz, hogy konvertálhassak. A végeredmény minősége pedig nem romlik.

 • Egy Facebookos posztban találtam meg a programot. Nagyon jól működött a videóvágáshoz.

  Örülök, hogy elkészítették. Nagyon jól jön, mikor videót kell konvertálnom.

  Online videókonvertáló hozzászólások

  Hagyj hozzászólást

  Add meg a nevedet!
  Adj meg értékelést!

  Hozzászólás (0)

  Vélemények és említések

  new
  Támogatás
  Megosztás
  Felülvizsgálat
  Hozzászólás
  Vissza az elejére
  Click below to install