Apowersoft Hangfelvevő Mac

Hangfelvevő Mac
Értékelés:3.2 /5(9 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

Az Apowersoft Mac Hangfelvevő a legkönnyebb módja arra, hogy bármilyen, Mac-en hallott hangot rögzítsen. Ezzel a Mac hangfelvevővel bármilyen belső vagy külső forrásról (pl. hangkártya, mikrofon, vonalbemeneti eszközök) rögzíthet hangfelvételeket. A kimeneti audio fájl M4A, MP3, AC3, AU, M4R, AIFF vagy egyéb, igény szerinti formátumban tárolódik el.

  • Rögzítsen bármilyen hangot a Mac OS X Mountain Lion rendszeren
  • Vegyen fel online audio vagy rádió stream-et a weblapokról
  • Rögzítsen audio felvételt M4A vagy MP3 formátumban, veszteségmentesen
  • Automatikusan felismeri a zene címét, előadóját és az albumot
  • Hozzon létre ütemezett felvételi feladatokat könnyedén
  • Automatikus darabolás a csendes részeknél és beépített reklámszűrő

Ezzel a Mac hangfelvevővel olyan könnyedén vehet fel hangot Mac-en, mint még soha. Egyetlen kattintással indíthatja a hang, beszéd vagy egyéb audio rögzítését online forrásokból és alkalmazásokból (pl. YouTube, Pandora, Spotify, iTunes, Skype, QuickTime Player, stb). Mostantól bárhol és bármikor élvezheti kedvenc zenéit.

Letöltés

"
Rögzítsen veszteségmentes hangot Mac-en

Rögzítsen veszteségmentes hangot Mac-en

Az Apowersoft Hangfelvevő Mac célja, hogy bármilyen hang rögzíthető legyen Mac OS rendszeren. Ezzel az okos Mac audio rögzítő programmal egyaránt vehet fel stream audio-t, rádiót, helyi fájlokat, VoIP hívásokat, zenét és mindenféle audio klipet a hangkártyáról vagy a mikrofonról. Ha hallja, fel is tudja venni Mac OS X-en!

Korlátok nélküli Mac audio felvétel

Korlátok nélküli Mac audio felvétel

Rengeteg zenés oldal, rádióállomás és videó stream létezik a weben. Az Apowersoft Hangfelvevő Mac nem csak audio felvételre képes, de videóból is tud audio-t konvertálni. Ezt a képességet főleg a YouTube, Grooveshark, VEVO, MySpace, Pandora, Deezer, MTV, iTunes Radio, Yahoo Music, Last.fm, Jango, Rhapsody, Napster szolgáltatásokon lehet kihasználni.

Ütemezett feladatok könnyű beállítása

Ütemezett feladatok könnyű beállítása

A beépített Ütemezés funkcióval könnyedén hozhat létre ütemezett feladatokat. A beállítás után automatikusan elindítja és leállítja a felvételt. Ez a fajta megoldás sok előnnyel és kényelemmel jár. Mostantól nincs szükség rá, hogy órákat töltsön Apple számítógépe előtt a hosszas felvételek miatt. Hasznos lehet az auto input monitoring funkció, mellyel felvételkor elkerélheti a késési problémákat.

Zenei információk intelligens felismerése

Zenei információk intelligens felismerése

Ez nem csak egy Mac audio rögzítő. Az ID3 azonosító eszköz automatikusan beszerzi a zenék információit (cím, előadó, album, méret, év, formátum, műfaj), ami a zenegyűjtemény rendszerezését és lejátszását különösen simává teszi. Amikor lehetséges, az ID3 tag-ek manuálisan is szerkeszthetőek. Továbbá a Keresés fület használva könnyedén és gyorsan megtalálhatja a keresett felvételeit.

Felvételek külön audio sávokra bontása

Felvételek külön audio sávokra bontása

Az Hangrögzítő Mac automatikusan képes egymástól elkülöníteni az egyes zenei sávokat. Vegyük például azt az esetet, ha az audio egyszerre 30 perces, közte rövid szünetekkel. A Mac-en történő audio rögzítés közben a szoftver külön sávokra bontja ezt, a csendes részek alapján. Sőt, a köztes reklámok kiszűrése is megoldott, ha megadja a konkrét időtartamot.

Audio fájlok vizuális szerkesztése

Audio fájlok vizuális szerkesztése

Az egyszerű szerkesztő funkcióval a nem kívánt audio részek levághatóak és több külön rész egyetlen fájlba fűzhető össze. Megeshet, hogy az eredeti fájl hangja torzít, ezeket érdemes így levágni.

Sokféle fájltípus támogatása

Sokféle fájltípus támogatása

Azon kívül, hogy az elterjedt M4A és MP3 formátumokat támogatja, az Apowersoft Mac hangrögzítő programja kezeli az OGG, SND, AC3, AU, M4R, AIFF fájlokat és még számos egyéb fajtát. Könnyen kiválaszthatja preferált formátumát iPhone 5, iPod touch, iPad, stb. készülékére. Továbbá nagyon egyszerűen konvertálhat egyik audio formátumból a másikra.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Hírek

Több Erőforrás

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére