Streaming Hangfelvevő

Értékelések ( 1 )

A Streaming Hangfelvevő nagyban képes hozzájárulni a zenei élményhez. Gond nélkül rögzíti a streamelt audiót különböző zeneoldalakról, videóplatformokról, rádióállomásokról, és akár hangbeszélgetésekből is.

Hogy a felvételek bármilyen lejátszóval és készülékkel kompatibilisek legyenek, a szoftver számos kimeneti hangformátumot támogat, például: MP3, AAC, FLAC, WMA.

Hangrögzítés kiváló minőségben

Szeretnéd tudni, hogy hogyan tarthatnál meg egy zeneszámot, amit valamilyen streaming oldalon hallottál? Az e-megbeszélésen elhangzottakat szeretnéd lementeni, esetleg saját hangodat vennéd fel egy élő oktatóvideóhoz? Ez a szoftverünk teljes körű megoldást kínál, lehetővé teszi többek között a számítógéphangok és a mikrofon egyidejű rögzítését. A hangfájl kiváló minőségben kerül mentésre, így azonnal feltölthető zenemegosztókra, lejátszható a különböző kütyükön és így tovább.

TUDJ MEG TÖBBET
 • Kimeneti formátumok
 • Bemeneti formátumok
 • Készülékek
A legelterjedtebb hangformátum
A Microsoft fejlesztette, a Windows rendszer alapértelmezett formátuma/td>
Számos okostelefon és a PlayStation alapértelmezett formátuma
Az iTunes, QuickTime és iPod által használt hangformátum
iPhone csengőhang-formátum, veszteségmentes hangformátum és még sok egyéb
Rendszerhangok
Zeneblogok, lejátszási listák, hangoskönyvek, rádióállomások, online konferenciák stb.
Mikrofonhang
VoIP hívások, ének stb.
Windows
Windows 10/Windows 8.1/Windows Vista/Windows 7/Windows XP
iOS
iPhone, iPad, iPod, iTouch, Apple TV
Android
Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Sony, Motorola, LG, HTC
CSOMAGOLJON

ID3 tagek automatikus hozzáadása

Mostantól új zeneszám felvétele után nincs szükség az adatok kézi szerkesztésére – a szoftver automatikusan észleli az előadót, az albumot, a kiadás évét, a műfajt, és még a borítót is. A zenekedvelők és a gyűjtögetők kedvenc funkciója ez. Egyszerre több fájl adatait is képes beszerezni, így rengeteg időt spórolhatsz – de természetesen a manuális szerkesztésre is lehetőség van.

TUDJ MEG TÖBBET
CSOMAGOLJON

Konvertálás készülékkompatibilis formátumokba

Hordozható lejátszódon szeretnéd hallgatni a felvételeket? Csak egy kattintásba kerül. A beépített audiókonvertáló segítségével számos különböző formátumba alakíthatod a fájlokat, akár egyszerre többet is. Sőt, a hangfájlok összeolvasztására is használható, így több fájlból egy készíthető. Az Apowersoft Streaming Hangfelvevő a helyi fájlok mellett internetes videókat is képes MP3, WMA, FLAC, OGG stb. formátumokba konvertálni.

TUDJ MEG TÖBBET
CSOMAGOLJON

További hasznos funkciók

Hogy minden igényre megoldást nyújtson, a Streaming Hangfelvevő egyéb hasznos funkciókkal is rendelkezik.

TUDJ MEG TÖBBET

Online rádióállomások rögzítése

Ez a legjobb módja, hogy a világszerte hallgatható élő rádióállomások adásait megörökítsd. Csak keress rá a kiszemelt rádióra és indítsd el – a szoftver bármilyen zeneszámot, hírszegmenst, interjút stb. a lemezre ment.

Audió átvitele az iTunes-ba

Ha a rögzített és letöltött tartalmakat Apple eszközökön szeretnéd hallgatni, a “Zene átvitele iTunes-ba” funkcióra van szükséged. Ezzel bármilyen fájlt iTunes-kompatibilis formátummá alakíthatsz, és azonnal az iTunes zenetáradhoz adhatod.

Egyszerű hangszerkesztés

A beépített hangszerkesztő számos funkciót kínál, beleértve a vágást, a másolást, a beillesztést, az összeolvasztás, a keverést és az effektusokat is. A szerkesztővel akár csengőhangokat is készíthetsz – gond nélkül.

CD-írás gyűjteményhez, megosztáshoz

A CD-író különleges extra, amellyel a begyűjtött hangfájlokat CD-re írhatod, hogy a számítógépedtől távol is hallgathasd a szerzeményeket. Akár másoknak is készíthetsz CD-ket.

CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • hangrögzítés
 • hangszerkesztő
 • zenetár
 • rádiólejátszás
 • zenekeresés
 • videó konvertálása MP3-ba

  Hogy miért a Streaming Hangfelvevő?

  Értékelés: 5- 1 értékelés alapján.1 értékelés
  • Köszi, ez a legjobb hangrögzítő, amit valaha használtam. Munkám miatt sűrűn kell online rádiókat rögzítenem, és a Streaming Audio Recorder minden gond nélkül működik. Én támogatom!

   Ejha, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó módszert találok a streaming audió rögzítésére. Ráadásul extra funkciói is vannak, például az audiókonverátló a szerkesztő és a zeneletöltő. Egy szóval kiváló. Like.

  • Fél perc után tudtam, hogy pontosan erre a hangrögzítőre van szükségem. Tökéletesen egyszerű, 100%-os hatékonysággal. Kiváló termék!

   Nagyon örülök, hogy megtaláltam a szoftvert. Olyan egyszerű, hogy még én is elboldogulok vele. Kijelentem, hogy ez egy kitűnő program!

  • A zenerögzítés, -rendezés, és -átvitel teljes körű megoldása. Végre egyszerűen iPhone-omra juttathatom a kedvenc számaimat.

   Gyakran használom a programot Skype-os beszélgetések felvételére. Használata egyszerű, a hangminőség kiváló. Nagyon elégedett vagyok a szoftverrel!

   Vélemények és említések

   Streaming Hangfelvevő

   Gond nélkül rögzíti a streamelt audiót

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére
   Click below to install