Ingyenes Online Képből PDF Konverter

 
Ingyenes Online Képből PDF Konverter

Nyomtasd ki fontos képeidet egyszerűen vagy csökkentsd a fénykép méretét a kiváló minőség megtartása mellett! Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a képet PDF-be konvertálod. Az Apowersoft kifejlesztett egy ingyenes, online, képből PDF-be konvertáló szoftvert, melyet hozzáférhetővé tett bárki számára.

Kifejezetten képek PDF-be konvertálására tervezték, a kép formátuma lehet JPG, GIF, PNG, BMP TIFF, stb. Ez a teljesen ingyenes konverter három módot kínál - több kép konvertálása egyszerre lemezről, képek konvertálása PDF-be egyenként lemezről, és képek konvertálása PDF-be URL címről.

Főbb tulajdonságok:

Képek átalakítása PDF

Képek átalakítása PDF fájllá néhány kattintással

Az eszköz lehetővé teszi különböző képformátumok PDF-be konvertálását ingyenesen, mindössze néhány kattintással. Teljesen kompatibilis az összes formátummal, mint a JPG, PNG, TIFF, GIF, stb. formátumok. Mivel a legtöbben JPG képeket konvertálnak az alkalmazással, ingyenes JPEG-ből PDF-be konverternek is nevezik.

Ingyenes és egyszerű has

Ingyenes és egyszerű használat intuitív felhasználó felülettel

Ahogy a neve is sugallja, az ingyenes képből PDF online egy webes szolgáltatás, mellyel képeidet PDF-fájllá konvertálhatod. A szolgáltatás teljesen díjmentes, rejtett költségek nélkül. Még nagyobb meglepetés, hogy nem kell letölteni és telepíteni ezt vagy bármilyen más alkalmazást használat előtt, továbbá rendkívül felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely nagyon hasznos egy kezdő számára.

képek konvertálására lemezről

Két mód képek konvertálására lemezről

Ez az ingyenes online képből PDF konverter egy sokoldalú eszköz PDF fájlok létrehozására PNG, JPEG, GIF, BMP és egyéb képformátumokból. Két különböző működési módot kínál merevlemezen lévő képek PDF-be konvertálására. Mindkét üzemmód lehetővé teszi több oldalas PDF létrehozását, egyszerűen az Oldal hozzáadása gomb megnyomásával.

Több kép importálása egyszerre: ebben az üzemmódban a CTRL gomb megnyomásával egyszerre több kép is hozzáadható.

Egyetlen kép importálása: ebben a módban egy időben egy kép importálható.

Kép konvertálása PDF-be URL címről

Kép konvertálása PDF-be URL címről

Amellett, hogy a merevlemezen lévő képeinket PDF-be konvertálhatjuk, a program egy másik módot is kínál: JPG fájlok konvertálása URL címről. Ebben a módban csak illeszd be a kép linkjét, majd konvertáld a képet PDF-be a PDF létrehozása gomb megnyomásával. Ily módon internetes képekből hozhatunk létre PDF dokumentumokat.

Még több kényelmi funkció

Még több kényelmi funkció

Ez az ingyenes képből PDF-be konverter hatékony eszköz, ahogy az a három fent említett módból is látható. De a program még ennél is több szolgáltatást nyújt.

Lap hozzáadása: Ha többoldalas PDF fájlt szeretnél készíteni, egyszerűen kattints a Lap hozzáadása gombra.

Oldal eltávolítása: Kattints az Oldal eltávolítása gombra, ha nincs szükséged egy adott oldalra a létrehozott PDF dokumentumban.

Oldalszámok megjelenítése vagy elrejtése: Ha szeretnéd megjeleníteni az oldalszámokat, jelöld be az Oldalszámok megjelenítése a PDF fájlban jelölőnégyzetet. Az oldalszámozás elrejtéséhez vedd ki a jelölést.

Kattints az eltávolítani kívánt képre: Ha törölni szeretnéd az importált képeket, egyszerűen kattints rájuk.

Kiváló minőségű PDF fájlok gyors létrehozása

Kiváló minőségű PDF fájlok gyors létrehozása

A legtöbb ember számára az egyik legfontosabb kérdés az elkészült PDF fájl minősége. Számos eszköz létezik, amely hasonló az online képből PDF-be konverterhez, de sok felhasználó nem elégedett az elkészült PDF fájl minőségével. Az Apowersoft ingyenes szolgáltatása kiváló minőséget és nagyon gyors átalakítási sebességet kínál.

 
Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére