Android 5.0 vagy újabb

Apowersoft Androidrögzítő

Androidos képernyő továbbítása és rögzítése számítógépen

Értékelések ( 1)
  • +1 -
  • Megosztás -
  • Megosztás -
  • Pin -
  • Megosztás -
Online Indítás
REC
Videóbemutató
GÖRGESSEN

Android csatlakoztatása számítógéphez

Tökéletes Chromecast-vevőként az Apowersoft Androidrögzítő lehetővé teszi, hogy Android rendszerű eszközét könnyedén számítógépéhez csatlakoztassa. Az Androidos képernyőrögzítő szoftvert használva csak ugyanarra a Wi-Fi-hálózatra kell csatlakoztatnia számítógépét és mobileszközét, és már hozzá is kezdhet a továbbításhoz. Minden, amit Android-eszközén lát, azonnal számítógépén is látható lesz.

Valós idejű megjelenítés

Ez az Androidos képernyőrögzítő játékok, zenék, videók, videóhívások és számos egyéb tartalom számítógépre történő tökéletes streamelését teszi lehetővé, méghozzá valós időben. A funkció a hangokat is továbbítja, csúszás nélkül. Így nagy méretben kezelheti mobileszközét – jól fog jönni például prezentációk elkészítéséhez, filmnézéshez és játékhoz is.

Egyszerű rögzítés

Az Androidos képernyőtartalom továbbítása PC-re vagy Mac-re az Apowersoft Androidrögzítő funkciói közül csak egy. Képes többek között egyetlen kattintással a képernyőtartalom rögzítésére is. A funkció segítségével rögzítheti Androidos eszköze képernyőjét és a képernyőhöz tartozó hangokat is, valamint a felvételekből akár GIF-fájlokat is készíthet. Akár játékmenetről, akár videócsevegésről, akár oktatóvideóról, akár valami másról legyen szó, ez az Androidos videórögzítő garantálja, hogy azt fogja kapni, amit lát és amit hall.

A rögzítési beállítások módosítása

Az Androidos képernyő rögzítése Mac-en vagy Windows-on különböző igények szerint alakulhat, hogy a különböző platformokon tökéletesen lejátszható felvételek készüljenek. Ez az androidrögzítő lehetővé teszi a felbontás, a minőség, a hangbemenet (rendszerhangok, mikrofon, mindkettő) és a videóformátum (MP4, AVI, WMV, FLV, GIF stb.) beállítását is. A felvételek gyors hozzáférését pedig a mentéshez használt kimeneti mappa megadásával biztosíthatja.

  • Beállítások
  • Nyelv
  • Támogatás
  • Névjegy
MP4
MP4

Feltöltés és megosztás

Ha fel szeretné tölteni vagy meg szeretné osztani felvételeit, ez az Androidos képernyőrögzítő szoftver lehetővé teszi, hogy ezt azonnal megtegye. A videókat videómegosztókra és ingyenes felhős tárhelyekre is feltöltheti, például a YouTube-ra, a ShowMore-ra, a Google Drive-ra vagy a Dropbox-ra, sőt, közösségi oldalakon is megoszthatja őket, például a Facebookon, a Twitteren és a Google+-on. Ezt követően az interneten keresztül bármikor, bármilyen platformról hozzáférhet a videókhoz.

MEGTETSZETT? TÖLTSE LE! ÉS PRÓBÁLJA KI!

Az Apowersoft Androidrögzítő hozzászólásai

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére
Click below to install