Ingyenes Apowersoft Online iPhone Transfer

Ingyenes Apowersoft Online iPhone Transfer
Értékelés: 3.5 / 5 (76 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Az ingyenes Apowersoft Online iPhone transfer egy remekül használható iOS segédeszköz, amivel könnyedén másolhat fájlokat iPhone-ra és ingyenes iPad transzfer is elérhető általa.

  • Fájlok ingyen másolása iOS eszközökről PC-re/iTunes-ba
  • Importáljon iPhone/iPad média tartalmakat könnyedén, iTunes nélkül
  • Kezelje iPhone vagy iPad készülékeit tökéletesen
  • Ingyenes csengőhangok és új lejátszási listák készítése
  • Húzza át a fájlokat az iTunes-ba, hogy helyreállítsa az iTunes könyvtárát
  • Minden iOS rendszerrel kompatibilis

Egy nem várt merevlemez katasztrófa előtt érdemes átmásolnia fájlait az iPhone-jára. Mielőtt véletlenül letörölte volna zenegyűjteményét a PC-ről, azon gondolkozhat, hogyan is vigye át a zenéket újra az iPhone-ról. Az ingyenes Apowersoft iPhone Transfer a legjobb megoldás bármilyen iOS eszközről való adatmentéshez. Könnyű kezelni, de sok funkcióval bír. A többi ingyenes iPhone transzfer eszközzel ellentétben 100%-ban ingyenes, rejtett költségek vagy korlátozások nélkül. A következő figyelreméltó tulajdonságokat nézve világossá válik, miért választják olyan sokan ezt az új, ingyenes online iPhone transzfer eszközt.

export

Fájl export iOS eszközről iTunes-ba/PC-re

Az ingyenes iPhone Transfer segítségével nagymennyiségű média tartalmat is lementhet egyidejűleg iOS eszközéről. Ebbe beletartoznak a zenék, videók, TV adások, iBook könyvek, fényképek, hangjegyzetek, iTunes U tartalmak, podcast-ek és még számos egyéb tartalom típus.

Fájátvitel számítógépre: bármilyen fontos fájlt átmásolhat iPhone/iPad készülékéről a PC-re, csak kattintson az Export gombra.

Fájlok mentése az iTunes-ba: ha vissza akarja szerezni vagy újragenerálni iTunes könyvtárát, ezáltal minden iOS eszközének médiatartalmát az iTunes-ba mentheti.

importálása

Médiatartalom importálása iPhone/iPad készülékre

Mielőtt elvesztené a számítógépen tárolt fájljait, ezzel az eszközzel átviheti azokat iOS készülékeire. Ez az ingyenes iPhone transzfer szolgáltatás képes minden helyi fájlt az Apple iOS eszközére menteni.

Fájlok hozzáadása az iPhone/iPad eszközökhöz: csak kattintson az Import gombra és máris szinkronizálta a helyi zenéket, képeket, videókat és könyveket az iPad készülékre.

Adatátvitel iOS eszközök között: megoszthatja média fájlait családjával vagy barátaival, ha az iOS eszközéről más iOS készülékekre másolja azokat, de akár fordítva is működik.

Általános médiatartalom kezelése

Általános médiatartalom kezelése iPhone és iPad eszközein

Ez az ingyenes online szolgáltatás nem csak ingyen másol iPhone/iPad fájlokat a PC-re, de kezeli is az összes médiafájlt az iOS eszközökön. Törölje megunt csengőhangjait, hangoskönyveit, zenét, videóit, iBook könyveit, hangjegyzeteit, majd töltsön fel új tartalmat és lejátszási listákat hozzájuk. Még ennél is nagyobb meglepetés a beépített csengőhang készítő. Különleges csengőhangokat gyárthat iPhone-jához bármilyen audio forrást használva.

Személyes információk kezelése

Személyes információk kezelése Apple iOS eszközökön

Az ingyenes iPhone kezelő segítségével könnyedén kezelheti személyes adatait, beleértve a kapcsolatokat, üzeneteket, könyvjelzőket, naptárat és jegyzeteket.

Kattintson az Import vagy Export gombokra, hogy külön importálja/exportálja kapcsolatait, üzeneteit, jegyzeteit, könyvjelzőit és naptárát négyféle formátumban: Outlook, Gmail, CSV fájl és VCF fájl.

Készítsen új kapcsolatokat, feljegyzéseket, könyvjelzőket, törölje nem kívánt személyes adait vagy állítsa helyre azokat, ha netán elvesztek. Sőt, akár több kapcsolatot is összevonhat egybe.

Kezelje alkalmazásait iOS eszközein

Kezelje alkalmazásait iOS eszközein

A ingyenes Apowersoft iPhone Transfer-t használva könnyedén kezelheti összes alkalmazását Apple iOS készülékein. Telepíthet, eltávolíthat és frissíthet vele alkalmazásokat, közvetlenül iPhone/iPad eszközén. Továbbá a beépített keresőgombbal könnyedén megtalálhatja a kívánt alkalmazást az alkalmazások rengetegében.

Könnyen használható, mégis sokoldalú

Könnyen használható, mégis sokoldalú

Ingyen hozzájuthat ezen eszközhöz, bármilyen letöltés vagy regisztráció nélkül. Mindössze kattintson az Alkalmazás indítása gombra.

Minden iOS eszköz támogatott: iPad, iPad 2, a legújabb iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone5, iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus stb.

Három ingyenes, beépített modult is tartalmaz: MP3 lejátszó, lejátszási lista szerkesztő, csengőhang készítő.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére