Apowersoft Mac Videóletöltő

Mac Videóletöltő
Értékelés:3.2 /5(7 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

Az Apowersoft Mac Videóletöltő kifejezetten a Mac rendszerek felhasználóinak készült, hogy egyszerűvé tegye a letöltést olyan weboldalakról, mint a YouTube, az mno.hu, a DailyMotion, a Story4, az EchoTV, az Indavideó, a TV2.hu, és így tovább. Ezzel a Mac videóletöltővel bármilyen formátumban letöltheti a videókat, például MP4-ben, WMV-ben, FLV-ben, 3GP-ben, MOV-ban, vagy WebM-ben. A rengeteg formátum mellett számos felbontást is támogat, így HD méreteket is: 720p-t, 1080p-t, sőt, ennél nagyobbat is!

  • Videóletöltés OS X 10.9 Mavericks-en szinte bárhonnan
  • Videókonvertálás az összes népszerű formátumba
  • Több videó egyidejű letöltése és konvertálása
  • Egy gombnyomásra letölthető teljes YouTube lejátszási listák Mac-en
  • Kezelhető, rendezhető letöltött videók
  • Letöltött videók lejátszása a beépített lejátszón
  • Videóletöltés az elérhető legjobb minőségben

Letöltés

Több, mint egy egyszerű videóletöltő: Az Apowersoft Mac Videóletöltő hatékony videókonvertálójával minden népszerű készülékhez megfelelő videót tud előállítani, legyen az iPad, iPod Touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC, vagy esetleg valami más.

Íme a főbb funkciók:

Videóletöltés Mac-en

Videóletöltés Mac-en, az eredeti minőségben

Az Apowersoft Mac Videóletöltő egyszerű megoldást nyújt a Mac rendszerek felhasználóinak a weboldalak audió- és videótartalmának letöltésére. Segítségével minden streamformátum és médiaprotokoll rögzíthető (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP és HTTPS). A letöltött videók minőségromlás nélkül kerülnek mentésre a Mac-en.

megtérít video Mac

Bármilyen online vagy helyi videó konvertálható

A letöltött és a már meglévő videók egyaránt számos formátumba átkonvertálhatóak: MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP, ASF, stb. A program emellett a videók hangfájlokká alakításával is megbirkózik, képes például M4A, MP3, OGG, AAC és AC3 fájlok készítésére. A konvertálás után már az alkalmazáson belül lehetősége van egyenesen az iTunes-ba importálni a fájlokat.

Több videó egyidejű letöltése

Több videó egyidejű letöltése

A csoportos letöltés funkcióval egyszerre több videót is letölthet. Amint ráhúzza az URL-eket az Apowersoft Mac Videóletöltő ikonjára, a videók rákerülnek a letöltési listára, majd a fénysebességhez hasonlítható gyorsasággal letöltődnek – a lehető legjobb minőségben.

Bármilyen YouTube lejátszási lista letöltése

Bármilyen YouTube lejátszási lista letöltése

A letölthető YouTube videók száma a végtelent súrolja. Mi van akkor, ha valaki egy egész csatornányi videót szeretne letölteni? Mac-es YouTube letöltőnk tökéletes eszköz a célra. Egyetlen kattintással letöltheti az éppen böngészett feliratkozást, de a saját YouTube-os profilját is.

kezelheti videó Mac

Egyszerű videórendezés a Videótárban

Egy egyszerű beállítás után a számítógép kikapcsoltatható, miután a kiadott feladatok elkészültek. A kikapcsolás mellett utasítható alvásra, vagy a program bezárására is. Ezzel a funkcióval szükségtelenné válik, hogy állandóan a monitor előtt üljön. A Mac video letöltő emellett a letöltött videók rendezését is lehetővé teszi a Videótáron keresztül, így bármit átnevezhet, törölhet és le is játszhat.

elkapja a képernyő Mac

Rögzítsen a képernyőről bármit

Az Apowersoft Mac Videóletöltőt képernyőrögzítővel is felszereltük, így bármilyen megjelenő tartalmat rögzíthet, például menüket, objektumokat, a teljes képernyőt, de egyéni területet is. Ez azoknak jöhet különösen jól, akik élő streameket vagy kódolt videókat szeretnének rögzíteni például a BBC iPlayerről, a Twitch TV-ről, az ABC-ről vagy a CNN-ről.

videószerkesztés

Egyszerű videószerkesztés, hogy az elképzeléseit valóra is válthassa

A beépített szerkesztő használata pofonegyszerű. Vágás, körülvágás, összeolvasztás, különleges effektek, feliratok – gond nélkül. A programozás során az intuitivitás volt a cél, így akkor is használni tudja a szerkesztőt, ha nem tartozik a számítógépzsenik közé.

Promotion hirdetések

Nézze meg a videót Demo

videót Demo

Hírek

Kapcsolódó cikkek

Több Erőforrás

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére