Képernyőkép készítése

Ingyenes Képlopó

Képernyőkép bármiről, kiváló minőségben

Értékelések ( 0 )
Képernyőkép készítése
Videóbemutató
GÖRGESSEN

Felhasználói útmutató

Ez az ingyenes screenshot program nem igényli a Java Appletet, de az első használatkor egy indító telepítésére van szükség. Ezt követően korlátozások nélkül készíthet képernyőképeket.

Képernyőképek egyetlen kattintással

Ez az ingyenes screenshot program egy web alapú alkalmazás, amely Windows és Mac rendszeren is működik. Lehetővé teszi, hogy bármilyen képernyőn látható tartalomról jó minőségű képet készítsen. Amit lát, azt lesz az eredmény is.

TUDJ MEG TÖBBET

A képeket JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF és PDF formátumban mentheti el.

Bármilyen képernyős tartalomról képet készíthet, beleértve az alkalmazásokat, a videókat, a játékokat és a weboldalakat is.

 • Egyetlen kattintásos képkészítés

  A képkészítéshez csak a kamera ikonra kell kattintania az alkalmazás felületén, vagy meg kell nyomnia a „Print Screen” gombot billentyűzetén. Annyira egyszerű, hogy a legjobb Képmetsző alternatíva lehet.

 • Rögzítsen bármit a képernyőről

  Hogy bármilyen igénynek megfeleljen, az online eszközzel adott területet, az aktív ablakot, legördülő menüket, weboldalakat, videóképkockákat, játékmeneteket és egyebeket is fotózhat.

 • Intelligens ablakészlelés

  A képkészítés aktiválásakor a program automatikusan észleli a megnyitott szoftverablakokat, amint az egérkurzor föléjük ér. Az ablak fotózásához csak kattintson az egérrel.

CSOMAGOLJON

A képernyőképek azonnali jelölése

Az egyszerű jelölés érdekében ez az online screenshot program gyorsan használható képszerkesztőt is biztosít, amellyel csiszolhatja és jelölheti az éppen elkészült képernyőképeket. Vonalakat, nyilakat, más formákat és szövegeket adhat a képekhez, így kiemelhet bizonyos részeket. Az elmosás eszközzel pedig eltakarhatja az érzékeny, privát információkat.

Feltöltés ingyenes felhős tárhelyre

A képlopó szoftver egy másik fontos előnye, hogy ingyenes felhős tárhelyet nyújt felhasználóinak a képernyőképek és más képfájlok tárolására. Ha elkészült a képernyőkép szerkesztésével, azonnal feltöltheti a fájlt a Screenshot.net-re, így tárhelyet takaríthat meg. A feltöltés végén a fájlra mutató hivatkozásokat kap, így beillesztheti a képet fórumokon és blogokon is. A szolgáltatás minden képet 100%-os biztonságban tárol.

Kényelmes képernyőkép-megosztás

Amellett, hogy a képet a merevlemezre mentheti és ingyenes felhős tárhelyre töltheti fel, az ingyenes online képernyőkép készítő szoftver lehetővé teszi azt is, hogy a képet a vágólapra másolja, elküldje e-mailben, vagy épszerű közösségi oldalakon ossza meg, például a Facebookon, a Twitteren, a Google+-on és a Pinteresten. Követői így azonnal láthatják az elkészült képernyőképeket.

Egyszerű felület

 • főfelület
 • képernyőkép készítése
 • beállítások konfigurálása
 • képernyőképek feltöltése

  Hogy miért az Ingyenes Képlopó?

  Értékelés: 5.0- 97 értékelés alapján.
  • Ez egy nagyon hasznos online képernyőrögzítő. Tetszik, hogy egyszerű a felülete, ezért egyértelmű, hogy hogyan kell elkészíteni a képernyőképeket. Csak így tovább!

   Egyszerű szoftver, mégis nagyon sok hasznos funkcióval. A beállítások között megadható, hogy késleltetve készüljön a kép, ami nagyon hasznos, ha menüpontokat vagy szövegbuborékokat szeretnék fotózni.

  • Nagyon jó az azonnali jelölő eszköztár. Könnyen beszúrhatok vonalakat, nyilakat és szövegeket a képernyőképekbe, még mielőtt elmenteném őket. Sőt, a felvételeket azonnal meg is oszthatom a Facebookon!

   Blogger vagyok. Gyakran kell képeket készítenem a blogjaimra, és ezeket a képeket csoportosítanom kell. Ezzel a szoftverrel azonnal a vágólapra helyezhetem a képernyőképeket, így nem kell a mentésükkel vacakolnom.

  • Ingyenes felhős tárhelyet ad a képekhez! Sőt, linkeket is kapok, amelyekkel akár fórumos bejegyzésekben is megjeleníthetem a képeket. Szuper!

   Hihetetlen, hogy ez az apró szoftver mennyi mindenre képes. Az azonnali jelölés és megosztás rendkívül kényelmessé teszik.

   Ingyenes Képlopó – hozzászólások

   Hagyj hozzászólást

   Add meg a nevedet!
   Adj meg értékelést!

   Hozzászólás (0)

   Vélemények és említések

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére
   Click below to install