Képernyő Felvevő Pro

Teljeskörű képernyőrögzítő program

Értékelések ( 7 )
GÖRGESSEN

Apowersoft Képernyő Felvevő Pro

Az Apowersoft Képernyő Felvevő egy egyszerűen használható, mégis professzionális asztali alkalmazás, amellyel a képernyő tartalma és a hozzá tartozó hangok is egyszerre rögzíthetőek. A felvételek hagyományos MP4-fájlokba menthetőek, de a beépített konvertálóval ezeket AVI, WMV, FLV, SWF és sok más formátumba is átkonvertálhatóak – anélkül, hogy a minőség romlana.

A képernyő teljes tartalmának rögzítése

A teljes körű, mégis intuitív felület számos rögzítési módokat kínál, melyek lehetővé teszik, hogy a felhasználó a képernyő egy adott régióját, egy teljes ablakot, a teljes képernyőt, vagy más területet rögzítsen. A webkamera képének hozzáadásával pedig kép-a-képben felvételek is létrehozhatóak.

TUDJ MEG TÖBBET
Kimeneti formátumok
Az elérhető videóformátumok: WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, WEBM
Felhasználhatóság
Bármilyen képernyős tevékenység, például bemutató, oktatóvideó, videóchat, videójáték, böngészős streaming stb.

Különböző rögzítési módok

Teljes képernyő: a képernyőn látható minden terület rögzítése.
Egyéni terület: a felhasználó által megadott terület rögzítése.
Egér körül: az egérkurzor körüli terület rögzítése.
Kiválasztott ablak: a kiválasztott programablak rögzítése.
A fenti rögzítési módok rengeteg felhasználó tetszését elnyerték, akik azóta is e szoftver mellett teszik le voksukat.

Képernyő és hangok egyidejű rögzítése

A szoftver egyik leghasznosabb funkciója, hogy a képernyő rögzítése mellett a mikrofont, a rendszerhangokat vagy mindkettőt rögzíteni tudja. Sőt, mindezt egyidejűleg, szinkronban teszi, eloszlatva a videójátékosok klasszikus kételyét, miszerint a játékot és a mikrofonhangot lehetetlen elcsúszás nélkül felvenni.

Webkamera rögzítése

A szoftver a webkamera képének rögzítésére is megoldást nyújt, legyen szó Skype, MSN, GTalk vagy más alkalmazásról. A felvételeket alapértelmezésként WMV formátumban tárolja, így azonnal meg is oszthatóak másokkal.

Számos videóformátum

A szoftverrel felvett videók kilenc formátumba menthetőek, ezek a következők: MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV, MPEG, VOB, WEBM. A különböző formátumok akkor is jól jönnek, ha a videók hordozható eszközökre lesznek továbbítva.

CSOMAGOLJON

Felvételszerkesztés valós időben, vagy később

A két szerkesztőeszköz segítségével a videó rögzítés közben is szerkeszthető, az utolsó simítások pedig rögzítés után is elvégezhetőek. Az útmutató videók elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű.

TUDJ MEG TÖBBET

Valós idejű videószerkesztő

Rögzítéskor egy eszköztár jelenik meg, amelynek segítségével a videóra jelölések illeszthetőek: szövegek, vonalak, kiemelések és sok más.

Professzionális videószerkesztő

A felvett videó az utószerkesztőbe importálható, ahol elvégezhető például a szükséges vágás, összeolvasztható más videóval, effektek és vízjelek illeszthetők be, és így tovább.

CSOMAGOLJON

Ütemezett feladatok

A szoftver különlegessége, hogy szinte mindenre gondol. Lehetővé teszi például az ütemezett feladatok létrehozását, egyéni kezdési idővel és időtartammal. Ezzel úgy is rögzíthető a képernyő, hogy a felhasználó nincs is gépnél.

TUDJ MEG TÖBBET

Live streamek rögzítése

Hogy minden felhasználónak a kedvére tegyen, a Képernyő Felvevő Pro bármilyen weboldalon rögzíteni tudja az élő adásokat, így például a Twitch TV, a BBC, a CNN és a Livestream oldalain is. A videógyűjtés legjobb eszközéről van szó.

Webináriumok rögzítése

Ha valaki nem tud jelenlenni egy webes megbeszélésen, a szoftverrel felvételt készíthet az eseményről. Egy előre megadott mappába menti a teljes eseményt, amely így később visszanézhető, vagy megosztható másokkal.

Napi/heti rendszerességű felvételek

A szoftver a rendszeres felvételek automatikus elkészítésében is megoldást jelent, az ismétlődő feladatok ütemezése csak néhány kattintásba kerül. Beállítható az is, hogy megfigyelje a képernyő tartalmát, ha a felhasználó nincs a gépnél.

Valós idejű képernyő-megfigyelés

Szükség lehet a képernyő megfigyelésére például akkor, ha gyerekek felügyelet nélkül használják a számítógépet, és akkor is, ha az őrizetlen számítógépen tárolt személyes adatok védelme a fontos. Akármi is legyen az ok, a Képernyő Felvevő képes automatikusan észlelni minden képernyős tevékenységet.

CSOMAGOLJON

Felvételek mentése és megosztása

Elkészítés után a felvételek a kívánt formátumba menthetőek, operációs rendszernek vagy készüléknek megfelelően. A szerveren, YouTube-on és egyéb helyeken történő megosztás is csak néhány kattintásra van.

TUDJ MEG TÖBBET

Tökéletes videókonvertáló

A beépített videókonvertáló segítségével hatékonyabban és gyorsabban alakíthatóak át az elkészült felvételek. A Képernyő Felvevő Pro számos fájlformátumot kínál, például AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV és MPEG – valamint Apple, Android és Sony készülékekre szabott formátumokat is.

FTP-feltöltés

Az elkészült videók belépési adatok birtokában saját vagy vállalati webszerverekre is feltölthetőek. A szoftver természetesen megjegyzi a felhasználónevet és a jelszót.

Megosztás a YouTube-on

A felvételek megosztása a legnépszerűbb videómegosztón csak a felhasználói adatok megadásába és az OK gomb megnyomásába kerül. A feltöltés után pedig azonnal meg is nyílik a videó weblapja.

Feltöltés a Showmore.com-ra

Kényelmes online megosztás? Erre való a showmore.com. A videótároló és –megosztó weboldal 10 GB ingyenes tárhelyet kínál a videófelvételek tárolására. A weboldalon keresztül egyszerűen kezelhetőek a feltöltött videók, a megosztás pedig közvetlen linkkel vagy beágyazott kóddal is lehetséges.

CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • rögzítési módok
 • felvételkészítés
 • videólejátszás
 • videófeltöltés
 • csak hang rögzítése
 • képernyőkép készítése

Hogy miért a Képernyő Felvevő Pro?

Értékelés: 5- 7 értékelés alapján.7 értékelés
 • Szerintem ez a legjobb program, amit valaha is próbáltam. Maga a rögzítés minősége tetszett igazán. Pontosan olyan részletességgel készülnek el a videók, amilyen az eredeti tartalom volt.

  Helló! Nem is tudom, hogyan gratuláljak a rögzítőmegoldásaitokhoz. A képernyő felvevő kiváló, tökéletes demóvideókat tudok vele készíteni, például a hang és a kép minden esetben szinkronban vannak egymással.

 • Kedvencem a feladatütemező. Automatikusan fel tudok vele venni mindent anélkül, hogy a gép előtt kellene ülnöm. Arra használom, hogy csak bizonyos időben elérhető videókat vegyek fel.

  Én azt mondom, hogy egyértelműen ezt a szoftvert nevezhetjük a legjobbnak mind a rögzítés, mind a megosztás tekintetében. A beépített megosztó segítségével YouTube-ra és FTP-szerverre is pillanatok alatt feltölthetőek a fájlok, tehát a lehető legkényelmesebb a megosztás.

 • Tényleg nagyon jó program. Az alapvető funkciók mellett az extrák is rendkívül hasznosak, különösen a szerkesztő, amellyel különböző féle jelöléseket és feliratokat tehetünk a videóra, még rögzítés közben.

  Hihetetlen, hogy mennyi formátumot támogat a program. Konvertálás nélkül exportálhatom a felvételeket bármilyen eszközre. Nagyon jó, köszi!

  Tudásbázis

  Képernyő Felvevő Pro

  Teljeskörű képernyőrögzítő program

  new
  Támogatás
  Megosztás
  Felülvizsgálat
  Hozzászólás
  Vissza az elejére
  Click below to install