Professzionális és Egyszerű GIF Készítő

Vegye fel képernyőjét GIF formátumban, jó minőségben

Készítsen képeiből és videóiból GIF-et egyszerűen

Szerkesszen GIF-eket képkockánként és tekintse meg a valós idejű előnézetet

Windows 7/8/10

Készítsen Animált GIF-et Gyorsan

Egy lenyűgöző GIF készítő, amellyel menő és vicces GIF animációkat, matricákat, hangulatjeleket készíthet videókból/képekből egyszerűen és gyorsan.

GIF Creator

Vegyen fel bármilyen tartalmat képernyőjéről, webkamerájáról vagy rajztáblájáról, majd hozza létre újra jó minőségű GIF-ként.

GIF Szerkesztő

Szerkesszen képeket/videókat, vágja körbe, méretezze át, adjon hozzá szöveget, vízjelet vagy más effekteket, mielőtt GIF-be mentene.

További elérhető funkciók

 • Rugalmas felvétel
  Szabadabban meghatározhatja, mit szeretne felvenni; képernyőt, webkamerát vagy digitalizáló táblát, valamint elmentheti GIF-ként illetve videóként.
 • Videók GIF-be
  Konvertálja át videóit GIF-be a legjobb minőségben, amely megfelel igényeinek. A legtöbb fájlformátum támogatott, mint például az MP4, WMV, AVI stb.
 • Képek GIF-be
  Töltsön fel képeket számítógépéről JPG, JPEG, PNG vagy BMP formátumban, szoftverünk egy vicces animált GIF-et készít belőle Önnek.
 • Képkockánkénti javítás
  Rendezze a képkockákat, cserélje ki sorrendjüket, állítsa be a sebességet, készítsen másolatot vagy törölje ki, a szükséges módosításokat könnyedén elvégezheti.
 • Erőteljes szerkesztési funkciók
  Adjon hozzá szöveget, vízjelet vagy logót; kivágás, körbevágás vagy épp forgatás, a nyers GIF-eket addig szerkesztheti és nézheti át, ameddig nem elégedett az eredménnyel.
 • Videó vagy GIF előnézet
  Videójának vagy GIF animációjának előnézetét könnyedén megtekintheti. A szoftver teljes irányítást ad a végső fájl felett.

Készítsen animált GIF képeket, ahogy a profik

Az Apowersoft GIF nagyon egyszerűen használható. Bárki létrehozhat menő animált GIF-eket csupán percek alatt.

Miért Válasszon Minket?

 • Könnyű és Hatékony
  Ez a GIF készítő hatékonyan dolgozik, egyszerűen használható és stabil teljesítményt nyújt. Szoftverünkkel a kezdők is úgy dolgozhatnak, mint a profik.
 • Garantáltan Jó Minőség
  Az Apowersoft GIF számos lehetőséget támogat a kimeneti GIF minőségét illetően, így könnyedén és gyorsan készíthet magas minőségű GIF-eket, amelyeket bárhol megoszthat.
 • Rengeteg Nyelvi Lehetőség
  Közel 20 nyelvet támogat, amely a világ szinte minden részét lefedi. Angolról magyarra váltana? Egy kattintással megteheti.

Eszközünk már 1 000 000 felhasználónknak segített, alább találja néhányuk véleményét:

 • 5 csillagos értékelés

  Király! Pont videókat akartam GIF-be alakítani! Már több GIFet is csináltam állóképekből és képernyőfelvételekből is, nagy köszönet! Köszönöm, Apowersoft GIF.

  Amy

 • 5 csillagos értékelés

  Remekül működik. Jó szoftver jó funkciókkal; egyszerűen használható. Gyors és könnyedén használható GIF készítő. Bármilyen tartalmat felvehet a képernyőről és GIF-be mentheti. Tényleg jól működött!

  Franklin

 • 5 csillagos értékelés

  A perfect app to make GIFs and so interesting, I need to add texts, to my video and save as a GIF to present at a Father's Day party. Apowersoft GIF was a lifesaver. I would definitely recommend it to anyone wanting to personalize GIFs!

  Bella

 • 5 csillagos értékelés

  Nagyjából egy hete töltöttem le ezt a GIF készítőt. Annyi GIF készítőt kipróbáltam már, mostantól viszont ez a legfontosabb eszközöm a munkához. A GIF-ek készítése olyan egyszerű, el se tudod képzelni!

  Tracy

  Készítse el saját GIF-jeit és ossza meg őket bárhol!

  Világszerte 1 323 240 Felhasználót Szolgált Ki

  new
  Támogatás
  Megosztás
  Felülvizsgálat
  Hozzászólás
  Vissza az elejére