Rólunk Csapatunk

Az Apowersoft (APOWERSOFT LIMITED) egy hongkongi vállalat, amely elkötelezett amellett, hogy digitálismédia-kezelési megoldásokat nyújtson felhasználóinak világszerte. Szoftvereink segítségével felhasználóink innovatív digitális tartalmakat készíthetnek képernyőrögzítésen, hang- és videórögzítésen, feldolgozáson, valamint multimédiakonvertáláson keresztül – otthon és munkahelyen egyaránt. Szoftvermegoldásaink emellett lefedik a mobil adatátvitel és készülékkezelés, a PDF-konvertálás, az adattisztítás, valamint az adatvisszaállítás feladatait is.

Érdekességek az Apowersoftról

Milyen eseményekről írunk?

Ismertetők

Számos tekintélyes weboldal listázza az Apowersoft termékeit, többek között a CNET, a Filehippo, a Makeuseof és a Softonic is. Olyan weboldalak is ide tartoznak tehát, amelyek őszinte, elfogulatlan ismertetőket nyújtanak, megbízható szakértőktől. A látogatók így sokkal könnyebben hozhatják meg a döntéseket, és sokkal jobb felhasználói élményben lehet részük.

Üzleti kapcsolatok

Az Apowersoft érdeklődik a partnerprogramok, viszonteladói programok, kiadói programok, OEM-partnerségek és más kooperációs módszerek után. Reméljük, olyan segítséget nyújthatunk, amelyen keresztül állandó partnerséget formálhatunk. Lépjen kapcsolatba velünk online űrlapunkon keresztül, a lehető leghamarabb reagálni fogunk.

Céljaink

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére