Rólunk Csapatunk

A WANGXU TECHNOLOGY (HK) CO., LIMITED egy Hong Kong-i székhelyű vállalat, amely kifejlesztette Apowersoft márkánkat. 2010-es alapításunk óta elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy egyszerű, kreatív, könnyen használható szoftvereket nyújtsunk az embereknek világszerte. Eszközeinkkel a felhasználók innovatív digitális tartalmakat hozhatnak létre gondolattérképezéssel, képernyőfelvétellel, hang- és videofelvétellel, videókészítéssel és multimédia konvertálással mindennapi életükben és munkájukban. Szoftverünk ezek mellett lefedik a mobileszközökre való továbbítást és kezelést, PDF konvertálást, kép háttér eltávolítást, adatmentést stb.

Érdekességek vállalatunkról

Milyen eseményekről írunk?

Ismertetők

Számos tekintélyes weboldal listázza az Apowersoft termékeit, többek között a CNET, a Filehippo, a Makeuseof és a Softonic is. Olyan weboldalak is ide tartoznak tehát, amelyek őszinte, elfogulatlan ismertetőket nyújtanak, megbízható szakértőktől. A látogatók így sokkal könnyebben hozhatják meg a döntéseket, és sokkal jobb felhasználói élményben lehet részük.

Üzleti kapcsolatok

Elfogadjuk és üdvözöljük a partnerprogramokat, viszonteladói programokat, kiadói programokat, OEM partnereket és egyéb együttműködési módszereket. Reméljük, olyan segítséget nyújthatunk, amelyen keresztül állandó partnerséget formálhatunk. Lépjen kapcsolatba velünk online űrlapunkon keresztül, a lehető leghamarabb reagálni fogunk.

Céljaink

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére