Apowersoft Ingyenes Online Hangszerkesztő

Online Hangszerkesztő
Értékelés: 4.2 / 5 (131 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Az Apowersoft Ingyenes Online Hangszerkesztő egy hatékony eszköz, melyet audió fájlok gyors szerkesztésére terveztek. Könnyedén dolgozhat vele, a vágás, rövidítés, szétdarabolás, összefűzés, másolás, beillesztés funkciók egyaránt egyszerűen működnek. Használatával a meglévő hangsávokhoz újakat adhat hozzá, azokat tetszés szerint keverheti vagy effektet alkalmazhat. Számos fájlformátum támogatott, beleértve az MP3, AAC, OGG, FLAC, WAV, M4A fájlokat és még sok egyebet – csak importálja az audió anyagot és a többit bízza a szoftverre.

  • Csengő- és jelzőhangok készítése könnyedén
  • Rövid zenei részletek összefűzése komplett számmá
  • Audio javítás a különböző effektek segítségével
  • Gyors audio importálás/exportálás
  • ID3 tag információk könnyű szerkesztése
  • Windows és Mac OS rendszeren egyaránt gördülékenyen működik

Szerkesztés közben az effektek valós időben előre meghallgathatóak és az eredmények ellenőrízhetők. Nincs szükség a fájl újratömörítésére, mivel ez az ingyenes hangszerkesztő veszteségmentes minőségű eredményt generál.Ez az audio szerkesztő eszköz böngésző alapon működik, így a legkényelmesebb módot nyújtja Önnek a szerkesztéshez. Egyetlen kattintással aktiválható, nincs szükség bejelentkezésre vagy telepítésre.

vágni és egyesítése audio

Különféle szerkesztési műveletek

Vágás, rövidítés, feldarabolás, összefűzés – ezek mind elvégezhetőek ezzel az ingyenes hangszerkesztővel. Lementheti a hang kívánt részét és beállíthatja figyelmeztető jelzésnek. Vagy egyszerűen levághatja egy nagy zenefájl használhatatlan részeit. De akár több meglévő audiofájlt is összefűzhet egybe.

add zenei effektek

Tökéletes audio, művészi effektusokkal

A zenerajongók a különféle effektekkel tetszőlegesen átdolgozhatják az audio fájlokat. Például Ön összekeverhet ezzel az eszközzel két különböző számot a friss élmény érdekében. A speciális hangeffektek hozzáadása élettel telivé teszi a hangot.

támogassa a különböző formátumok

Számos támogatott audioformátum

Az eszköz nem csak online hangszerkesztésre képes, de videófájlok hangjai is szerkeszthetőek általa. Videó importálás után a szerkesztő kiszedi a hangot belőle és kijelzi a hullámformáját. Ezután Ön azonnal megkezdheti a munkát, majd az eredmény MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV, illetve egyéb formátumokba mentheti.

ID3 tag szerkesztő

Remek ID3 tag szerkesztő

A zenei gyűjtemény kezelésének legjobb módja, ha minden számhoz és albumhoz külön információ tartozik. Ezzel az eszközzel a címet, az eladó nevét, az évjáratot és a műfajt tartalmazó információkat Ön egyaránt hozzáadhatja a zenei fájlokhoz, továbbá a könnyebb felismerhetőség végett egyedi borítóképet is beállíthat.

hallgatni szerkesztése közben

Előre meghallgatás szerkesztés közben

Az Apowersoft Ingyenes Online Hangszerkesztő szoftver intuitív kezelőfelülettel bír, mely könnyű audio szerkesztést tesz lehetővé. Az audio megjelenítése hullámformaként történik, így vizuális alapú műveletek válnak lehetővé. Szerkesszen MP3-at online, majd kattintson a "Lejátszás" gombra az effektek ellenőrzéséhez!

egyszerű és ingyenes

Ingyenes, biztonságos és könnyen működtethető

Az eszköz használata teljesen ingyenes, nincs szükség regisztrációra, feliratkozásra vagy harmadik féltől származó kiegészítők telepítésére. Korlátok nélkül működik Windows és Mac rendszeren egyaránt és minden böngészőn azonnal aktiválható. A szerkesztés folyamat közben sem jelennek meg idegesítő felbukkanó ablakok, hirdetések vagy vírusszerű dolgok.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére