Apowersoft Mac OS Videó Konverter

Mac OS Videó Konverter
Értékelés:5.0 /5(8 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

Ez a Mac OS videókonvertáló egy nagyszerű eszköz, amivel a felhasználók a Mac gépeiken tárolt videóikat többféle videó- és audio formátumba alakíthatják át. A célkörnyezet egyaránt lehet iPhone, iPod Touch, iPad, Apple TV, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, PS3, PSP és még sokféle egyéb digitális készülék.

  • Videó konvertálás számos formátumba Mac-en, minőségromlás nélkül
  • Előre beállított sablonok a könnyű videókonvertáláshoz
  • Automatikus felismerés és konverzió AVCHD fájlok esetében (kamkorderekhez)
  • Extra könnyű és gyors online videóletöltés Mac-re
  • Videók szerkesztése, testreszabása és felfrissítése igény szerint
  • Csoportos konverzió Mac OS rendszeren
  • Beépített videólejátszó Mac OS rendszerre

Ez a szoftver ultragyors sebességgel alakít át videót Mac OS rendszeren, továbbá minden OS X változatot támogat, beleértve a legújabb 10.9 Mavericks kiadást.

Letöltés

A hasonló termékekkel ellentétben az Apowersoft Mac OS Videó Konverter nem csak konvertálásra használható. Egy beépített videóletöltő és szerkesztő is megtalálható benne. A letöltés és a szerkesztés funkciókat használva weboldalak százairól (pl. YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, Hulu) tölthet le videókat és szerkesztheti azokat igény szerint. Ezért a legjobb megnevezés erre a mindenes videó alkalmazás.

Videó és audio konvertálás

Videó és audio konvertálás veszteségmentesen

Ez a Mac videófájl átalakító segít a felhasználóknak a sokszor nem egyszerű konvertálási folyamatban. A kimeneti formátum megadható és a minőség végig magas marad.

SD és HD felbontású videók egyaránt támogatottak az alábbiakkal egyetemben:

SD videóformátumok: MP4, M4V, MOV, AVI, MKV, FLV, SWF, ASF, RMVB, WMV, MPEG, 3GP, VOB, DivX, WEBM, MXF, stb.

HD videóformátumok: HD MOV, HD MKV, HD WMV, HD MP4, HD FLV, MTS, M2TS, MOD, stb.

Audio kinyerése a videóból: a konvertáláson kívül ez a Mac-re szánt szoftver arra is képes, hogy kinyerje az eredeti hanganyagot a videófájlokból és az audiofájlokat más formátumra (MP3, WAV, AC3, WMA, M4R, FLAC, AIFF, OGG, APE, M4A és társai) alakítsa át.

konvertálni bármilyen eszköz

Egyetlen videókonverter minden népszerű alkalmazáshoz és eszközhöz

Ez a Mac videóátalakító nagyon egyszerűvé teszi a folyamatot, mivel az Mac OS által alapból nem támogatott formátumok is könnyedén és veszteségmentesen átalakíthatóak a legnépszerűbb Apple alkalmazásokkal való használathoz. Pár példa a teljesség igénye nélkül:

Apple alkalmazások: iMovie, iTunes, iDVD, FCP, Final Cut Pro, stb.

Digitális eszközök: iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, az új iPad, iPad mini, iPad Air, Apple TV, Apple Generic, Xbox 360, Xbox One, PSP, PS3, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, LG Optimus, Windows Phone, stb.

AVCHD fájlok konvertálása

AVCHD fájlok közvetlen konvertálása a kamkorderen

Ez a Mac-re szánt videókonverter MTS átalakítót is tartalmaz, ezáltal a csatlakoztatott kamkorderről könnyedén menethetőek le az immár konvertált videófájlok a merevlemezre. A szoftver a folyamat megkezdése előtt automatikusan megkeresi és listázza a kamkordert és a rajta lévő, konvertálható fájlokat.

Videóletöltés a legtöbb oldalról Mac-re

Videóletöltés a legtöbb oldalról Mac-re

Ez az értékes funkció a legtöbb konkurrens termékben nem elérhető, viszont általa sokkal szélesebb körű médiatartalom szerezhető be. Rengeteg videóoldalról lehetséges a letöltés, mint pl.: YouTube, Vevo, Dailymotion, Vimeo, Blip TV, Metacafe, Liveleak, Hulu, Veoh, stb.

A letöltés funkció kombinálható a konvertálással, így a lementett videók azonnal az igény szerinti formátumra alakíthatóak és aztán korlátok nélkül élvezhetőek. A letöltés végeztével a videók közvetlenül hozzáadhatóak a konvertálási listához és máris átalakíthatóak a többi eszközzel kompatibilis formátumokra.

videók szerkesztése Mac

Helyi és letöltött videók tetszőleges szerkesztése

A letöltési és konverziós funkciók integrálása mellett ez a Mac OS videókonverter szoftver beépített videószerkesztővel is rendelkezik. A videók testreszabása és ráncfelvarrása így igény szerint történhet.

Videó vágás és összefűzés: ezáltal az egyes videók külön szegmensekre bonthatóak vagy összefűzhetőek egyetlen fájlba.

Videó levágás: A szélső fekete hátterek eltávolíthatóak, hogy a videóanyag a kijelző arányának (16:9, 4:3, stb.) megfelelően jelenjen meg.

Effektek/hangerő állítása: ezáltal szabályozható a videóban a fényerő, kontraszt, színtelítettség és a hangerő.

Feliratok hozzáadása: a beépített videószerkesztő támogatja a külső feliratok importálását, számos formátumban (SRT, SUB, SSA, ASS, stb.), melyek hozzáfűzhetőek az eredeti videóhoz.

gyors átalakítás sebessége

Különleges tulajdonságok

Az Apowersoft Mac OS Videó Konverter felhasználói felülete barátságos és intuitív. Tapasztalt és kezdő felhasználók egyaránt könnyen és hatékonyan kezelhetik.

Gyors sebesség: a fejlett APEXTRANS™ technológiának köszönhetően ez a szoftver az átlagnál 30x nagyobb konverziós sebességet kínál.

Csoportos konvertálás: a videók csoportosan is átalakíthatóak, így egyszerre több videó átalakítása történhet meg a Mac gépeken.

Komoly lejátszó: a beépített Mac videólejátszó számos médiafájl formátumot támogat, mint: MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, ASF, MP3, M4A, OGG, stb.

Nincs minőségromlás: a kivételesen remek videókonvertáláshoz hozzátartozik, hogy garantáltan ne romoljon a minőség a konvertált eredménynél.

Promotion hirdetések

Hírek

Kapcsolódó cikkek

Több Erőforrás

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére