Felkészült a
Windows 10-re

Apowersoft Telefonkezelő

Teljes körű kezelés telefonra

Értékelések ( 0 )
Beolvasás a letöltéshez
video-guide
GÖRGESSEN

Adatok kezelése és átvitele telefon és PC között

Az Apowersoft Telefonkezelő egyszerű, mégis teljes körű megoldást kínál a zenék, videók, fotók, névjegyek, eBookok, SMS-ek, alkalmazások, híváslisták, könyvjelzők, jegyzetek és más fájlok számítógép és telefon közötti átvitelére. Két módszerrel is csatlakoztathatja ezt a telefonos fájlkezelőt PC-jéhez: USB-kábelen és Wi-Fi-kapcsolaton keresztül.

TUDJ MEG TÖBBET
Névjegyek: Telefonszám, név, titulus, e-mail, vállalat.
Üzenetek: Üzenetek névvel, telefonszámmal és dátummal.
Képek: Fotók a galériából, a képtárból, a fotóalbumból stb.
Videók: Rögzített videók, podcastok vagy más forrásból származó videók.
Zene: Zeneszámok, hangemlékeztetők, hangoskönyvek stb.
Alkalmazások: Adroidos alkalmazástelepítő csomagok.
Fájlok: Word, Excel, PDF, ePub stb.
Jegyzetek: Könyvjelzők és emlékeztetők.
Híváslisták: Hívások telefonszámmal, időtartammal és más adatokkal.

Csatlakozás USB-kábelen keresztül:

Csatlakoztassa eszközét számítógépéhez egy USB-kábellel. Miután az Apowersoft Telefonkezelő észlelte a mobilkészüléket, minden tárolt adat megjelenik a képernyőn.

Csatlakozás Wi-Fi-n keresztül:

Android/iOS készülékét Wi-Fi-hálózaton keresztül is csatlakoztathatja PC-jéhez. Androidos telefon esetében egy QR-kód leolvasásával vagy a hitelesítő kód megadásával létesíthet kapcsolatot. iOS rendszerű készülék esetén először az iTunes-ban kell elvégeznie a szükséges beállítást, majd engedélyeznie kell az alkalmazás Wi-Fi-hozzáférését.

CSOMAGOLJON

Mobilos adatok biztonsági mentése egy pillanat alatt

Ez a telefonos fájlkezelő a fontos telefonos adatok PC-s biztonsági mentését is lehetővé teszi, például a névjegyeket, a dokumentumokét és a fotókét. Ha a mobilkészülék komolyabban megsérül, ellopják vagy elveszik, az adatok akkor is biztonságban lesznek a számítógép merevlemezén. Az adatok biztonsági mentése mellett egykattintásos megoldást nyújt azok visszaállításához is.

Telefon tükrözése PC-re

Ezzel a telefonkezelővel akár számítógépére is tükrözheti telefonját. Ha PC-hez csatlakoztatja készülékét, a számítógép monitorán láthatja a telefon kijelzőjének tartalmát. Legyen szó játékokról, böngészésről, videólejátszásról, zenehallgatásról vagy bemutatókészítésről, bármilyen tevékenységet számítógépére továbbíthat tenyeréből. Az asztali számítógépek és a mobilok legjobb tulajdonságait egyesíti.

TUDJ MEG TÖBBET
REC
REC
REC

SMS-küldés közvetlenül számítógépről

Ha nem telefonján szeretne hosszú üzenetet írni, számítógépét is felhasználhatja a célra – a nagyobb képernyőn kényelmesebben üzenhet.

A mobilos képernyő rögzítése

A beépített rögzítő segítségével mindent valós időben rögzíthet iOS/Android eszközének kijelzőjén, így bármilyen videót könnyedén elkészíthet. Megadhatja a kimeneti formátumot és a rögzítés minőségét is. Ez a telefonkezelő szoftver emellett állóképeket is egyetlen kattintással készít.

CSOMAGOLJON

Androidos és iOS rendszerű készülékeken is

A mobilkezelő tökéletesen működik minden Android és iOS rendszerű eszközön, többek között iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPad, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9, Google Nexus és Sony Xperia készülékeken is. Az Apowersoft Telefonkezelő segítségével akár több készüléket is kezelhet egyetlen számítógépen, az adatok nem keverednek össze, és privátak maradnak.

Technikai adatok

Rendszerkövetelmények
Operációs rendszer: Windows 10/8/7/Vista/XP
RAM: Legalább 256 MB
Szabad lemezterület: Legalább 200 MB
Támogatott rendszerek
Android: Android 3.0 vagy újabb
iOS: iOS 10/9/8/7
Támogatott telefonok és táblagépek
Android: Samsung, HTC, Sony, Motorola, LG, Google Nexus, Huawei, One Plus, Android rendszerű tabletek stb.
iOS: iPhone 7, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4s, iPad mini, iPad Air, iPad 4, az új iPad stb.
Támogatott videó- és audióformátumok
Videóformátumok: MP4, MOV, M4V, M4P
Audióformátumok: MP3, WAV, M4A, M4R, M4P

Egyszerű felület

 • Telefonkezelő
 • Képek
 • Előnézet
 • Névjegyek
 • Alkalmazások
 • Biztonsági mentése

  Hogy miért a Apowersoft Telefonkezelő?

  Értékelés: 4.5 - 804 értékelés alapján.
  • Az Apowersoft Telefonkezelő sokkal jobb, mint bármelyik másik telefonkezelő program. A felület gyönyörű, a használat egyszerű. A szinkronizálás egyáltalán nem komplikált, és semmilyen bosszantó felugró ablak nem jelenik meg. A tükrözési funkció pedig külön dicséretet érdemel.

   Már egy ideje megvan ez a szoftver, és nagyon elégedett vagyok! Azóta próbáltam adatkezelő programot találni, mióta megvan az új iPhone 6s. Nagyon elégedett vagyok az Apowersoft szoftverével.

  • Kiváló, nagyon tetszik! Minden fájlhoz hozzáférhetek a telefonomon, egyszerűen mozgathatom, szerkeszthetem és rendszerezhetem őket.

   Az Apowersoft Telefonkezelő biztonsági mentés funkciójának egyszerűen nincs ellenfele. Ez a kedvenc funkcióm, nagy köszönet érte!!

  • Az új Galaxy S6 Edge-emen próbáltam ki. Kiváló, hogy néhány kattintással a telefonra másolhatom a zenéimet. Rengeteg fáradtságot és időt megspórol. Köszönöm!

   Szuperek vagytok! Nagyon jó az iOS-rögzítő funkció, mindent rögzíthetek az iPhone-omról. Nagyon szép munka!

   Tudásbázis

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére
   Karácsonyi és újévi akció
   50%-os kedvezmény
   További információk