Ingyenes HEIC konvertáló

HEIC fotók konvertálása JPEG formátumba

Értékelések (0)
Minőség
100%
Válassza ki vagy húzza ide a .heic/heif fájlokat
App Letöltése gyorsabban és könnyebben konvertálhat
Clear
App Letöltése
Mind letöltése
  HEIC
  Teljes név:High Efficiency Image File Format
  File extension :.heif, .heic
  MIME :image/heif, image/heic, image/heif-sequence, image/heic-sequence
  Fejlesztő:Moving Picture Experts Group (MPEG)
  Formátum típusa:Képtároló formátum
  Vonatkozó programok:iOS
  JPG
  Teljes név:Joint Photographic Experts Group JFIF format
  Kiterjesztés:.jpg, .jpeg, .jpe, .jif, .jfif, .jfi
  MIME:image/jpeg
  Fejlesztő:Joint Photographic Experts Group
  Formátum típusa:Veszteséges képformátum
  Vonatkozó programok:Google Chrome, Apple Safari, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Adobe Photoshop, IrfanView, Paint Shop Pro, Pixel image editor, the GIMP, ImageMagick, Paint.NET, Xara Photo & Graphic Designer.

  HEIC konvertálása JPEG-be online

  Az Apple legújabb rendszerével, az iOS 11-gyel a HEIC az iEszközök alapértelmezett képformátuma. A JPEG-hez képest hatékonyabb formátumról van szó, amellyel a fájlok kisebb méretben tárolhatók a minőség romlása nélkül. A probléma az, hogy bizonyos esetekben sokan nem tudják megnyitni a HEIC képeket. Ezzel az Apowersoft ingyenes HEIC konvertálóval nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt számítógépén és régebbi alkalmazásokban sem. A HEIF (.heic) fájlokat egyszerűen átkonvertálhatja JPEG formátumba. A konvertálás során az Exif adatokról sem kell lemondania, és a képminőség sem fog változni.

  HEIC fájlok csoportos egyidejű konvertálása

  Az Apple új képformátuma tényleges előnyt jelent a kevés tárterülettel rendelkező mobiltelefonok tulajdonosai számára. Az iOS 11 felhasználóinak azonban HEIF-JPG konvertálás lehet szükséges, amíg a formátumot szélesebb körben el nem terjed. Ha számos HEIC képe van, de a Windows, a Dropbox vagy a Google Photos nem tudja azonosítani őket, alakítsa át a fájlokat ezzel az online HEIC konvertálóval. Egyszerre akár 30 fotót is feltölthet a konvertáláshoz, jelentős időt megtakarítva ezzel.

  HEIC-JPG konvertálás a felhőben

  A teljes folyamatot böngészőben végezheti el. A feltöltött fájlok teljes biztonságban vannak, csak ön férhet hozzájuk. A konvertálást követően a fájlok törlődnek a felhőből. Nem kell aggódnia személyes adatai miatt.

  Ingyenes, gyors és egyszerűen használható

  Ez az ingyenes HEIC konvertáló a lehető legjobb konvertálási folyamatot biztosítja. Hatékony technológiájának köszönhetően pillanatok alatt JPEG fájlokká alakítja a HEIC képeket. A konvertálás nincs hatással a képminőségre. A HEIC-JPG konvertáló használata teljesen ingyenes, nincs szükség sem előfizetésre, sem regisztrációra, sem bővítmények telepítésére. Korlátozások nélkül, azonnal használható Windows és Mac rendszereken is. Csak nyissa meg a weboldalt és húzza be a HEIC fájlokat a merevlemezről, majd várja meg, hogy a konvertálás automatikusan befejeződjön.

  Elérte az egyszerre engedélyezett fotók számát 60), töltse le az asztali változatot vagy adjon meg fotókat csoportosan.
  A konvertált fájlok száma több mint 60, töltse le az asztali változatot vagy adjon meg fotókat csoportosan.
  new
  Támogatás
  Megosztás
  Felülvizsgálat
  Hozzászólás
  Vissza az elejére