Android Adatvisszaállítás – Mentse meg Androidos fájljait

Android Adatvisszaállítás
Értékelés: 3.7 / 5 (294 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Visszaállíthatja például a telefonján elküldött/beérkezett SMS-eket és a törölt névjegyeket, vagy a tabletjének SD-kártyájáról eltávolított videókat, zenéket és fotókat. Az Android Adatvisszaállítás az Apowersoft egyik legjobb alkalmazása.

  • Elveszett névjegyek és szöveges üzenetek visszaállítása Androidos készülékeken
  • Videók, képek és hangfájlok visszaállítása, akárhogyan is vesztek el
  • Biztonságos Androidos adatvisszaállítás, személyes adatainak megosztása nélkül
  • Androidos fájlok megtekintése visszaállítás előtt
  • Számos támogatott márka, például HTC, Samsung, Sony, és így tovább

Professzionális Androidos fájlvisszaállító szoftverként a program egyszerű, biztonságos és gyors megoldást kínál a megsérült, törölt, formázással eltávolított, vagy elveszett adatok visszaállítására Androidos tableteken és telefonokon.

Letöltés

Androidos törölt fájlok visszaállítása lehet szükséges például akkor, ha a rendszer összeomlik a készüléken. Fontos névjegyek vagy SMS-ek visszaállítására lehet szüksége abban az esetben, ha az SD-kártyát véletlenül formázta. Az összeomlott rendszeren és a formázott készüléken kívül számos más helyzetben veszhetnek el Androidos telefonján vagy tabletén tárolt adatai. Ha nem megfelelően bánik a készülékkel, ha rosszul távolítja el az SD-kártyát, ha az SD-kártya megsérül, stb. Hogyan lehet ilyenkor visszaállítani az elveszett, értékes fotókat, videókat, szöveges üzeneteket és névjegyeket? Legegyszerűbben ezzel az Android adatvisszaállító szoftverrel. Íme az Android fájlvisszaállító legfontosabb tulajdonságai.

Android fájlok visszaállítása

SMS-ek, névjegyek, videók és fotók közvetlen visszaállítása

Ezzel az Androidos adatvisszaállítóval számos fájltípust visszaállíthat tabletjén vagy telefonján, például képeket, videókat, SMS-eket vagy névjegyeket.

SMS-visszaállítás: Az egyszerű átolvasás vagy nyomtatás érdekében számítógépére másolhatja Androidján tárolt fontos szöveges üzeneteit.

Névjegy-visszaállítás: Ezzel az Androidos fájlvisszaállítóval elveszett névjegyeit is megmentheti, beleértve a hozzájuk tartozó neveket, telefonszámokat, cégeket, beosztásokat, lakcímeket, e-mail címeket, stb. CSV vagy HTML formátumban is exportálhatja őket számítógépére.

Multimédia-visszaállítás: Segítségével lementheti videóit, képeit és hangfájljait az Android SD-kártyájáról, egyenesen PC-jére.

szinkronizálás PC-n keresztül

Keresés, böngészés, mentés és szinkronizálás PC-n keresztül

Az eszköz nem csak Android adatvisszaállításra használható: biztonsági mentés funkciójával a meglévő fájlokat is lementheti.

Miután Androidos készülékét csatlakoztatta a számítógéphez, az eszköz automatikusan átvizsgálja.

A meglévő és a törölt fájlok különböző színűek. A törölt elemek pirosak, így könnyedén megkülönböztetheti az adatokat.

Figyelem: Ha vissza szeretné helyezni készülékére a névjegyeket és az SMS-eket, az Apowersoft Ingyenes Android Kezelő használja.

Megmenthető a visszaállítást megelőzően

Megmenthető fájlok előnézete a visszaállítást megelőzően

Ez az Androidos adatmentő az Androidos tableteken és telefonokon elveszett és törölt fájlok visszaállítása előtt lehetővé teszi a fájlok előnézetét, így átnézheti, hogy milyen fájlokat készül visszaállítani.

Médiafájlok előnézete: Belenézhet a képekbe, videókba, zenékbe, stb. többek között olyan formátumok esetén, mint a JPG, a PNG, a WMV, az AVI, az MP4, az MP3 és a WMA.

Személyes adatok előnézete: A törölt SMS-ek és névjegyek visszaállítása előtt leellenőrizheti, hogy megfelelő elemeket választott-e ki.

Szelektív visszaállítási mód: A szelektív visszaállítással kiválaszthatja, hogy a vizsgálat találatai közül mit állít vissza.

Számos támogatott Androidos készülék

Számos támogatott Androidos készülék

A legtöbb felhasználó odáig van ezért az Android fájlvisszaállító programért. Egyik legjobb tulajdonsága, hogy rengeteg Androidos eszközzel kompatibilis. Minden népszerű készüléken működik, például: Samsung Galaxy S7, Galaxy S6, Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy Tab, Galaxy Note, HTC M4, HTC One, Sony, Huawei, ZTE, LG. Sőt, hamarosan további készülékeket veszünk fel a listánkra.

biztonságban

Adatai biztonságban maradnak

Teljes mértékben biztonságos shareware-ről van szó, adatai garantáltan nem kerülnek ki kezeiből. A program segítségével fájljait anélkül állíthatja vissza, hogy azok módosulnának vagy megsérülnének. A képek, videók, üzenetek és névjegyek visszaállítása pofonegyszerű, csak négy lépésbe kerül: csatlakozás, vizsgálat, előnézet, visszaállítás.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére