Online Background Eraser
Automatikusan eltávolítja a hátteret képről ingyen és online
Fájlok biztonsága
Minden feltöltött kép szigorúan titkos. Eredeti fájljait 24 órán belül véglegesen töröljük szerverünkről. Nincs kockázata annak, hogy fájljai kiszivárognak.
Nincs telepítés
A teljes folyamat online végezhető el. Nem kell letöltenie vagy telepítenie semmit. Amint megnyitja böngészőjében, elkezdheti használni képe hátterének feldolgozására.
Automatikus eltávolítás
Nem szükséges tapasztalat vagy készség. Csak fel kell töltenie képeit, ez az online háttér törlő pedig minden mást megcsinál automatikusan.
Extrém könnyen eltávolíthatja a kép hátterét és lenyűgöző eredményt kaphat azonnal
Vágjon ki személyeket néhány kattintással. Kiváló a kreativitása felpörgetéséhez.
Kép hátterének eltávolítása
Kép hátterének módosítása
Növelje hatékonyságát alacsony költséggel
Az Online Háttér Törlő a legújabb AI technológiát használja képei feldolgozásához. Tökéletes eredményeketkaphat kevesebb odafigyeléssel és kevesebb idő alatt. Spóroljon időt, ha ki kell vágnia egy személyt,hátteret kell áttetszővé tennie, vagy másik képet illesztene be. Nem kell különleges készség vagy professzionális tapasztalat. A folyamat automatizált. Csupán néhány másodperc alatt precíz kivágást végezhet.
Szerezzen jobb eredményeket Photoshop nélkül
Tovább javíthatja képeit több kreativitással. Ez a kép háttér törlő három módot is nyújt a kreatívkodásra: egyszerű színeket, jól megtervezett sablonokat és saját képeit, amelyet könnyen kombinálhat a kivágásokkal. Akár üdvözlőlap, igazolványkép, közösségi bejegyzés, bármelyiket megvalósíthatja ezzel a webszolgáltatással.
Háttér eltávolítása könnyedén
Csak töltse fel a képet, amelyről a hátteret el kívánja távolítani. Az Online Háttér Törlő ezután automatikusan létrehoz egy pontos kivágást áttetsző háttérrel.
Előnézet valós időben
A végső eredményt megmutatjuk az oldalon, amelyet a letöltés előtt megtekinthet. Közvetlenül összehasonlíthatja az eredeti fájllal.
A fájl letöltése
Kattintson a "Letöltés" gombra, hogy elmentse az eltávolított hátterű képet a számítógépére. Van Pro verzió is, amelyben több beleszólása van abba, hogyan szerkeszti meg a képeket.
Szeretnek minket. Ön is fog
 • 5 csillagos értékelés

  Ez az API nagyon lenyűgözött. Fantasztikus :). Soha nem írok véleményt, de ez az eszköz annyit segített, hogy muszáj volt. Nagyon magától értetődő, pont azt teszi, amit akarunk. Eltávolítja bármely kép hátterét. Ha egy háttér törlőt keresel, ezt válaszd!

  Abbie

 • 5 csillagos értékelés

  Kiváló AI. Azt teszi, amit ígér, ingyen! Köszönöm! Ajánlom ezt az oldalt, inkább, mint bármelyik másikat, amelyeket használtam. Tökéletesen eltünteti a hátteret és áttetsző fájlt generál! Nagyon elégedett vagyok vele.

  Frank

 • 5 csillagos értékelés

  Ez nem csak eltávolítja a háttereket, hanem különböző háttereket képes hozzá is adni a képekhez. Fehér hátterűre váltottam az egyik igazolványképem. Az eredmény tényleg tökéletes!

  Bella

 • 5 csillagos értékelés

  Sok képszerkesztő programot töltöttem már le. Ez volt a legkönnyebb és leghatékonyabb közülük. Reklámmentes és automatikusan működik. A funkciók, habár nagyon alapok, pont azok, amik kellenek nekem. Köszönöm!

  Tracy

  100% Ingyenes és automatikus háttér törlő
  Vélemények (0)
  Világszerte 1 892 480 felhasználót szolgál ki
  Szín
  Kép
  Online Háttér Törlő
  Háttér módosítása Letöltés
  Eredeti
  Feldolgozott
  0%
  Feldolgozás...
  Vélemények (0)
  new
  Támogatás
  Megosztás
  Felülvizsgálat
  Hozzászólás
  Vissza az elejére