Képlopó Pro

Multifunkcionális képernyőfelvétel-készítő program

Értékelések (1)
Videós útmutató megtekintése
GÖRGESSEN

Bármilyen képernyőtartalom rögzíthető

A felhasználóbarát felületnek köszönhetően gyorsan hozzáférhetsz a program minden funkciójához. Akár egy gyors képre, akár egy videófelvételre is van szükséged, az Apowersoft Képlopó Pro különleges, megbízható felületével pillanatok alatt elkészítheted.

TUDJ MEG TÖBBET

Számos rögzítési mód

A fix régiótól kezdve az ablakon át egészen a teljes képernyőig – számos különböző rögzítési módot használhatsz. Az elkészült képeket többek között PNG, JPG, BMP és PDF formátumokba is mentheted, a videókhoz pedig például MP4, WMV, AVI és FLV formátumokat használhatsz.

Különböző felhasználási módok

Számos szituációban lehet szükséged képernyőkép készítésére vagy videó rögzítésére. Előfordulhat például, hogy egyetlen ablakot, egy teljes weboldalt, a webkamerád képét, vagy egy egyéni területet kell felvenned. Ez a képernyőfelvétel szoftver mindezt, sőt, sokkal többet is lehetővé tesz.

CSOMAGOLJON

Egyszerű és fejlett képszerkesztők

A professzionális képkészítő minden lehetőséget a kezedbe ad a képernyőképek elkészítéséhez, akár több módosításról, akár jelölésekről, akár effektusokról is van szó. A gyorsan használható szerkesztősávoknak és a fejlett szerkesztőpanelnek köszönhetően minden munka gond nélkül elvégezhető.

TUDJ MEG TÖBBET

A képernyőképek azonnali jelölése

A gyorsszerkesztő segítségével pillanatokon belül jelöléseket adhatsz a képhez vízszintes eszköztáron keresztül. Vonalakat, szöveget, nyilakat, kiemeléseket, homályosítást és egyebeket is beszúrhatsz.

Professzionális képszerkesztő

Az alkalmazás professzionális videószerkesztővel is rendelkezik, amellyel a felhasználók az egyszerű szerkesztő minden funkcióját használhatják, továbbá speciális módosításokat is végezhetnek, többek között körülvágást, átméretezés, forgatást és olyan effekteket is, mint árnyékolás, szakadt szélek és így tovább.

CSOMAGOLJON

Ütemezett feladatok létrehozása

A képernyőkép-ütemező a legjobb funkciókat nyújtja. Néhány másodperc alatt beállíthatod a működésbe lépés idejét, ezután pedig nyugodtan hátra dőlhetsz, a többit elvégzi a program. Akár titkos megfigyelést is folytathatsz számítógépeden.

TUDJ MEG TÖBBET
Létrehozás

Rugalmas ütemezési beállítások

A felhasználók egyáltalán nem fogják nehéznek találni az ütemezett képkészítési feladatok létrehozását; az automatikus felvételkészítéshez megadható konkrét időpont, intervallum, régió és a kimeneti mappa is.

Napi/heti rendszerességű képkészítés

Különösen jól fog jönni a szoftver azok számára, akik napi/heti rendszerességű ütemezett képernyőkép-készítésre van szükségük. A funkció a napi rendszeresség kapcsolójával egyszerűen aktiválható.

CSOMAGOLJON

Képek feltöltése és megosztása

Az Apowersoft Képlopó Pro beépített képfeltöltő és -megosztó funkcióval rendelkezik, így a képeket felhős tárhelyre is feltöltheted, és barátaiddal is megoszthatod – mindössze néhány kattintással. Ez a képernyőfelvétel szoftver a teljes feltöltési és megosztási folyamatot leegyszerűsíti.

TUDJ MEG TÖBBET

Ingyenes felhős tárhely biztonságos védelemmel

Egyszerű megosztás többek között a Facebook, Twitter, Google+ és Pinterest oldalakra.

CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • Főfelület
 • Képernyőképek jelölése
 • Képszerkesztés
 • Kilátás kép
 • Rekord képernyő
 • Feladatütemező

  Hogy miért a Képlopó Pro?

  Értékelés: 5- 1 értékelés alapján.1 értékelés
  • Ez a képernyőfelvétel szuper! A rengeteg funkció nagyon kényelmessé teszi a képek és videók elkészítéséhez. Tökéletes!

   Imádom! A szokványos képernyőképes funkciók mellett feladatütemező is van a programban, ami a megadott időben automatikusan elkészíti a képeket. Zseniális!

  • Nagyon tetszik a két képszerkesztő. Az egyszerűvel pillanatok alatt elkészíthetem a képet és a vágólapra tehetem. A fejlettel pedig komolyabb szerkesztéseket is végezhetek.

   Nagyon tetszenek a különböző fotózási módok, főleg a görgethető ablak. Végre lefotózhatom a hosszú weboldalakat, a dokumentumokat és más görgethető ablakokat is. Szuper!

  • Pontosan erre volt szükségem. Blogot írok, így gyakran készítek útmutatókat és videókat az olvasóimnak. Ezzel a programmal a képernyőképeket és a képernyővideókat is elkészíthetem, sokkal kényelmesebb vele a munka.

   Sokat beszélgetek emberekkel különböző fórumokban, és sűrűn kell képlinket illesztenem a válaszaimba. Ez a program megoldotta a problémát.

   Tudásbázis

   Képlopó Pro

   Multifunkcionális képernyőfelvétel-készítő program

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére