Rögzítés indítása

Online Képernyő Felvevő

Egyetlen kattintás, korlátlan rögzítés!

Értékelések ( 14 )
Rögzítés indítása
GÖRGESSEN

Felhasználói útmutató

Videós útmutató megtekintése

Az alkalmazáshoz nem szükséges a Java Applet, de az első használatkor indítóelemet kell telepítenie. Ezt követően korlátlanul használhatja az online képernyő felvevőt.

Rögzítse a képernyőt egyetlen gombnyomásra

Ez az képernyő felvevő a weben működik, tehát nem kell letöltenie semmilyen szoftvert ahhoz, hogy rögzíthesse a képernyő tartalmát. Ehelyett egyszerűen csak nyissa meg az online képernyő felvevőt a böngészőjében.

TUDJ MEG TÖBBET
INGYENES
Kimeneti formátumok
Exportálja a videókat MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF formátumokba
Felhasználási területek
Bármilyen tevékenységet rögzíthet, például videóstreamet, saját bemutatót, élő chatet, és így tovább.
 • Rendkívül egyszerű rögzítés

  Egyetlen kattintással bármilyen videót elkészíthet: oktatóvideókat, előadásokat, vicces felvételeket. Az Apowersoft online képernyő felvevő sokoldalú kialakításának köszönhetően bármilyen felvételt gond nélkül elkészíthet.

 • Rögzítsen bármit

  A többi képernyő felvevő eszközzel ellentétben ez az online képernyő felvevő nem korlátozza a felvételek hosszát, akár teljes TV-műsorokat vagy előadásokat is elmenthet.

 • Sokoldalú képernyőrögzítés

  Egyéni területet is választhat, de a képernyő teljes tartalmát is rögzítheti, sőt, akár webkameráját is használhatja.

CSOMAGOLJON

A felvételkészítés számos módja

A képernyő és a hangkimenet egyidejű rögzítése mellett a webkamera bemenetét is felveheti, lehetőséget adva a tökéletes oktatóvideók elkészítésére. A magyarázatok és a képernyős tevékenységek is megfelelően látszódni fognak.

TUDJ MEG TÖBBET
 • Kép és hang egyidejű rögzítése

  Ezzel az online képernyő felvevővel a képet és a hangot is rögzítheti, egyszerre. Felveheti a képernyő tartalmát és a rendszerhangokat vagy a mikrofonbemenetet. Ez csak az egyik ok, amiért ez a képernyő felvevő alkalmazás a legjobb képernyőrögzítő.

 • Webkamera beillesztése rögzítés közben

  Ez az webkamera rögzítő sokat könnyít a kapcsolódó feladatokon: egyidejűleg több webkamera-videót is rögzíthet olyan népszerű szolgáltatásokon keresztül, mint a Skype vagy a GoToMeeting. A kamerakép méretét természetesen az igényeknek megfelelően módosíthatja.

CSOMAGOLJON

Felvétel szerkesztése valós időben

A videókat sokkal szemléltetőbbé teheti a beilleszthető vonalakkal, szövegekkel, kiemelésekkel és a többi jelölővel.

TUDJ MEG TÖBBET
 • Jelölés rögzítés közben

  Ezzel a webes képernyő felvevővel nem kell a rögzítés végéig várnia a videó tökéletesítésével. Már rögzítés közben hozzáadhat színeket, formákat, jegyzeteket és különböző ikonokat, például nyilakat. Az eredmény egy kiváló minőségű videó, ami azonnal kész az internetes megosztásra.

 • Számos kimeneti formátum

  Néhány kattintással számos különböző formátumba exportálhatja az elkészült videókat. A megfelelő formátummal közzéteheti a videót az interneten, élvezheti hordozható lejátszón, szerkesztheti számítógépén, és így tovább.

CSOMAGOLJON

Egyszerűen menthető és megosztható videók

Ha a felvétel befejeződött, lehetőséget kap a videó helyi mentésére, és a felhős tárhelybe történő feltöltésére is. A felhős tárolás segítségével egyszerűen megoszthatja készítményeit barátaival vagy kollégáival, csak egy linket kell küldenie valamelyik közösségi oldalon, esetleg más csatornán keresztül.

TUDJ MEG TÖBBET
 • Videó helyi tárolása

  A rögzítés befejeződésekor megjelenik a kimeneti lehetőségek ablaka, ahol helyi fájlként is elmentheti a videót. Az igényeknek megfelelő formátum kiválasztása után máris a merevlemezre kerül a kiváló minőségű videó.

 • Videó feltöltése a felhős tárhelyre

  Ha jobban szeretné videóit a felhőben tárolni, vagy csak gyorsabban szeretné őket megosztani az interneten, választhatja a videó azonnali feltöltését például a YouTube vagy a Vimeo szolgáltatásokra. Tökéletes helyek a videók tárolására és rendszerezésére. Ezt követően a megosztás már csak egy-két egyszerű kattintásra van.

CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • főfelület
 • audióbemenet
 • beállítások konfigurálása
 • felvétel jelölése
 • mentés videófájlként
 • feltöltés beállításai

  Hogy miért az online képernyő felvevő?

  Értékelés: 4.8- 14 értékelés alapján.14 értékelés
  • Mindig ezt a programot használom, ha oktatóvideókat készítek. Egyszerű, és képes feliratozni és ábrázni a felvételeket, amivel látványosabbá tehetem a videóim.

   A leírásnak megfelelően működik! Ráadásul a videót nemcsak a gépre menthetem, hanem akár a YouTube-ra is. Egyszerű és nagyszerű!

  • Nagy szerencsém volt, hogy megtaláltam a programot. Rengeteg alternatívát kipróbáltam, de mind korlátolt ideig tud csak rögzíteni. Kivéve az Apowersoft programot! Tényleg ingyenes eszköz!

   Minden bizonnynal a legjobb ingyenes képernyő felvevő, amivel találkoztam. Ingyenesen használható, mégis rengeteg beállítási lehetősége van. Egyszerűen kezelhető, a videók pedig jó minőségűek. Mindent meg tudok vele csinálni, nagyon tetszik!

  • Szuper webes képernyő felvevő, letisztult felülettel. A valós idejű szerkesztés előtt pedig le a kalappal.

   Egy barátom mutatta a programot. Felvettem egy videót, minden nagyon jól működött. Választható a felbontás és a videóformátum is. Nagyon tetszik.

   Online képernyő felvevő hozzászólások

   Hagyj hozzászólást

   Add meg a nevedet!
   Adj meg értékelést!

   Hozzászólás (2)

   • Jónak tűnik a program,csak az a baj,hogy a hangrögzítő,és a képernyő felvevő letöltésekor vírust jelez és blokkolja a letöltést!!!!Avast.Szerintem jelezni kellene az avast felé,hogy vakriasztás!
    3
    0
    1
    Válasz
    • Szia, akkor nem kell aggódnia. Ez pontatlanul által az anti-vírus program. A képernyő felvevő elég biztonságos, akkor tudja használni.
     9
     0
     0
     Válasz

   Vélemények és említések

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére
   Click below to install