Apowersoft Mac Képlopó

Apowersoft Mac Képlopó
Értékelés:5.0 /5(3 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

Az Apowersoft Mac Képlopó egy teljes értékű képernyőfotós alkalmazás Mac OS X rendszerre, mellyel bármilyen, a Mac-en megjelenített dolog egyszerűen lementhető. Ez igen hasznos lehet például a játékban elért rekord pontszámok, a kedvenc filmkockái vagy hibajelenségek rögzítéséhez. A Mac-en történő képernyőfotózás mellett a képekhez jegyzeteket is fűzhet és rugalmasan megoszthatja azokat ezzel az alkalmazással. Ez a beépített feltöltő és azonnali képszerkesztés funkcióknak köszönhető, melyekkel további jegyzetek és jelölések (pl. nyilak, négyszögek, rajzok és szövegek) adhatóak hozzá. Így könnyedén és hatékonyan kommunikálhat, akár otthon, akár a munkában vagy hobbiként.

  • Képernyőfotó bármiről a Mac képernyőjén
  • Beépített intelligens ablakfelismerés
  • Tetszés szerinti jegyzetek hozzáadása
  • Képek feltöltése és megosztása egyetlen kattintással
  • Képernyő-nagyító a jobb olvashatóságért
  • Többféle lehetséges kimenet

Letöltés

Képernyőfotó bármiről a Mac képernyőjén

Képernyőfotó bármiről a Mac képernyőjén

Az egyszerű és intuitívfelület folytán ez a képernyőfotó eszköz a Print screen funkciót hozza el Mac-re, egyetlen kattintásra vagy gyorsgombok használatával. A minden-az-egyben képernyőfotó módban tetszőlegesen beállíthatja a működést igény szerint tetszőlegesen beállíthatja: teljes képernyő, böngészőben nyitott weboldal, alkalmazás menü, adott ablak, egyéni négyszög alakú terület.

ablakfelismerés képernyőlopáskor

Automatikus ablakfelismerés képernyőlopáskor

Ez a Mac OS-re szánt képlopó szoftver magától, intelligensen detektálja az adott alkalmazás ablakát. Ez nagyszerű dolog, ha az aktuális ablakról szeretne fotót készíteni, mert így elég egyszerűen a célablakra mozgatnia a kurzort és kattintani, a kattintásos-húzásos mentés helyett.

Képszerkesztési eszközök is használhatóak

Képszerkesztési eszközök is használhatóak

A Mac képlopás funkció egyszerűsége mellett a Apowersoft Mac Képlopó másik hatalmas előnye a képekhez fűzhető jegyzet. Egyes esetekben szükség lehet jegyzetek hozzáadásához a képernyőfotóknál, így azok jobban átadják az ötleteket és koncepciókat, illetve személyre is szabhatóak velük. Lehetőség van négyszögek, ellipszisek, nyilak és szöveg hozzáadására, igénytől függően.

Feltöltés az ingyenes felhőtárhelyre

Feltöltés az ingyenes felhőtárhelyre

A többi Mac képernyőfotó eszközzel ellentétben a mi eszközünk nem csak a vágólapra vagy a helyi tárolóra képes menteni, de a screenshot.net által biztosított felhőtárhely is használható erre. Ez a szolgáltatás teljesen regisztráció- és díjmentes. Feltöltést követően a képek megoszthatóak a közösségi hálózatokon (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, stb.), ez mindössze egyetlen kattintást igényel. Továbbá négyféle kép link érhető el a közvetlen blog, fórum vagy azonnali üzenetes használathoz.

Képernyőnagyító

Képernyőnagyító a nagyobb precízitásért

Kényelmi funkcióként ez a Mac képlopó eszköz beépített képernyőnagyítás funkcióval is bír, így a csökkent látású felhasználók is részletesebb képet láthatnak. Egy adott régiót kijelölve a Mac gép képernyőjén ez megjelenik a kerettel együtt és vele kinagyítható az aktuális terület. Ezáltal ránagyíthat egy régióra és lementheti a kinagyított részt.

Többféle képkimenet támogatása

Többféle képkimenet támogatása

Sikeres képernyőfotózás után az eredményt PNG fájlként az Asztalra mentheti, vágólapra másolhatja vagy akár feltöltheti az ingyenes webtárhelyre. Ez az Ön igényeitől függ, a legtöbb esetben ajánlott a helyi tárhelyre mentés a későbbi használathoz. Azonnali üzenetküldéshez vagy dokumentumokba való beszúráshoz a vágólapra másolást ajánljuk. Bár manapság a közösségi hálós és blogos, fórumos megosztások igen népszerűek, a feltöltés funkció sem elhanyagolható.

Promotion hirdetések

Hírek

Kapcsolódó cikkek

Több Erőforrás

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére