Rögzítés indítása

Ingyenes Online Hangfelvevő

Kiváló minőségű felvételek a hangkártyán és a mikrofonon keresztül

Értékelések ( 8 )
Rögzítés indítása
GÖRGESSEN

Oktatás

Videós útmutató megtekintése

Az alkalmazás megfelelő használatához az első alkalommal indítóprogram telepítése szükséges. Ezt követően egyetlen kattintással elérhető a hangrögzítő.

Bármilyen hang rögzítése egyetlen kattintással

Nincs szükség bővítmény telepítésére vagy előfizetésre, az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő segítségével azonnal rögzítheted Windows vagy Mac rendszered hangjait. Az alkalmazás kezelése egyszerű, bármilyen hallható hang rögzíthető vele, méghozzá az eredeti minőségben. Különféle hangforrások rögzítését teszi lehetővé: rendszerhangok, mikrofon, mindkettő.

TUDJ MEG TÖBBET
INGYENES
Bemeneti források
Streaming zeneoldalak, rádióállomások, játékhangok, hanghívások stb.
Kimeneti formátumok
MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, M4A, OGG
Kompatibilis lejátszók/készülékek
Windows Media Player, QuickTime, iTunes, Tablets, Chromebook, Android okostelefonok, iPhone, Windows Phone
 • Bővítsd zenegyűjteményedet

  Fáradozás nélkül elindíthatod a rögzítést, mikor rokonszenves zeneszámot hallasz, vagy egy videó háttérzenéjét találod kellemesnek, esetleg tökéletes audióstreamet vagy rádióállomást találtál, netán hasznos, élő online kurzust fedeztél fel.

 • Narráció és éneklés rögzítése

  Ha fel szeretnéd venni hangodat egy videóklipphez, prezentációhoz, oktatóvideóhoz, vagy esetleg valami máshoz, az eszközzel könnyedén rögzítheted a mikrofonbemenetet. Emellett akár hangüzeneteket is hagyhatsz ismerőseidnek, vagy népszerűségre is törhetsz saját készítésű zenéddel.

 • Konferenciahívások és beszélgetések lementése

  Félő, hogy lemaradsz ismerőseid vagy kollégáid egy-egy fontos gondolatáról az online konferenciák során? Szívesen megtartanád a szórakoztató Skype-os baráti beszélgetéseket? Begyűjtenéd a videójátékok hangjait, zenéit vagy beszélgetéseit? Ezzel az ingyenes online hangfelvevővel mindez lehetséges.

CSOMAGOLJON

ID3-tagek hozzáadása a felvételekhez az egyszerűbb rendszerezés érdekében

A felvételek elkészítése után a szoftver lehetővé teszi, hogy átnevezd a fájlokat, hogy könnyebben rendben tarthasd gyűjteményed. Az ID3-tageket az intelligens szerkesztő segítségével egyszerűen hozzáadhatod, beleértve az albumborítókat, a címeket, az előadókat, az éveket és a műfajokat. A dalok metaadatait minden más eszköz is fel fogja ismerni.

TUDJ MEG TÖBBET
05:00
03:20
04:10
CSOMAGOLJON

Kényelmesen kezelhető felvételek

Az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő beépített felvételtárral rendelkezik, ahol minden rögzített fájlt megtalálhatsz. Csak lépj a listára a felvétel után, és már kezelheted is a gyűjteményt. Egyszerűen ellenőrizheted a fájlokat és megnyithatod a kimeneti mappát, ahol azonnal megtalálod a felvételeket. Természetesen le is játszhatod a fájlokat, és törölheted is a felesleges darabokat.

TUDJ MEG TÖBBET
CSOMAGOLJON

Széleskörű felvételi funkcionalitás

Az alapvető rögzítési funkciók mellett az alkalmazás olyan lehetőségeket is kínál, mint a „Lejátszás” és a „Megosztás”. Íme az extra lehetőségek részletei.

TUDJ MEG TÖBBET
 • Hangfájlok megosztása számos platformra

  A praktikus megosztásfunkció segítségével a felvételeket a YouTube-ra, a SoundCloud-ra, a Google Plus-ra, a Twitterre és más közösségi oldalakra is feltöltheted. Emellett e-mailes csatolmányként is továbbíthatod őket. Az internetes megosztással lemezterületet is felszabadíthatsz.

 • A rögzített hangok valós idejű lejátszása

  A felvételt követően a beépített lejátszóval azonnal ellenőrizheted a hangminőséget, még a következő lépés előtt. Ha elégedett vagy a végeredménnyel, csak mentsd le a merevlemezre, de akár azonnal új felvételt is indíthatsz.

CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • audióforrás kiválasztása
 • audió rögzítése
 • visszajátszási mód
 • audió lejátszása
 • audió kezelése
 • ID3-tag szerkesztése

  Hogy miért az Ingyenes Online Hangfelvevő?

  Értékelés: 5- 8 értékelés alapján.8 értékelés
  • Éppen most találtam meg a programotokat, és úgy tűnik, hogy pont erre van szükségem. A kezelés egyszerű, a kimenő fájl hangminősége pedig kiváló.

   Már egy éve használom a hangrögzítőt, és nagyon elégedett vagyok. Köszönöm, hogy elkészítettétek!

  • Az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevőt használom, hogy a Skype-on keresztüli rögzítsem a zeneóráimat. Nagyon jó minőségű program, korlátlan felvételi idővel.

   Meglepő, hogy online alkalmazás létére egyidejűleg rögzíthető a mikrofon és a rendszer is, de nagyon jó, mert tökéletesen felvehetem a beszélgetéseimet. Király!

  • Nagyon jó alkalmazás! Mindössze néhány kattintással elindítható a rögzítési folyamat. A felület szép és átlátható.

   Váó, az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő tökéletes! Ingyenes, egyszerű, mégis nagyszerű. A saját hangom rögzítésére és megosztására használom, nagyon jól működik.

   Az Online Hangfelvevő hozzászólásai

   Hagyj hozzászólást

   Add meg a nevedet!
   Adj meg értékelést!

   Hozzászólás (2)

   Vélemények és említések

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére
   Click below to install