Videókonverter Stúdió

Ultragyors videókonvertáló

Értékelések ( 0 )

Egyértelmű, egyszerű, veszteségmentes

Minimális veszteséggel konvertálhat bármilyen videóformátumba. Teljes körű videókonvertáló, szerkesztő, lejátszó és képernyőrögzítő

GÖRGESSEN

Bármilyen audió- és videóformátum

A Videókonvertáló Stúdió minden videó- és hangfájl konvertálását támogatja, így a videókat számos különböző kimeneti formátumba exportálhatja. Testreszabhat számos paramétert is, például a képkockasebességet, a magasságot és a szélességet, valamint a bitsűrűséget is. A szoftver folyamatosan bővül a legújabb formátumokkal – egyre hatékonyabbá válik!

TUDJ MEG TÖBBET
Videó
MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, H.264, MKV, 3GP, FLV, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Audió
MP3, MP2, WMA, M4R, M4A, AC3, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, RealMedia
Eszköz
Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, Nokia, Motorola, Game, LG, TVS, DVD, Android, Archos
CSOMAGOLJON

HD-videók konvertálása

Az egyszerű, mégis nagyszerű videókonvertáló az eredeti fájl minőségének 100%-át képes megtartani, és konvertálni tudja a legnépszerűbb formátumokat, például a HD MP4-et, a HD MTS-t és még a 4K szabványt is. A konvertálási feladat pedig egyszerre akár több fájlon is végezhető, villámsebesen.

TUDJ MEG TÖBBET
CSOMAGOLJON

Rugalmas videószerkesztés

Az Apowersoft Videókonvertáló különleges szerkesztőfunkcióval rendelkezik, amellyel a felhasználók a videóklippeket egyesíthetik, vághatják és körbevághatják, effektezhetik, vízjelezhetik és így tovább. Professzionális házi videók, súlyos költségek nélkül – percek alatt.

TUDJ MEG TÖBBET

A hosszabb videókat rövidebb részekre vághatja, a felesleges széleket pedig lemetszheti a beépített vágásfunkciókkal. A videóeffekt-szerkesztővel pedig módosíthatja a kontrasztot, a fényerőt és a telítettséget. Sőt, akár el is forgathatja a felvételeket.

Egy fájllá egyesíthet több videót. Ez akkor is jól jöhet, ha például több részes online videósorozatot töltött le, és egyben szeretné őket végignézni.

A videók megjelölése vízjelekkel vagy effektusokkal még sosem volt ilyen egyszerű. Szöveges és kép alapú vízjeleket is hozzáadhat, hogy személyessé tegye felvételeit. A vízjelek lehetnek JPG, JPEG, PNG, BMP, GIF, EMF, WMF, EXIF, ICO, TIFF és TXT formátumúak is.

HD-videó konvertálónk a külső feliratok importálását is támogatja. A beépített feliratszerkesztő segítségével pedig a feliratfájlok is testreszabhatóak többek között a betűtípus, a stílus, a méret, az effektusok és a pozíció tekintetében is. Akár több nyelv feliratai is importálhatóak.

CSOMAGOLJON

Tökéletes lejátszhatóság

Konvertálás után a megfelelő lejátszás érdekében PC-jére, DVD-re vagy hordozható kütyüre is másolhatja a fájlokat. A kompatibilis formátumokat iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, iPad, Samsung, Nexus és Sony készülékeken is lejátszhatja – sok egyéb mellett. Természetesen TV-jén is élvezheti a felvételeket.

Élvezze hordozható készülékén

Írja DVD-re

Töltse fel YouTube-ra, Facebookra vagy Twitterre

TUDJ MEG TÖBBET
CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • fő képernyőkép
 • videó kijelölése
 • videó körbevágása
 • videó konvertálása
 • videó lejátszása
 • videó letöltése

  Hogy miért a Videókonvertáló?

  Értékelés: 5.0- 97 értékelés alapján.
  • Szerintem érdemes kipróbálni ezt a szoftvert. Az tetszett igazán, hogy nagyon gyors a konvertálás, és a minőség is kiváló. Akár egyszerre több videó is konvertálható.

   Ez a kedvenc HD videó konvertálóm! Az összes MP4-emet akármilyen formátumba áttehetem, hihetetlen!

  • Ti vagytok a legjobbak, srácok! A szerkesztővel profira gyúrtam az összes házi készítésű videómat.

   Le a kalappal a cég előtt és a kitűnő programjuk előtt. Ezer köszönet, hogy ilyen jó videókonvertálót és letöltőt készítettek.

  • Az Apowersoft Videókonvertáló nagyon sokat segített, mostantól biztosan nem is fogok elpártolni az Apowersofttól.

   Nagyjából egy hónapja vettem meg ezt a HD videó konvertálót, és nagyon elégedett vagyok. Nagy like az egész fejlesztőcsapatnak!!!

   Tudásbázis

   Videókonverter Stúdió

   Ultragyors videókonvertáló

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére
   Click below to install