ApowerREC

A legjobb képernyő felvevő Windows, Mac és mobil rendszerekre

Értékelések ( 3 )
GÖRGESSEN

Bármilyen képernyőtartalmat rögzíthet

Az ApowerREC rögzíteni tud bármit, ami a képernyőn megjelenik: Asztali tevékenységeket, élő videókat, webes megbeszéléseket – és így tovább. Rögzítheti a teljes képernyő tartalmát, vagy egy egyéni területet is. A videóhoz hangsávot is rögzíthet, a szoftver tökéletes szinkronban tartja a kettőt. A webkamera és a képernyő együttes rögzítése is lehetséges, így ezzel a képernyő felvevő programmal könnyedén felvételt készíthet például videóbeszélgetésekről, vagy hasznos útmutató videókat állíthat elő.

321

Az ApowerREC nyújtotta lehetőségek

A fenti funkciók mellett az ApowerREC egyéb egyszerű, mégis hasznos funkciókat is kínál, többek között a rugalmas felfekvő eszköztárat, a vizuális rögzítési beállításokat és nagy felbontást.

Zökkenőmentes képernyőrögzítés minden eszközön

Amellett, hogy az ApowerREC hatékony képernyőrögzítő Windows-hoz és Mac-hez, a program iOs-es és Android-os készülékeken is képes rögzíteni a képernyőaktivitást hanggal együtt. Az iOS-es felhasználók hangjukat vagy facecam-jüket is hozzáadhatják a videóhoz a felvétel után. Az Android-os felhasználók pedig könnyedén kezelhetik a képernyőfelvételeket az egyedi felfekvő ikonok segítségével.

Zökkenőmentes képernyőrögzítés minden eszközön

Üzleti felhasználás

Készítsen demonstrációs videót alkalmazásához, vagy rögzítse a webkonferenciákat archiválás vagy későbbi áttekintés céljából. A szoftver a hangalámondást és a webkamera rögzítését is támogatja.

Oktatás és képzés

Rögzítse az online órákat és segítse a megértést jelölések elhelyezésével. A videó felvevő program segítségével látványossá teheti prezentációit.

Tanulás

Lenyűgöző jegyzeteket készíthet. Rögzítse az élőben közvetített előadásokat, az online szemináriumokat és az egyéb hasonló eseményeket.

Játék

Örökítse meg a legjobb játékbeli pillanatokat HD minőségben, készítsen képernyőképeket és ossza meg mindezt ismerőseivel.

Általános felhasználás

A PC képernyő felvevő egyéb felhasználási módjai közé tartozik például a videóhívások legjobb pillanatainak rögzítése, vagy rövid felvételek készítése technikai támogatás kérése céljából.

Megosztás a világgal

Ossza meg a legjobb pillanatokat barátaival, családjával vagy feliratkozóival videók és képek formájában, bárhol is tartózkodjon éppen.
Tárolja felvételeit a ShowMore weboldalán, amely az ön kezébe adja a videók kezelésének és megosztásának minden lehetőségét.
Könnyedén új FTP-kapcsolatokat hozhat létre és az elkészült fájlokat egyszerűen feltöltheti a választott FTP-kiszolgálókra.
Mindössze egy kattintás szükséges ahhoz, hogy feltölthesse videóit YouTube-csatornájára és megoszthassa feliratkozóival. Semmi extra teendő.
A képernyőképeket könnyedén feltöltheti a screenshot.net/hu által nyújtott ingyenes felhős tárhelyre, ahonnan egyetlen hivatkozás formájában megoszthatja azokat barátaival.

Rendszerkövetelmények

  • Windows: 7/8/10
  • Mac: OS X 10.8 vagy újabb
  • Android: 5.0 vagy újabb
  • iOS: iOS 7 vagy újabb
  • fő felület
  • felvételi módok
  • jegyzetelés rögzítése
  • kövesse a felvételt
  • feladat ütemező
  • videók feltöltése

ApowerREC

A legjobb képernyő felvevő Windows, Mac és mobil rendszerekre

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére