ApowerREC

A legjobb képernyő felvevő Windows, Mac és mobil rendszerekre

Értékelések ( 13 )
GÖRGESSEN

Bármilyen képernyőtartalmat rögzíthet

Az ApowerREC rögzíteni tud bármit, ami a képernyőn megjelenik: Asztali tevékenységeket, élő videókat, webes megbeszéléseket – és így tovább. Rögzítheti a teljes képernyő tartalmát, vagy egy egyéni területet is. A videóhoz hangsávot is rögzíthet, a szoftver tökéletes szinkronban tartja a kettőt. A webkamera és a képernyő együttes rögzítése is lehetséges, így ezzel a képernyő felvevő programmal könnyedén felvételt készíthet például videóbeszélgetésekről, vagy hasznos útmutató videókat állíthat elő.

321

Az ApowerREC nyújtotta lehetőségek

A fenti funkciók mellett az ApowerREC egyéb egyszerű, mégis hasznos funkciókat is kínál, többek között a rugalmas felfekvő eszköztárat, a vizuális rögzítési beállításokat és nagy felbontást.

Zökkenőmentes képernyőrögzítés minden eszközön

Amellett, hogy az ApowerREC hatékony képernyőrögzítő Windows-hoz és Mac-hez, a program iOs-es és Android-os készülékeken is képes rögzíteni a képernyőaktivitást hanggal együtt. Az iOS-es felhasználók hangjukat vagy facecam-jüket is hozzáadhatják a videóhoz a felvétel után. Az Android-os felhasználók pedig könnyedén kezelhetik a képernyőfelvételeket az egyedi felfekvő ikonok segítségével.

Zökkenőmentes képernyőrögzítés minden eszközön

Üzleti felhasználás

Készítsen demonstrációs videót alkalmazásához, vagy rögzítse a webkonferenciákat archiválás vagy későbbi áttekintés céljából. A szoftver a hangalámondást és a webkamera rögzítését is támogatja.

Oktatás és képzés

Rögzítse az online órákat és segítse a megértést jelölések elhelyezésével. A videó felvevő program segítségével látványossá teheti prezentációit.

Tanulás

Lenyűgöző jegyzeteket készíthet. Rögzítse az élőben közvetített előadásokat, az online szemináriumokat és az egyéb hasonló eseményeket.

Játék

Örökítse meg a legjobb játékbeli pillanatokat HD minőségben, készítsen képernyőképeket és ossza meg mindezt ismerőseivel.

Általános felhasználás

A PC képernyő felvevő egyéb felhasználási módjai közé tartozik például a videóhívások legjobb pillanatainak rögzítése, vagy rövid felvételek készítése technikai támogatás kérése céljából.

Megosztás a világgal

Ossza meg a legjobb pillanatokat barátaival, családjával vagy feliratkozóival videók és képek formájában, bárhol is tartózkodjon éppen.
Tárolja felvételeit a ShowMore weboldalán, amely az ön kezébe adja a videók kezelésének és megosztásának minden lehetőségét.
Könnyedén új FTP-kapcsolatokat hozhat létre és az elkészült fájlokat egyszerűen feltöltheti a választott FTP-kiszolgálókra.
Mindössze egy kattintás szükséges ahhoz, hogy feltölthesse videóit YouTube-csatornájára és megoszthassa feliratkozóival. Semmi extra teendő.
A képernyőképeket könnyedén feltöltheti a screenshot.net/hu által nyújtott ingyenes felhős tárhelyre, ahonnan egyetlen hivatkozás formájában megoszthatja azokat barátaival.

Rendszerkövetelmények

 • Windows: 7/8/10
 • Mac: OS X 10.10 vagy újabb
 • Android: 5.0 vagy újabb
 • iOS: iOS 7 vagy újabb
 • fő felület
 • felvételi módok
 • jegyzetelés rögzítése
 • kövesse a felvételt
 • feladat ütemező
 • videók feltöltése

ApowerREC

A legjobb képernyő felvevő Windows, Mac és mobil rendszerekre

Hogyan szerezhetek ingyenes VIP-fiókot?

 • Menjen a Google Play-en vagy az App Store szolgáltatásra, hogy ApowerREC 5 csillagot kapjon.
 • Készítsen képernyőképet az 5 csillagos értékeléséről, majd küldje el az online űrlap segítségével keresztül, ezután küldünk Önnek egy egy hónapig érvényes VIP fiókot ingyen.
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére
Click below to install