Apowersoft Ingyenes Videó MP3 konvertáló

  • Átalakítani a Web
  • Megtérít-ból számítógép
  • Keresés
 
Konvertáljon videókat a webről MP3-ba

A Videó MP3 konvertáló a legjobb ingyenes online alkalmazás, amivel bármilyen online videót vagy egyéb stream média tartalmat MP3-ba konvertálhat, ugyanakkor helyi fájlokkal is működik. Használatával lehetősége van átalakítani video fájlokat MP3-ba online olyan weblapokról, mint pl. a YouTube, a DailyMotion, a MySpace, a Veoh, a Yahoo Music és még sok egyéb.

Főbb tulajdonságok:

Konvertáljon videókat a webről MP3-ba

Konvertáljon videókat a webről MP3-ba

A Video MP3 konvertáló segítségével video weboldalak (YouTube, Vimeo, DailyMotion, VeVo, Mtv, stb.) ezreiről tölthet le videókat.

Konvertáljon videókat számítógépén MP3-ba

Konvertáljon videókat számítógépén MP3-ba

Az online zenei weboldalakról való ingyenes MP3 letöltés mellett az eszköz YouTube-ról MP3 konvertáló funkcióval is bír, Windows és Mac OS felhasználók számára egyaránt. Támogatja a helyi videók támogatását számos formátumban, beleértve: AVI, MOV, MP4 és még sok egyéb.

Keressen zenés videókat a weben

Keressen zenés videókat a weben

Ezzel a fantasztikus eszközzel könnyedén kereshet zenés klipeket a különböző weblapokon. A keresés végeztével pedig közvetlenül MP3-ba töltheti le azokat.

audio kimeneti lehetőség

Sokféle audio kimeneti lehetőség

Beállíthatja, milyen kimenetet szeretne. Alapesetben igen gazdag a kínálat, beleértve az MP3, WAV, WMA, FLAC, AAC, OGG és RA formátumokat. Emellett ezzel a hasznos online eszközzel a bitráta, a csatornák és a mintavételezési frekvencia is tetszés szerint állítható.

Minden webböngészővel használható

Minden webböngészővel és operációs rendszerrel használható

Az ingyenes Video MP3 konvertáló kompatibilis a Windows OS és Mac OS böngészőivel: Google Chrome, Safari, FireFox, Internet Explorer, Opera, stb.

Teljesen biztonságos

Teljesen biztonságos

Az eszköz garantáltan vírusmentes, emellett nincs szükség plug-in telepítésre, szolgáltatás előfizetésre vagy felhasználó fiókokra.

Promotion hirdetések
Értékelés: 5.0 / 5 (2 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Nézze meg a videót Demo

videó demó

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére