Útmutató
Internetes videók
Saját videók
További tippek
Ingyenes

3megoldás videók MP3 fájlba konvertálásához

  • 1

    Internetes videók konvertálása: másolja ki a videó URL címét, illessze be a letöltési mezőbe, majd kattintson a "Konvertálás"-ra!

  • 2

    Saját videók konvertálása: válassza ki a konvertálni kívánt videót helyi mappájából!

  • 3

    Videók keresése: egyszerűen csak írja be a videóval kapcsolatos kulcsszavakat a keresési mezőbe, majd nyomjon a "Keresés" gombra!

Tudjon meg többet! >>

Konvertáljon bármilyen internetes videót

Ez az ingyenes videó - MP3 konvertáló szoftver különböző böngészőkkel is használható, például Google Chrome, Safari, FireFox, Opera, stb., valamint Windows-os és Mac-es rendszereken egyaránt. A program lehetővé teszi, hogy internetes videókat vagy egyéb streaming tartalmat konvertáljon MP3 formátumba olyan oldalakról, mint a YouTube, a Dailymotion, a Vimeo vagy éppen a Ustream.

Konvertáljon videókat különböző formátumokból

Azontúl, hogy MP3-ba konvertálhatja az internetes videókat, a szoftver azt is lehetővé teszi a Windows és Mac felhasználóknak, hogy MP3-ba konvertálják saját videófájljaikat. Támogatja az AVI, MOV, MP4 és egyéb videófájlok MP3 formátumba történő konvertálását.
További tippek
Legfrissebb hírek
Segítség és ingyenes ajándék

Ha nem sikerült élő streaming videókat MP3 formátumba konvertálnia ezzel a szoftverrel vagy egyéb formátumba szeretné konvertálni a videókat, akkor próbálja ki a haladó videóletöltő és -rögzítő programunkat.

Látogassa meg fórumunkat, árulja el, melyik 3 videó streaming oldalról szokott videókat konvertálni, vagy milyen saját videókat konvertál leggyakrabban, valamint mutasson be egy szituációt, amikor MP3 formátumba kellett konvertálnia egy videót. Hozzászólását követően nem sokkal ingyenes havi VIP fiókot biztosítunk Önnek a Videóletöltő és -rögzítő programhoz.

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére