Hogyan készítsünk csengőhangot iPhone-ra
Hozzászólás

Hogyan készítsünk csengőhangot iPhone-ra

Utoljára frissítette ekkor: 19-03-2019

Az iPhone egyik fő ismérve, hogy csak nagyon nehezen szabható testre. Az Apple okostelefonja sokféleképpen beállítható, de sajnos a csengőhangok létrehozása iPhone-on sokkal körülményesebb az Android egyszerűségéhez képest. De miért is lenne rá szükség, ha gyárilag is sokféle csengőhang közül választhatunk?

Számos oka lehet annak, ha valaki testre szeretné szabni iPhone készüléke csengőhangját. Az első és legnagyobb ok, hogy az iPhone gyári hangjai unalmasak és egyben nem épp változatosak. Továbbá, kedvenc zenéinek felhangzása minden SMS-nél/hívásnál örömteli pillanatot szerez, mely mosolyt varázsol az Ön arcára. Valamint az adott kapcsolatokhoz tartozó, egyedi csengőhangok beállításával hívásoknál a telefonra pillantás nélkül is könnyű megállapítani, ki a hívó fél. Ezen előnyöket felsorolva a következő kérdés már csak az, lehetséges készíteni csengőhangokat az iPhone-ra? Szerencsére erre a válasz határozott igen: tekintse meg az alábbi megoldásokat.

Módszerek iPhone csengőhangok készítésére

1

Az iTunes módszer

Ha új iPhone csengőhang telepítésén gondolkodik, először töltse le a legfrissebb iTunes verziót (12.1). De még mikor ennek telepítése után már bekészítette az átalakítandó dalok listáját, ez a folyamat még mindig nem egyszerű. Rengeteg másolás/szinkronizálás szükséges, de nem kétség, hogy az iTunes módszer igen hatékony. Tekintse meg a lépéseit a szünet után.

 • Indítsa el az iTunes-t a PC-n. Győződjön meg róla, hogy a csengőhanggá alakítandó zene szerepel a könyvtárban. Ha nem, először egyszerűen másolja bele az iTunes könyvtárába. Kattintson jobb gombbal a kiválasztott számon és válassza az “Információ megjelenítése” pontot. Az új ablakban válassza a “Beállítások” menüpontot, majd jelölje be az “kezdőpont ideje” és “megállítás ideje” rubrikákat. Adja meg azon két időt, ahol szeretné, hogy a csengőhang kezdődjön/végződjön, de ügyeljen rá, hogy a teljes hossz kisebb legyen 31 másodpercnél. Ha mindent beállított, kattintson az “OK” gombra, majd jobb gombbal újra a zenére.
 • készlet ideje

 • Ezúttal kattintson az “AAC változat létrehozása” pontra. A zene újra megjelenik a listán másodpéldányként, ekkor válassza az “Opciók” fület, majd az “Információ megjelenítése” pontot. Másik megoldásként az “kezdőpont” és “megállítás” rubrikákból vegye ki a kijelölést.
 • AAC változat létrehozása

 • Kattintson jobb gombbal újra a zenére, majd válassza a “Megjelenítés a Windows Intézőben” pontot. Nevezze át a fájlt és írja át a kiterjesztést .m4a-ról .m4r-re.
 • megjelenítés a Windows Intézőben

 • Kattintson duplán a fájlra és adja hozzá az iTunes könyvtár “hangok” részéhez. Csatlakoztassa az iPhone-t a PC-hez és kattintson a “hangok” gombra. Jelölje be a “hangok szinkronizálása” pontot, majd kattintson az “alkalmazás”-ra. Ezután az iPhone-on nyissa meg a “Beállítások -> Hangok -> Csengőhang” menüpontot. Az újonnan készített csengőhang a “saját hangok” pont alatt található.
 • synchronizing sounds

  2

  Külső alkalmazások használata

  Hogyan készítsen csengőhangokat az iPhone-ra? Tisztán látszik, hogy a fenti módszerek nem valók mindenkinek. Hosszadalmasak és rengeteg mindent kell tenni a tényleges csengőhang készítés előtt. Szerencsére külső alkalmazások is léteznek, melyek sokkal könnyebbé teszik ezt a folyamatot. Ha ingyenes, reklámokkal ellátott iPhone csengőhang készítőt szeretne, használja a Ringtone Designer-t. Ugyanakkor, ha van szabad 1 dollárja, vásárolja meg a Ringtone Designer Pro változatot, 0.99 dolláros áron.

  • Töltse le és telepítse a kiválasztott alkalmazást iPhone készülékére. Futtassa az alkalmazást és válassza ki a csengőhanggá alakítandó zenét.
  • Megjelenik az adott dal audio hullámformája és a kiválasztók mozgatásával adja meg a rögzítendő részt. Érintse meg a “lejátszás” ikont a kiválasztás megerősítéséhez.
  • Ha kész, érintse meg a floppy lemez alakú “mentés” ikont a jobb oldalon. Nyissa meg az iTunes-t és adja hozzá az elkészült csengőhangot a könyvtárhoz a “fájlmegosztás” funkció használatával.
  • Csatlakoztassa az iPhone-t az iTunes-hoz és futtasson egy szinkronizálást az új csengőhang felmásolásához.

  tmobile

  PC-s szoftver iPhone csengőhang készítéshez

  Azoknak, akik nem szeretnék macerás telefonos alkalmazáson keresztül elkészíteni saját iPhone-os csengőhangjukat, tökéletes megoldás az Apowersoft Video Converter Studio és az Apowersoft Phone Manager. A többi megoldáshoz képest ez a két program sokkal egyszerűbb és kényelmesebb választás az iPhone csengőhangok elkészítéséhez. Az alábbi lépésekkel te is elkészítheted saját csengőhangjaidat!
  Download and install the Apowersoft Video Converter Studio on PC.

  • Töltsd le és telepítsd az Apowersoft Videókonverter.
  • Letöltés

  • A program megnyitása után kattints a bal felső sarokban a ‘Fájlok hozzáadása’ gombra a zenefájlok megnyitásához.
  • Kattints a ‘Profil’, majd a legördülő menüben az ‘to Audió’ gombra és keresd meg az ‘M4R’ menüpontot.
  • Kattints az ‘M4R’, majd a ‘Konvertálás’ gombra. Bármilyen zeneformátumot iPhone-os csengőhang-formátummá alakíthatsz.

  konvertálni zenét M4R

  A sikeres konvertálás után az Apowersoft Telefon Kezelő segítségével át is juttathatod a csengőhangot iPhone-odra.

  • Töltsd le és telepítsd az Apowersoft Telefon Kezelő.
  • Letöltés

  • Csatlakoztasd az iPhone-t a számítógéphez egy USB-kábellel.
  • A főképernyőn kattints a ‘Zene’ gombra. A telefonon tárolt minden zene megjelenik.
  • Kattints a bal oldalon a ‘Csengőhang’ gombra, ezután az ‘Importálás’ gombbal az iPhone-ra küldheted az M4R zenéket. Mindkét módszerrel perceken belül elkészítheted az iPhone-os csengőhangodat.

  át zenét iPhone

  Tippek: A csengőhang-funkciója mellett, Apowersoft Telefon Kezelő tele van bámulatos funkciókkal, melyek várhatóan elnyerik majd az Ön tetszését. Ilyen az a fájlok iPhone-PC között oda-vissza másolásának lehetősége, a multimédia tartalmak kezelése, a mobil adatok biztonsági mentése/helyreállítása, a közvetlen képernyőfotók készítése és az iPhone kijelzőtartalmának valós idejű megjelenítése PC-n.

  Értékelés:4.3 /5(23 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: iOS biztonsági mentés, iOS tippek, Mobil Kezelő-re.Utoljára frissítve: 19-03-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére