Háttér TörlőAutomatikusan eltávolítja a hátteret képekről néhány kattintással

A legkönnyebb háttér törlő, amivel hátterét áttetszővé teheti

Háttér eltávolítása automatikusan, másodpercek alatt

Ez a háttér törlő gond nélkül elválasztja az előteret a háttértől, néhány kattintással. Csak fel kell töltenie a képét, és automatikusan létrehoz Önnek egy pontos kivágást áttetsző háttérrel. Nincs szükség készségekre.

Próbálja ki most

Az okos MI precízen eltávolítja a kép hátterét

Ahelyett, hogy precízen kijelölné a tárgyat a lasszó vagy a kijelölő eszközzel Photoshopban, az Apowersoft Háttér Törlő által nyújtott okos MI automatikusan pontos eredményt hoz létre az eredeti minőségben néhány másodperccel képe feltöltése után. Nagyon egyszerű, de professzionális háttér törlő.

Próbálja ki most

Javítsa fel üzletét több kreativitással

Akár közösségi bejegyzés, reklám banner vagy egy lenyűgöző üdvözlőlap, ez az eszköz segít megtalálni a kívánt sablont. Sablonok széles választékát tartalmazza különböző használatra, legyen az marketing, e-kereskedelem, média, fejlesztés, fényképészet, személyes stb. Rendszeresen frissítjük új dizájnokkal. Az összes javaslatot meghallgatjuk.

Próbálja ki most

Hogyan működik

Automatikusan eltávolítja a kép hátterét másodpercek alatt

 • Feltöltés
  Importáljon egy képet a szoftverbe, amelynek hátterét el szeretné távolítani a felületen található Plusz gombbal. Vagy egyszerűen csak húzza rá a képet számítógépéről vagy merevlemezéről.
 • Előnézet
  Az eredmény automatikusan, néhány másodpercen belül elérhetővé válik. A szoftver áttetsző hátteret ad a képnek, amelyet kicserélhet az elérhető színekkel vagy a beépített háttér sablonokkal. Megtekintheti a módosításokat és összehasonlíthatja azokat.
 • Mentés
  Nyomjon a jobb felső sarokban található "Letöltés" gombra, hogy közvetlenül számítógépére mentse a képet. Most már elkezdheti szerkeszteni első képét, hogy megtapasztalja a varázsát!

Mit mondanak ők?

5 csillagos értékelés

 • Jennifer

  Egyszerűen használható. Azt teszi, amit ígér! Inkább ezt a szoftvert ajánlom a többi közül, amiket használtam. 5 csillagot adok rá! Automatikusan eltávolítja a hátteret és már mentés előtt áttetszőként mutatja a képet. A legjobb pedig, hogy összehasonlíthatom a hatást az eredeti képpel.

 • Annie

  Tökéletes a háttér megtisztítására és áttetsző kép készítésére! Ez az az eszköz, amit mindig is kerestem! Nagyon elégedett vagyok vele. Tényleg egy kattintással eltávolítja a hátteret és sablonokat is nyújt, amivel létrehozhatom saját Instagram matricáimat. Szuper egyszerűen használható!

 • Branson

  Ez valószínűleg az egyik legjobb háttér eltávolító program. Csak egy kattintás, és eltűnt. Tényleg, a kedvenc appom. Nem kerül sok pénzbe. Készítsetek továbbra is ilyen egyszerűen használható programokat!

Letöltés ingyen

Elképesztően egyszerű háttér törlő!

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére