Teret adunk kreativitásának és hatékonyságának

A világ legjobb és legegyszerűbb háttér törlője segít felpörgetni kreativitását és hatékonyságát az egyszeri képszerkesztéstől a kereskedelmi prezentáción át egészen a marketing dizájnig. Az Apowersoft MI-jével az alkotás könnyed, gyors és szórakoztató.

Mesterséges intelligencia az alapkövünk

Az Apowersoft MI-je, amit a világban fellelhető képek, grafikák, személyek, termékek, digitális pecsétek, ikonok, szövegek, állatok és autók segítségével edzettünk, képes felismerni az egyszerű és bonyolult színvilágú háttereket is különböző előtér és háttér kategóriák nélkül. Az MI tanulási képességén pedig folyamatosan javítunk.

Teljesen automatikus és precíz kivágás

A teljesen automatikus kivágás azonnal használatra kész. Ha nem tetszik a végeredmény, a tökéletes háttér eltávolító Megtart/Töröl eszközzel is rendelkezik, amivel precízen beállíthatja még a legbonyolultabb képeket is. Ezután módosíthatja a képet - körbevághatja, ki- és belenagyíthat, mozgathatja és duplikálhatja a kívánt eredmény eléréséhez.

Több dizájn, több inspiráció

Távolítsa el a hátteret, hozzon létre termékképeket, posztereket, csomagolást, bannert - saját dizájnnal. Könnyedén elkezdheti a projekteket az Apowersoft Háttér Törlővel. Kombinálja egyszerű kivágásait a végtelen beépített dizájnnal, színnel és egyedi képpel, hogy teljesen új képet hozzon létre.

Tekintse meg, mi mást csinálhat még

A professzionális funkciókkal megkönnyítheti a munkáját és időt takaríthat meg

 • Portré hátterének módosítása
  Köszönjön el a fotóstúdiótól, ahol igazolványképet, jogosítványképet és egyebeket készít. Az Apowersoft Háttér Törlő könyvtárában minden színt megtalál az általános használathoz.
 • Termékképek készítése
  Most ismerkedik a termékfotózással? Rosszul sikerült, kimosott színű, borzasztó fehéregyensúlyúkép? Nem számít! Vágja körbe a terméket, állítsa be és adjon hozzá új dizájn a megfelelő eredményhez.
 • Aláírás/pecsét háttér eltávolítása
  Könnyedén létrehozhatja digitális aláírását és pecsétjét egy képről, így a PDF dokumentumok vagy képeinek aláírása olyan egyszerű, mintha odaírná a nevét.
 • Továbbiak várhatók
  Állatok, autók, szöveg, logók, ikonok... immár elérhetők. Számos új, lenyűgöző funkció érkezik a jövőben. Például színkorrekció, sorozatos körbevágás ésarcszépítés.

Nézze meg, miben segíthet Önnek a Háttér Törlő

 • eKereskedelem
 • Marketing
 • Személyes
 • Fényképészek

Imádnak minket. Ön is fog.

Flore

Az alkalmazás felhasználóbarát és könnyedén használható, még azoknak is, akiknek nincs tapasztalatuk képszerkesztéssel. Megéri megvenni.

Jessie

Csak egy kattintás és már el is tűnt. Tényleg ez a kedvenc appom. Nem kerül sokba.

Damon

Könnyedén használható. Azt teszi, amit kell! Inkább ezt ajánlom, mint a többit, amit használtam. Automatikusan eltávolítja a hátteret és áttetszővé varázsolja a képet még azelőtt, hogy elmenteném.

Annie

Valóban egy kattintással távolítja el a hátteret, sablonokat is kínál, amivel létrehozhatom a saját Instagram matricáimat. Rendkívül könnyen használható!

Branson

Kiváló alkalmazás. Az app képes könnyen eltávolítani a hátteret bármilyen képről, az áttetsző képet pedig néhány érintéssel elmentheted. Király app. Imádom a programot.

Anyagok

A legjobb 6 eszköz háttér eltávolításához képről online
A legjobb kép háttér eltávolító eszközök
Összes anyag megtekintése
Facebook csoport

Hogyan szerezhetek ingyenes VIP-fiókot?

 • Menjen a Google Play-en vagy az App Store szolgáltatásra, hogy 5 csillagot kapjon.
 • Készítsen képernyőképet az 5 csillagos értékeléséről, majd küldje el az online űrlap segítségével keresztül, ezután küldünk Önnek egy egy hónapig érvényes VIP fiókot ingyen.
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére
Click below to install