Hogyan konvertáljunk MP4-et FLV-be
Hozzászólás

Hogyan konvertáljunk MP4-et FLV-be

Utoljára frissítette ekkor: 18-08-2018

Az egyik legnépszerűbb videóformátumként az MP4 kiváló, az eredeti DVD-hez közeli képminőséget nyújt. Ez a fájltípus továbbá más médiaadatokat is képes tárolni, például feliratokat, állóképeket, objektum- és jelenetleírásokat. Ezen előnyöknek köszönhetően az MP4-formátum az audió- és videóadatok népszerű tárolójává vált. Az MP4 azonban viszonylag tömörítetlen videóformátum, amely meglehetősen nagy fájlméretet eredményez.

Az MP4-hez képest az FLV jóval kisebb fájlokat használ, amely megkönnyíti az internetes megosztást. Jelenleg a legtöbb videóoldal FLV-fájlokkal jeleníti meg az online streameket, mert ez kevés számítógépes és hálózati erőforrást igényel. A felhasználók pedig még lassú internetkapcsolattal is meg tudják tekinteni, és le is tudják tölteni az FLV-videókat. Az FLV tehát jó alternatíva az MP4 formátumra, legalábbis a fájlméretet és a megoszthatóságot tekintve. A következő részben bemutatjuk, hogyan konvertálható MP4 FLV-be egyszerűen.

Online alkalmazások a konvertáláshoz

i

Apowersoft Ingyenes Online Videó-Audio Konvertáló

Ez egy teljesen ingyenes alkalmazás, amellyel közvetlenül egy weboldalon végezhető el a konvertálás. Számos különböző kimeneti hang- és videóformátumot támogat, például: MP3, WAV, FLAC, AAC, MP4, FLV, MOV, AVI stb. A konvertálás rövid időn belül elkészül, látható minőségromlás nélkül. Az alapvető funkciók mellett az alkalmazás gyorsszerkesztővel is rendelkezik, amely több lehetőséget is kínál a felbontás, a bitsűrűség, a sztereó ráta, a vágás és más feladatok elvégzésére. Ha tudni szeretné, hogy az MP4 konvertálása FLV-be hogyan működik a szoftverrel, olvassa át a lenti lépéseket.

 • Navigáljon az Apowersoft Ingyenes Online Videó-Audio Konvertáló.
 • Kattintson a „Tallózás” gombra és válassza ki a helyi MP4 fájlt.
 • Kimeneti formátumként jelölje meg az FLV-t.
 • Kattintson a „Konvertálás” gombra, adja meg a kimeneti mappát, és indítsa el a folyamatot.

MP4 konvertálása FLV-ba

ii

Free Online File Converter

A Free Online File Converter egy híres online program, amellyel különböző formátumokat, például hangot, videót, képet, dokumentumot, e-könyvet, archívumot és mást is konvertálhatunk. Támogatja többek között az FLV, az MP4, a MOV és az AVI átalakítását is. Minden fájl átkonvertálható a kívánt formátumba, minőségvesztés nélkül. Az intuitív felületnek köszönhetően némi útmutatással használata könnyedén átlátható. Íme az MP4 videó konvertálása FLV-be.

 • Látogassa meg az online konvertáló weboldalát.
 • Nyissa le a „Video converter” menüt, válassza a „Convert to FLV” lehetőséget, majd kattintson a „Go” gombra.
 • Kattintson a „Choose File” gombra a helyi MP4 videó feltöltéséhez.
 • Kattintson a „Convert file” gombra a feladat elindításához.

online file converter

Nem megfelelő internetkapcsolat esetén előfordulhat, hogy a folyamat megakad. Ezt elkerülendő, érdemes megfontolnia egy professzionális szoftvert.

Professzionális programok a konvertáláshoz

Apowersoft Videókonverter Stúdió

Az Apowersoft Videókonverter Stúdió hasznos szoftvere a médiafájlok konvertálásához. Rengeteg audió- és videófájlt támogat, pl. MP3, AAC, OGG, FLAC, AVI, FLV, MKV és így tovább. A szoftver hatékony MP4 – FLV konvertálóként is működik, olyan hasznos funkciókkal kiegészítve, mint a videószerkesztő, a videóletöltő, a képernyőrögzítő és az MV-készítő. A videószerkesztő számos szerkesztési lehetőséget nyújt, a videók például vághatóak, körülmetszhetőek, vízjelezhetőek, feliratozhatóak, de egyéni effektusokkal is módosíthatóak (fényerő, kontraszt, telítettség stb.). A program használata a következő módon zajlik.

Letöltés

 • Töltse le és telepítse a konvertálót számítógépére.
 • Indítsa el a programot, majd adja hozzá az MP4-fájlt.
 • Kattintson a „Profil”, majd az „FLV” gombokra.
 • A folyamat a „Konvertálás” gombbal indítható el.

MP4 FLV konvertáló

Összegzés

Mindegyik fent ajánlott alkalmazás jól használható az MP4 videó konvertálása FLV-be feladatra. Az online megoldások azonban lassú hálózati kapcsolat esetén megbízhatatlanok lehetnek. Általában véve tehát az Apowersoft Videókonvertáló Stúdió az ajánlott szoftver. Nemcsak a konvertálás, hanem a további funkciói is rendkívül hasznosak.

Értékelés:4.3 /5(18 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Online videók konvertálása, Videó formátum konvertálása, Videó-Audio Konvertáló-re.Utoljára frissítve: 18-08-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére