A legbiztosabb módja az iPhone-os zenék visszaállításának
Hozzászólás

A legbiztosabb módja az iPhone-os zenék visszaállításának

Utoljára frissítette ekkor: 19-03-2019

Előbb-utóbb nagy valószínűséggel megtörténik, hogy elvesznek iPhone-on tárolt zenéid a következő okok valamelyike miatt.

 • Véletlen törlés, akár az összes zeneszámot is törölheted akaratlanul.
 • iPhone-od frissítése, amely minden zenefájlt törölhet a készülékről.
 • Ha az iPhone elromlik vagy egyenesen elpusztul, több mint valószínű, hogy a fájlok, a dokumentumok és a zenék is odavesztek.

Mivel a fenti esetek nehezen elkerülhetőek, érdemes az alábbi módszereket alkalmazni az elveszett zenék viszaállítása iPhone-on feladatra.

iPhone zenék manuális visszaállítása

Ha véletlenül törölted iPhone-odon tárolt zenéidet, az alábbi manuális módszerrel visszaállíthatod őket készülékeden.

 1. Telepítsd fel az iTunes-t, ha még nem tetted meg. Nyisd meg, majd törölj minden elérhető adatot az iTunes Zene mappa tartalmán kívül. Így megtarthatod az iPhone-on azokat a dalokat, amelyekről nem készített biztonsági mentést az iTunes.
 2. Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez, szinkronizáld, de ne törölj semmit. Nyisd meg a telefont a számítógépen keresztül, ezzel hozzáférsz a telefonon tárolt rejtett mappákhoz és fájlokhoz.
 3. Az iTunes-ban nyisd meg a zenék biztonsági mentéseit. Átmásolhatod a fájlokat az iPhone-ra.

Ez a törölt iPhone zenék visszaállításának egyik legkevesebb energiát igénylő módja. Egyszerű és gyors folyamat, mindenki képes rá.

Senuti

A Senuti is egy olyan alkalmazás, amely segíthet az elveszett iPhone dalok visszaállításában, méghozzá az alábbi lépéseken keresztül.

 1. Győződj meg róla, hogy az iTunes nem szinkronizálódik a telefonoddal. Így elkerülheted, hogy a program automatikusan egyeztesse a dalokat a biztonsági mentésekkel, amely a maradék számok törlését okozhatja.
 2. Indítsd el a Senuti programot, de ne szinkronizálj az iTunes-szal. Rejtsd el az iTunes-ban is meglévő fájlokat, csak azok látszódjanak, amelyekről nem készült biztonsági mentés.
 3. Most már átmásolhatod a dalokat az iTunes-ból az iPhone-ra és visszaállíthatod a törölt zenefájlokat.

A Senuti segít automatikusan az iTunes-ba menteni a fájlokat, így jó megoldást nyújt a véletlen törlések ellen, valamint minden iTunes-ban tárolt adathoz hozzáfér, így azonnal visszaállíthatja a törölt zeneszámokat iPhone-odra. Ez egy gyors és hatékony iPhone zenevisszaállító program, amellyel könnyedén hozzáférhetsz az iPhone-ról törölt zeneszámokhoz.

iPhone Adatvisszaállítás

Ha a fentebb említett okok bármelyike miatt elveszíted az iPhone-odon tárolt adatokat, az iPhone Adatvisszaállítás a legjobb választás, ha vissza szeretnéd őket állítani. Talán a leghatékonyabb adatvisszaállító szoftverről van szó, amely minden elveszett zenefájlt képes visszaállítani iPhone-odra az alábbi lépésekkel.

Letöltés

Ezzel a shareware programmal minden iPhone zene visszaállítása lehetséges, közvetlenül. Bármilyen probléma is okozza a zenefájlok törlését, még nem vesztek el teljesen. Ezzel a szoftverrel pár kattintással visszaállíthatóak.

A szoftverrel az iTunes-ból és az iCloudból is visszaálílthatod iPhone-odra az elveszett zenéket. Ha az iTunes-t használod biztonsági mentésre, a szoftver nagyon gyorsan visszamásolja a mentésekből az elveszett adatokat.

elveszett zenék viszaállítása iPhone-on

Összességében tehát a Senutihoz és a kézi visszaállításhoz képest az iPhone Adatvisszaállítás a legjobb választás az elveszett iPhone-os zenék visszaállításához. Az iPhone Adatvisszaállítás mellett szólnak még a következő funkciók is.

 • Az adatvisszaállítás nem korlátozódik az iPhone-okra. Használható az iPadeken és az iPodokon elveszett adatok megmentésére is.
 • A lábakélt adatok teljes visszaállítása előtt lehetőséget nyújt a fájlok előnézetére is.
Értékelés:4.3 /5(16 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: adat visszaállítása, iOS helyreállítás, iPhone tippek-re.Utoljára frissítve: 19-03-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások

Hírek

 

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére