iPhone-ról törölt SMS-ek visszaállítása
Hozzászólás

iPhone-ról törölt SMS-ek visszaállítása

Utoljára frissítette ekkor: 19-03-2019

Az Apple iPhone manapság már szinte a társadalom elkerülhetetlen kelléke. Az egyszerű üzenetküldés, a fotózás lehetősége, a játékszoftverek, és a számtalan különböző alkalmazás az Apple iPhone-t a mobiltelefonok egyik legjobbjává teszi.

Valószínűleg mindenki kihasználja az Apple iPhone minden adottságát, beleértve az SMS-funkciót is. Minden nap fontos SMS-ek egész seregei utaznak az iPhone-ok között, de ezek az üzenetek néha később törlésre kerülnek, pedig gyakran még szükség lenne rájuk. A “Hogyan állíthatóak vissza a törölt iPhone SMS-ek?” kérdésre most választ adunk.

Két egyszerű módszer az SMS-ek visszaállítására Apple iPhone-on:

1. módszer: iPhone szöveges üzenetek visszaállítása az iTunes-szal

Ha feltelepítetted az iTunes appot iPhone-odra, nagy a valószínűsége, hogy vissza tudod állítani nemcsak a törölt SMS-eket, hanem más adatokat is. Az egyetlen probléma, hogy korábban már használnod kellett a biztonsági mentés funkciót az iPhone SMS-ek visszaállításához.

Íme az SMS-ek biztonsági mentésének lépései:

  1. Csatlakoztasd az iOS-készülékedet az iTunes-hoz
  2. Menj a “Fájl” – “Eszközök” – “Biztonsági mentés” menüpontba

A folytatás előtt ellenőrizd, hogy a mentés sikeresen megtörtént-e: nyisd meg az iTunes beállításait, és kattints az Eszközök fülre. Itt látnod kellene a mentést és annak dátumát. Ha látod, később ezzel a mentéssel lesz majd indítható az iPhone 4S törölt SMS-ek visszaállítása.

Íme az üzenetek visszaállításához szükséges lépések.

Menj a “Fájl” – “Eszközök” – “Visszaállítás biztonsági mentésből” menüponthoz

vagy

  1. Kattints az “iPhone” szóra az ablak jobb felső sarkában, ekkor megjelenik egy új ablak
  2. Kattints az “Összegzés” fülre
  3. Kattints az új ablak alsó részén található “Biztonsági mentés visszaállítása” gombra

Visszaállítás biztonsági mentésből

2. módszer: iPhone Adatvisszaállítás használata a iPhone-ról törölt SMS-ek visszaállítására

Az iPhone Adatvisszaállítás egy biztonságos, hatékony és egyszerűen használható iPhone adatvisszaállító program. Ahogy azt a neve is sejteti, iPhone SMS-visszaállító programnak is tekinthető, mivel vissza tudja állítani iPhone-odra az elveszett szöveges üzeneteket is. Emellett azonban más fájlokat is vissza tud állítani, ráadásul iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken is.

Letöltés

A program segítségével nagyon egyszerűen megmentheted a törölt SMS-eket, és a különböző iPhone készülékek más törölt fájljait is – iTunes biztonsági mentés nélkül. Például gond nélkül használhatod iPhone 6 SMS visszaállításra is. Természetesen kompatibilis más Apple kütyükkel is, így az iPad és az iPod Touch sem jelent gondot.

iPhone szöveges üzeneteket visszaállítása

Az előnézet funkció segítségével a visszaállítás előtt le is ellenőrizheted a kijelölt iPhone SMS-eket. Az iPhone Adatvisszaállítás egy másik hasznos funkciója, hogy az iTunes biztonsági mentéseiből is képes visszaállítani az adatokat.

Az iPhone Adatvisszaállítás három visszaállítási módot támogat:

  1. SMS visszaállítása közvetlenül iPhone-ról – ezzel egyenesen a telefon adattárolójáról állíthatod vissza az SMS-eket, biztonsági mentés felhasználása nélkül.
  2. SMS visszaállítása iTunes biztonsági mentésből – az iPhone Adatvisszaállítás begyűjti az iTunes korábbi mentéseiből az SMS-eket.
  3. SMS visszaállítása iCloud mentésből – ha az SMS-eket feltöltötted az iCloudba, a szoftver letölti neked őket a felhők közül.

Tippek: Szánj időt a fájlkezelésre, hogy jobban átlásd a fájlokat, gyorsabban kereshess köztük, és könnyebben visszaállíthasd őket. Az Ingyenes Apowersoft Online iPhone Transfer segítségével mindenféle fájlt mozgathatsz iPhone, iPad, iPod Touch készülékeid és számítógéped között, és kedved szerint rendszerezheted is a fájlokat.

Nincs gond az iTunes biztonsági mentés funkciójával, de megtörténhet, hogy nem készülünk fel például a törölt SMS-ek visszaállítására, így nem hozunk létre biztonsági mentést. Az iPhone Adatvisszaállítás viszont segíthet a törölt iPhone SMS-ek visszaállításában akkor is, ha nem készült mentés. Habár mindkét program használata egyszerű, mindkettő képes visszaállítani a fájlokat, és persze mindkettő támogatja a legtöbb Apple eszközt, ezek nem változtatnak azon, hogy nem készítünk biztonsági mentést elég gyakran. Az iPhone Adatvisszaállítás számít tehát a legjobb megoldásnak.

Értékelés:4.3 /5(40 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: adat visszaállítása, iOS helyreállítás, iPhone tippek-re.Utoljára frissítve: 19-03-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások

Hírek

 

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére