iPhone videók végleges törlése
Hozzászólás

iPhone videók végleges törlése

Utoljára frissítette ekkor: 19-03-2019

Sosem volt olyan egyszerű a videózás, mint manapság. Habár régen analóg, később digitális kamerára volt szükség a különleges percek megörökítéséhez, a mostani technológiával már telefonnal is jó minőségben rögzíthetünk. Mikor pedig az a kérdés, hogy melyik a legjobb videókészítő telefon, a válasz egyértelműen az iPhone. Kiváló minőségű kamerájával lenyűgöző videók és fényképek készíthetőek.

Elérkezhet azonban az idő, mikor a tárolt videókat törölnöd kell. Több tárterületre lehet szükséged, kínos pillanatoktól kell megszabadulnod, meg szeretnéd óvni személyes adataidat… számos oka lehet annak, hogy szükséges a videók törlése iPhone-ról.

A iPhone videófájljainak törlése azonban nem olyan egyszerű, mint az 1×1. Ezernyi menü, törléshibák, hiányzó törlésgomb, szinkronizálási gondok, félkész törlés – ezekre mind fel kell készülnie az iPhone felhasználóinak.

Az iPhone videók eltávolításának négy legjobb módja

1. módszer: iPhone Camera Roll videók közvetlen törlése

 1. Vedd elő iPhone-odat, és nyisd meg a kamera alkalmazást.
 2. Koppints a bal alsó sarok „Filmtekercs” gombjára.
 3. A megjelenő felületen válaszd a „Filmtekercs” gombot.
 4. Koppints a „Videók” fülre.
 5. Válaszd ki a kijelölés ikont a képernyő alsó részén.
 6. Jelöld ki a törlendő videókat.
 7. Válaszd a törlés ikont, majd hagyd jóvá a törlést.

iPhone Camera Roll videók törlése

Megjegyzés: Ez a módszer csak az iPhone kamerájával készült videókra érvényes.

2. módszer: Letöltött vagy áttöltött videók törlése az iPhone Videók alkalmazásában

Ha letöltött vagy átmásolt videókról van szó, az eltávolítás némileg trükkös lehet. Az esetek többségében számítógéphez kell csatlakoztatni a telefont és az iTunes-ban kell eltávolítani a szükségtelen fájlokat. De mi van, ha nincs a közelben számítógép? Vagy nincs meg a kábel? Ilyenkor hogyan lehet törölni a videókat? Így:

 1. Nyisd meg az iPhone Videók alkalmazását.
 2. Megjelenik a videók listája, kézzel kiválaszthatod a törlendőket.
 3. Húzd őket balra.
 4. A jobb oldalon megjelenik a törlés gomb.
 5. Koppints a piros törlés gombra a videók eltávolításához.

videók törlése az iPhone Videók alkalmazásában

A hogyan töröljünk videókat iPhone-ról kérdés két fenti módszere kevés energiát és tudást igényel, de nem minden esetben működnek megfelelően. Sokan panaszkodnak hibaüzenetekről az átmásolt, letöltött, mástól kapott, de még az iTunes által szinkronizált videók törlésekor is. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a törölt videók nem távolítódnak el véglegesen, vissza lehet őket állítani! Ha tehát véglegesen, nyomtalanul szeretnéd törölni iPhone-odról a videókat, a következő lépéseket nézd át.

3. módszer: iPhone 6 videók gyors törlése

Az Apowersoft Telefon Kezelő egy külön program, amely az iPhone és Android telefonok kezelésére készült. Segítségével a felhasználók gyorsan és biztonságosan kezelheti a fájljaikat, például menthetik le, szinkronizálhatják, továbbíthatják, törölhetik – a fájlok lehetnek akármilyenek, például üzenetek, fotók, zenék, alkalmazások stb. A program kompatibilitása miatt sem kell aggódni. Minden iPhone 6 videó törlése is megoldható vele, a régebbi változatok mellett. Ez az ingyenes program kiemelkedik a többi hasonló alkalmazás közül gyorsasága és felhasználóbarát felülete miatt is. Íme a használatához szükséges lépések:

 1. Telepítsd és indítsd el a programot majd csatlakoztasd a készüléket USB-kábelen keresztül.

  Letöltés

 2. Koppints a „Megbízom benne” gombra csatlakoztatáskor.
 3. A főablakban kattints a videók ikonra.
 4. Kattints a videókra bal gombbal, majd töröld őket a „Törlés” lehetőséggel.

iPhone videók gyors törlése

Megjegyzés: Ha minden videót törölni szeretnél, jelöld ki őket a „Mind kijelölése” gombbal.

Az iPhone videók törlése mellett a telefonkezelő a számítógépen tárolt videók importálására, valamint a készüléken tárolt videók számítógépre exportálására is képes. Varázseszközről beszélünk, amellyel minden hasonló feladat pillanatok alatt elvégezhető.

4. módszer: iPhone videók végleges törlése

Az iPhone Adattisztító egy biztonsági alkalmazás, amely az iPhone videók törlése, valamint a képek, a zene, a dokumentumok, a fájlok, a jelszók, a fiókok, a névjegyek, az SMS-ek, az MMS-ek, az alkalmazások, a könyvjelzők és minden egyebek eltávolítása is elvégezhető. Két törlési módot kínál részleges és teljes tisztítással. Három törlési szint lehetséges, az alacsony az adatok gyors törlésére, a közepes az adatok felülírására és a magas a tárolt jelszók, banki adatok, felhasználói azonosítók és egyéb privát adatok eltávolítására.

Letöltés

 1. Csatlakoztasd az iPhone-t a számítógéphez a hozzáadott kábel segítségével.
 2. Indítsd el a programot és várd meg, hogy észlelje a készüléket.
 3. A főképernyőn válaszd a „Törölt fájlok eltávolítása” lehetőséget.

  Kijelölt fájlok törlése

 4. Szükség szerint válassz egy megfelelő törlési szintet.
 5. Kattints a „Start” gombra az indításhoz.
 6. A folyamat végén a „Kész” gombot nyomd meg, itt átnézheted, hogy mennyi helyet szabadítottál fel.

Az a legjobb az iPhone Adattisztító használatában, hogy az eltávolított videókat többé nem lehet visszaállítani semmilyen módon. Tökéletes, ha elajándékozni készülsz iOS eszközödet, vagy el szeretnéd adni például az eBay-en. A program nemcsak az iPhone-okkal, hanem minden más iOS eszközzel is kompatibilis, így az iPaddel és az iPod Touch-csal is.

Az iPhone videók törlése a fenti trükkökkel egyszerűen megoldható. Ha azonban biztonságban szeretnéd tudni személyes adataidat, azt a módszert válaszd, amely véglegesen el tudja távolítani a videókat. Ne feledd, hogy az iPhone beépített törlésével a fájlok még visszaállíthatóak. Számos adatmentő program létezik, amelyekkel gyorsan visszanyerhetőek a fájlok. Ha véglegesen, biztonságosan meg szeretnél szabadulni a videóktól iPhone készülékeden, válassz prémium iOS adattisztítót.

Értékelés:4.3 /5(14 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére