Zene letöltése iPhone-ra hatékonyan
Hozzászólás

Zene letöltése iPhone-ra hatékonyan

Utoljára frissítette ekkor: 19-03-2019

Az okostelefonok sokat fejlődtek, mióta először megjelentek. Szüntelenül új funkciók jelennek meg, hogy minden felhasználó igényeinek kedvezzenek. Az okostelefonok piacának legnépszerűbb képviselője az iOS-rendszert futtató iPhone. Az alapvető hanghívási és üzenetküldési funkciókon kívül rengeteg számítógépes lehetőséget is kínál a szórakozáshoz és az üzleti felhasználáshoz egyaránt. Az iPhone egyik ilyen lehetősége az MP3-lejátszás. Rengetegen hallgatnak iPhone-jukon MP3-fájlokat, mert a formátum jó minőséget kínál viszonylag kis fájlmérettel. A felhasználók így bárhol, bármikor hallgathatják kedvenc zeneszámaikat. Habár az iTunes áruházból és más zeneáruházakból is vásárolhatunk MP3-fájlokat, ezek ára magas lehet. Sokan ezért a zene letöltése iPhone-ra ingyenes módszereit keresik.

A legjobb módszerek az MP3-zenék iPhone-ra való letöltéséhez

A Streaming Hangfelvevő egy teljes körű funkcionalitással rendelkező program, számos hasznos lehetőséggel. Ezzel a programmal számos hasznos feladatot tudsz elvégezni, érdemes megfontolnod.

Letöltés

Az ingyenes próbaváltozattal is teljesen ingyen szerezhetsz zeneszámokat. Az egyik igazán hasznos tulajdonsága, hogy akár egyszerre több zenefájl is letölthető, sőt, egyetlen kattintással az iTunes-ba is tudja importálni őket – micsoda kényelem! Az internetről és a rendszerből is képes rögzíteni a streamelt hanganyagot. Ha valamilyen más formátumba szeretnél konvertálni néhány fájlt, a beépített konvertálóval ezt is megteheted. Az MP3 letöltése iPhone-ra így működik vele:

 1. Telepítés után indítsd el a szoftvert.
 2. Kattints a „Keresés” fülre a Streaming Hangfelvevő felületén.
 3. Írd a keresőmezőbe a számcímet, majd kattints a keresés ikonra.
 4. A találatok listán kattints a zeneszám melletti „Letöltés” ikonra. Ha egyszerre többet szeretnél letölteni, pipáld be a megfelelő jelölőnégyzeteket, és a „Hozzáadás a letöltéshez” gombra kattints.

  zene iphone letöltés

 5. A letöltés végeztével kattints a bal oldali panel „Letöltés” gombjára, majd keresd meg a „Befejezett” részen a számokat; ezt követően jobb kattintás, majd „Hozzáadás az iTunes-hoz” gomb.
 6. Csatlakoztasd iPhone-odat a számítógéphez, és vidd át a fájlokat az iTunes-ból a szokásos módon. Ezzel a zeneszámok szinkronizálódnak az iTunes zenetárad és iPhone-od között.

add dalokat iTunes

Zenék letöltése iPhone-ra ingyen

Ha te is MP3-fájlt szeretnél letölteni iPhone-odra, jó hírünk van: több féle módszer közül is választhatsz. Íme az egyik rendkívül kényelmes módja az ingyenes zeneszámok iPhone-ra juttatásának.

Az Apowersoft Ingyenes Videó MP3 konvertáló egy böngészős alkalmazás, amellyel kereshetsz, lejátszhatsz és le is tölthetsz MP3-fájlokat. Nemcsak ingyenes, hanem nagyon egyszerű is. Ha tehát felhasználóbarát felületet és ingyenes MP3-letöltőt keresel, ezt keresed. Az MP3-ak iPhone-os lejátszásának két szakasza van, először is le kell töltened a kiszemelt számokat, majd át kell vinned őket az iTunes-ból iPhone-odra. Ha esetleg bizonytalan lennél a lépéseket illetően, íme:

1. szakasz: Keresés és letöltés

 1. Nyisd meg az Apowersoft Ingyenes Videó MP3 konvertáló alkalmazást, és keress rá a letöltendő zenére. Beírhatod a szám címét is, de egy egész előadóra is rákereshetsz.
 2. Kattints a „Keresés” gombra a találatok betöltéséhez.
 3. A találatok közötti „Letöltés” gombokkal tudod kiválasztani a letöltendő fájlokat.
 4. Add meg a formátumot és a letöltések tárolására használandó célmappát.
 5. Várd meg, hogy a letöltés befejeződjön.

konvertálni mp3 to iphone

2. szakasz Az MP3 átküldése az iPhone-ra

 1. Nyisd meg az iTunes-t számítógépeden.
 2. Kattints a „Fájl” menüre, majd a „Fájl hozzáadása a könyvtárhoz…” lehetőségre, hogy betölthesd az MP3-fájlokat.
 3. Csatlakoztasd az iPhone-t számítógépedhez USB-kábellel, hogy az MP3-ak szinkronizálódjanak a telefon és az iPhone könyvtár között.

át zenét iPhone

A zene letöltése iPhone-ra ezzel a módszerrel bizonyos hátrányokkal jár: két külön szoftverre van szükség, sok lépésből áll a folyamat.

Összehasonlítás és összegzés

Ez lenne tehát két lehetséges módja az MP3 letöltése iPhone-ra című feladatnak. Ha olyan online megoldást keresel, amivel közvetlenül tudsz letölteni MP3-fájlokat, válaszd az Apowersoft Ingyenes Videó MP3 konvertáló alkalmazást, de ne feledd, hogy kézzel kell a letöltéseket az iTunes-ba juttatnod, ami macerás. Ha nem szeretnéd erre pocsékolni az idődet, viszont szívesen fogadnál több lehetőséget és kényelmet, akkor a Streaming Hangfelvevő a megfelelő választás.

Értékelés:4.3 /5(50 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: A számítógép az iPhone-hoz való átvitelt, Hang szerkesztése, Hangfelvevő-re.Utoljára frissítve: 19-03-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére