Fájlok visszaállítása a Lomtárból
Hozzászólás

Fájlok visszaállítása a Lomtárból

Utoljára frissítette ekkor: 17-08-2018

“Hogyan állíthatom vissza a fájlokat a Lomtárból?”, “Véletlenül töröltem valamit, amire szükségem lenne, mihez kezdjek?”, “Tudna valaki segíteni a véglegesen törölt fájlok visszaállításában?”. Sokan törölnek fájlokat véletlenül, ezért sokan szeretnék tudni, hogy a fájlok visszaállítása a Lomtárból milyen módszerrel valósítható meg.

A törölt fájlok helyreállítása a Lomtárból – Három módszer

1. módszer: Törölt fájlok visszaállítása a Lomtárból az eredeti helyükre

Windows rendszeren mindössze 3 egyszerű lépéssel visszaállíthatja a törölt fájlokat a Lomtárból.

 1. Nyissa meg a Lomtárat: kattintson rá jobb gombbal és válassza a “Menyitás” lehetőséget, vagy kattintson rá duplán.
 2. Jelölje ki a visszaállítandó adatokat a törölt fájlok és mappák listájáról.
 3. Kattintson jobb gombbal a kijelölésre és válassza a “Visszaállítás” lehetőséget. Ezt követően a fájlokat megtalálja eredeti helyükön.

Ha nem emlékszik a fájlok eredeti helyére, a “Tulajdonságok” menüpontban ellenőrizheti.

2. módszer: Véglegesen törölt fájlok visszaállítása a Lomtárból az ApowerRecover segítségével

Ha már kiürítette a Lomtárat, hatékonyabb Lomtár-visszaállító programra lesz szüksége.

Az ApowerRecover egy merevlemez-adatok visszaállítására szolgáló program, amellyel a Lomtárból is visszaállíthatók az adatok. A szoftver a fotókat, videókat, hangfájlokat, e-maileket, dokumentumokat és archívumokat is támogatja. Lássunk hozzá az adatok visszaállításához.

 • Telepítse a szoftvert számítógépére.

  Letöltés

 • Nyissa meg, majd válassza ki a visszaállítandó fájltípust. Kijelölhet egyet, illetve kijelölhet minden típust is. Ezután “Next” gomb.
 • A “Select Location to Scan Files” felületen válassza a “Recycle Bin” lehetőséget, majd “Next” gomb. A szoftver hozzákezd a fájlok kereséséhez.

  ApowerRecover Válassza ki a Lomtárat

 • A keresés végen megjelennek az eredmények. Ellenőrizheti az egyes fájlokat az előnézeti képen és a jobb oldalon látható információk alapján. A keresett fájlokat az “Path” és a “Type” lehetőségekkel könnyedén megtalálhatja.
 • Az utolsó lépés a kijelölés, majd a fájlok visszaállítása a Lomtárból.

Az első módszerrel ellentétben a “Recover” gomb megnyomásakor a szoftver megkérdezni, hogy hová szeretné elhelyezni a visszaállított fájlokat. Ez egy igazán hasznos funkció, hiszen nem kell emlékeznie a fájlok korábbi helyére.

3. módszer: Törölt fájlok visszaállítása Windows rendszeren ingyenes programmal

Sokaknak csak egyszer-egyszer kell törölt fájlokat visszaállítaniuk, ezért bemutatunk néhány ingyenes alkalmazást is a feladathoz.

Recuva

A Recuva egy ingyenes, egyszerűen használható szoftver. Telepítés után csak válassza ki a keresett fájltípusokat és jelölje be az “A lomtárban” lehetőséget. Kérhet mélyvizsgálatot is. Ezt követően “Indítás” > válassza ki az elemeket a találatok közül > “Visszaállítás” gomb > válassza ki a visszaállítás helyét.

Recuva kiválasztás

Bizonyos további funkciók csak fizetés után érhetők el. Emellett vagy egyetlen, vagy minden fájltípus keresésére van csak lehetőség.

FreeUndelete

A Recuvához hasonlóan ez is egy ingyenes program, amellyel elvégezhető a törölt fájlok visszaállítása a Lomtárból, még kiürített Lomtár esetén is. A fájlok a keresősávból kereshetők a kijelölt meghajtókon, majd a kijelöltek a képernyő alsó részén található “Undelete” gombbal állíthatók vissza.

FreeUndelete kép

Természetesen több módszer is létezik a törölt fájlok visszaállítására, de az ApowerRecover a legjobb. A mesterien összeállított szoftver rendkívül nagy segítséget nyújt az adatmentés terén. A szoftver számos lehetőséget kínál, amelyek mindig jól jöhetnek a visszaállítás során. A szoftver telepítésével könnyedén megoldható a törölt fájlok visszaállítása a Lomtárból.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(26 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: adat visszaállítása-re.Utoljára frissítve: 17-08-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások

Hírek

 

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére