iPhone Adatvisszaállítás – Készülékhelyreállítás perceken belül

iPhone Adatvisszaállítás
Értékelés: 3.7 / 5 (45 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Megmentheti törölt képeit, SMS-eit, névjegyeit, híváslistáját, Safari könyvjelzőit. Visszaállíthatja az iTunes mentések hangjegyzeteit, feljegyzéseit, videóit, emlékeztetőit. Az Apowersoft ezt a programot ajánlja, mert biztonságos, gyors és egyszerű iPhone-visszaállító megoldás, amelyet rengeteg Apple felhasználó dicsér.

  • 7 különböző típusú törölt fájlt állíthat vissza iTunes mentés nélkül iPhone 6s/6s Plus/6/5S készülékeken
  • 12 különböző típusú elveszett fájlt állíthat vissza iPhone 4, iPad és iPod Touch készülékeken
  • Bármilyen iOS készülék iTunes biztonsági mentésének fájljait visszaállíthatja
  • Minden iCloud mentés fájlt visszaállíthat iPhone, iPad és iPod készülékeken
  • Az előnézet funkcióval visszaállítás előtt ellenőrizheti a kiválasztott fájlokat
  • Egyszerű, biztonságos és hatékony iPhone adatvisszaállítás Windows-on és Mac OS-en

Ahogy azt a neve is sejteti, az iPhone Adatvisszaállítás segítségével iPhone adatvisszaállítás végezhető el. Az iPhone telefonok különböző fájljainak helyreállítása mellett további iOS készülékekkel is megbirkózik, így iPadekkel és iPod Touch-okkal is.

Letöltés

iPhone törölt fájlok helyreállítása lehet szükséges például akkor, ha az iPhone készülékén tárolt fájlok jailbreak miatt elvesztek. Előfordulhat az is, hogy véletlenül kitörölte iPadjén a videókat, a fotókat vagy a Safaris könyvjelzőket. Megeshet, hogy esszenciális fájljait rendszerfrissítés, gyári beállításokra állítás, sérülés semmisíti meg. Nem számít a probléma forrása, ezzel a szoftverrel minden helyzetben megoldható az iPad, iPod Touch és iPhone elveszett adatok visszaállítása.

Három különböző visszaállítási mód

Három különböző visszaállítási mód

Sokoldalú Windows-os és Mac-es alkalmazásról van szó. Három különböző módon állíthatja vissza videóit, SMS-eit, névjegyeit, fotóit, naptárát, híváslistáját, stb. iPod Touch, iPhone és iPad készülékein vagy iTunes és iCloud biztonsági mentéseiből.

Visszaállítás iOS készülékről: Ezzel a visszaállítási móddal 7 különböző fájltípust állíthat vissza egyenesen az iPhone 7/6s/6/5S/4S készülékéről és 12-t más iOS eszközökről.

Visszaállítás iTunes biztonsági mentésből: Az iOS készülékek mellett iTunes mentéseiből is visszaállíthatja adatait. Ha iOS készülékéről mentést készített az iTunes programmal, ezzel a módszerrel is visszateheti törölt fájljait iPhone, iPad és iPod Touch eszközeire.

Visszaállítás iCloud mentésből: Az iCloud fájlvisszaállítás funkciójával az iOS visszaállító szoftvere az iCloudra mentett adatokat képes helyreállítani. Ha iPhone/iPad/iPod készülékét szinkronizálta az iCloud szolgáltatással, ez a megfelelő módszer.

visszaállítása az iOS készülékről

Adatok keresése és visszaállítása egyenesen az iOS készülékről

Hogyan oldható meg az iPhone elveszett adatok visszaállítása iTunes biztonsági mentés nélkül? Ha az adatok hozzáférhetetlenek például használhatatlan rendszer, véletlen törlés vagy elfelejtett képernyőzárkód miatt, ezzel az eszközzel átvizsgálhatja és visszaállíthatja a fájlokat közvetlenül az iPod Touch, iPad vagy iPhone készülékén.

Visszaállítás iPhone 7/6s Plus/6/5S/5C/5/4S készülékeken: Ha iPhone 6 vagy iPhone 5S készüléket használ, az eszközzel 7 különböző típusú szöveges fájlt állíthat vissza, beleértve a szöveges üzeneteket, a névjegyeket, a naptárat, a jegyzeteket, a Safari könyvjelzőket, az emlékeztetőket és a hívásnaplót.

Visszaállítás iPhone 4, iPad és iPod Touch készülékeken: Ha Apple iPad, iPod Touch vagy iPhone 4/3GS készüléket használ, a fenti módszerrel nemcsak a szöveges fájlokat állíthatja vissza, hanem 5 médiafájltípust is: fotókat, hangjegyzeteket, üzenetcsatolmányokat, videókat.

Fájlvisszaállítás iTunes biztonsági mentésből

Fájlvisszaállítás iTunes biztonsági mentésből

Ha a közvetlen iOS visszaállítás sikertelen, de rendelkezik iTunes biztonsági mentéssel, visszaállíthatja adatait az iTunes-on keresztül, bármely iOS készülékre: iPad, iPod Touch, iPhone 4S/5/5S/6/6 Plus, az új iPhone 6s/6s Plus, és így tovább.

A következő esetekben lehet szüksége az iTunes alapú visszaállítási módszerre:

  • Sikertelen iPad, iPhone, iPod frissítés vagy jailbreak
  • Elveszett vagy meghibásodott iOS készülék
  • A készülékét visszaállt a gyári beállításokra

Figyelem: Ne indítson új szinkronizációt iPhone, iPod Touch vagy iPad készüléke és az iTunes között, ha ezzel a módszerrel szeretné visszaállítani adatait, különben azok örökre elvesznek!

Fájlok visszaállítása iCloud mentésből

Fájlok visszaállítása iCloud mentésből

Az iTunes és a közvetlen visszaállítás mellett ez a program egy harmadik módot is kínál, az iCloudon keresztüli visszaállítást. Ez a módszer a következő problémák esetén jöhet jól:

Fájljait az iTunes segítségével nem szinkronizálta, de az iClouddal igen.

Használja ugyan az iTunes biztonsági mentést, de az adatok elvesztek (például a számítógép problémája miatt).

iOS szövegek és médiafájlok előnézete

iOS szövegek és médiafájlok előnézete

A szoftver az iPhone adatvisszaállítás mellett hasznos másodlagos funkcióval is rendelkezik: visszaállítás előtti előnézet. Az előnézet segítségével médiafájlokat, szöveges fájlokat, névjegyeket, üzeneteket, Safari könyvjelzőket, jegyzeteket, fotókat és videókat ellenőrizhet visszaállítás előtt.

Névjegyek és SMS-ek előnézete: Megtekintheti a névjegyek részleteit, például a telefonszámokat, a címeket, az e-mail címeket vagy a beosztásokat, illetve megnyithatja az SMS-eket, a fotókat és a videókat is. A könnyebb áttekintés érdekében a legtöbb szöveges adatot kimentheti HTML formátumban, a névjegyeket pedig VCF és CSV formátumban is exportálhatja.

Médiafájlok előnézete: Az eszközzel a médiafájlokat is megtekintheti eredeti minőségükben: fotókat, hangjegyzeteket, üzenetcsatolmányokat, stb.

Minden iOS és operációs rendszer támogatva

Minden iOS és operációs rendszer támogatva

Ez a program tényleg hatékony: három különböző visszaállítási móddal és előnézeti funkcióval rendelkezik, és rengetek iOS készüléket támogat.

Támogatott iOS készülékek: A szoftver teljes mértékben támogatja az iPhone 7/6s/6s Plus/6/5S/5/4S, iPod Touch 4/5, iPad, iPad 2 és az új iPad készülékeket. Az iPhone Adatvisszaállító elnevezés tehát lehetne iPad Adatvisszaállító és iPod Touch adatvisszaállító is.

Windows és Mac OS: Az iPhone adatvisszaállítóval Windows és Mac OS rendszereken is visszaállíthatja iPhone, iPod Touch és iPad fájljait. A Támogatott verziók közé tartozik a Windows 10/8/7/Vista/XP és a Mac 10.12/10.11/10.10/10.9/10.8.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére