Két egyszerű mód az iPhone-os fotók visszaállítására
Hozzászólás

Két egyszerű mód az iPhone-os fotók visszaállítására

Utoljára frissítette ekkor: 19-03-2019

Feltette már azt a kérdést, hogy „Hogyan állíthatom vissza a fotókat az iPhone-omon”?, vagy azt, hogy „Tudnál segíteni visszaállítani a törölt képeimet az iPhone-omon?” esetleg a kedvencünket, „Véletlenül töröltem a képeket az iPhone-omon, vissza tudnád őket állítani?”? Ha ön is ezzel a problémával küzd, szerencséje van: ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy két módszert is bemutasson a törölt iPhone fotók visszaállítása komoly problémájára.

A két egyszerű mód az iPhone-os képek visszaállítására:

iPhone Adatvisszaállítás az iPhone-ról törölt fájlok megmentéséhez

Ismeri az iPhone Adatvisszaállítás-t? Ha nem, eljött a megismerkedés ideje. Az iPhone Adatvisszaállítás segítségével nemcsak iPhone-ja fotóit mentheti meg, de egyéb fontos fájljait is, például a névjegyeket, az SMS-eket, a jegyzeteket ,a videókat, a Safari könyvjelzőit, az emlékeztetőket és még sok mást is. És még ez sem minden, az iPhone-ok mellett a program támogatja az Apple iPadeket és iPod Touch-okat is.

Letöltés

Az iPhone Adatvisszaállítás két iPhone-os fotóvisszaállítási módszere:

Közvetlen képvisszaállítás iPhone 4/3GS készülékeken

Az elveszett iPhone képek visszaállítása egyetlen gombnyomással elvégezhető. Az eszköz átvizsgálja iPhone 4/3GS és iPad készülékét, majd a vizsgálat befejeződésével megjelenik a médiatartalmak előnézete. Ekkor jóváhagyhatja a visszaállítást.

iTunes biztonsági mentések kibontás az iPhone 6/6 Plus/5s/5/4S/4/3GS képek visszaállításához

Ha valamiért a közvetlen visszaállítás az ön iPhone-ján nem működik, használja az iTunes biztonsági mentésen alapuló módszert. A program végigmegy az iTunes-könyvtárban korábban tárolt adatokon, majd a megfelelő utasítással másodpercek alatt visszaállíthatja a törölt fotókat. Habár az iTunes biztonsági mentés hatékony módszere a képek visszaállításának, korábban elkészített biztonsági mentés nélkül nem működik.

iPhone-os fotók visszaállítására

Tippek: Az elveszett fájlok problémájának legjobb megoldása a megelőzés. Ehhez csak rendszereznie kell a fájlokat, majd át kell másolnia egy biztonságosabb tárolóra. Az Ingyenes Apowersoft Online iPhone Transfer éppen erre való. Minden iOS-es készülékkel működik, így minden készülékén rendszerezheti a fájlokat, majd át is másolhatja őket. A szoftver tehát kezeli az iPhone-okat, az iPadeket és az iPodokat is, ráadásul nem igényli az iTunes telepítését. Nemcsak felkészülhet az esetleges törlődésekre és meghibásodásokra, de átlátható rendszerbe is rendezheti fájljait.

Törölt iPhone fotók visszaállítása iCloud mentéssel, iTunes mentéssel, PhotoStreammel

Ha használja az iCloudot, az iTunes-t vagy a PhotoStreamet, ezeken keresztül is esélyes az elveszett iPhone fotók visszaállítása.

Fotók visszaállítása iCloud mentésből:

Az iCloud egyik funkciójával visszaállíthatja az elveszett médiafájlokat, de csak akkor, ha korábban engedélyezte a biztonsági mentést. Ehhez navigáljon a Beállítások > iCloud > Tárolás és biztonsági mentés menübe, majd érintsen a Biztonsági mentés gombra. A képek visszaállításához ezután csak érintsen a Beállítási asszisztens Visszaállítás biztonsági mentésből lehetőségére.

Képek visszaállítása a PhotoStreamből:

Ha engedélyezte a PhotoStreamet, a készülék minden képet elküldött egy másik eszköz tárolójára. A képeket visszaállíthatja a másik eszköz PhotoStreamjéből.

Képek visszaállítása iTunes mentésből:

Az iCloud mentéshez hasonlóan visszaállíthatja az elveszett médiafájlokat a visszaállítás gombbal, de csak akkor, ha korábban készített biztonsági mentést. A mentést az Eszközök > Biztonsági mentés menüjében készítheti el.

Az iPhone törölt fájlok visszaállítása hatékonyan megoldható az iPhone Adatvisszaállítás és az iCloud, iTunes és PhotoStream visszaállítás módszerekkel is. A különbség a két lehetőség között csak a biztonsági mentés kérdése. Az iCloud, iTunes és PhotoStream módszerhez szükség van korábban elkészített biztonsági mentésre ahhoz, hogy visszaállíthassa az elveszett iPhone képeket, de ez az iPhone fotóvisszaállító program nem igényel semmi ilyesmit. Automatikusan átvizsgálja a tárolót is visszaállítja az elveszett vagy törölt fájlokat, így kijelenthető, hogy a leghatékonyabb és legfelhasználóbarátabb megoldás az iPhone Adatvisszaállítás.

Értékelés:4.3 /5(18 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: adat visszaállítása, iOS helyreállítás-re.Utoljára frissítve: 19-03-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások

Hírek

 

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére