Megjelent a Videó letöltő rögzítő 6.0
Hozzászólás

Megjelent a Videó letöltő rögzítő 6.0

Utoljára frissítette ekkor: 16-08-2016

2016. július 27-én megjelent a Videó letöltő rögzítő. A Videó letöltő rögzítő egy praktikus, teljes körű letöltőeszköz, amellyel többek között a YouTube-ról, a Dailymotionről, a Vevoról, a Vimeoról és a Lyndaról is letölthetünk vieókat. A letöltés mellett videókonvertálást, képernyőrögzítést, médiatárat és más gyakran szükséges funkciókat is tartalmaz, így nincs szükség további hasonló programok telepítésére. A szoftverrel szinte minden népszerű videómegosztóról a számítógépre vagy mobileszközre menthetők a videók, amelyeket ezután korlátozások nélkül élvezhet.

A 6.0-ás verzió számos újítással teszi a szoftvert még jobbá.

Letöltés

Új funkciók

1. Közvetlen hangletöltés

A hangmódot kiválasztva közvetlenül hangformátumba (MP3 és AAC) tölthetők le a videók URL-jük beillesztése után.

2. Hatékony azonosítás

Az azonosítás lap különböző rendszereivel számos titkosított videó tölthető le. A szoftver lejátszás közben azonosítja például a HTTP, a HTTPS, az RTMP és az RTMPT védett tartalmakat továbbító protokollokat is.

Detect videó

3. Tartalmakban gazdag médiatár

Nem tudja eldönteni, hogy milyen videót is nézzen? Az új beépített médiatár óriási videógyűjteményt tartalmaz Friss, Ajánlott és Népszerű kategóriákra bontva. Természetesen keresésre is lehetősége van. Az új médiatárral nem fog lemaradni a legfelkapottabb videókról.

Könyvtár

4. Átlátható feladatlista

A feladatok három kategóriába oszlanak: Letöltés, Elkészült és Szemét. Így minden feladatot könnyedén nyomonkövethet, és ellenőrizheti, hogy mi töltődik még, és mi fejeződött már be. Ha pedig az egyik videót véletlenül kitörölné, a Szemét kategóriában még megtalálja.

Feladat lista

5. Intelligens feladatütemezés

Előfordul, hogy több videót is le kell töltenünk, ez pedig sok időt vehet igénybe. A feladatütemező funkció segítségével viszont nem kell arra várni, hogy az egyes feladatok elkészüljenek. Fontosabb dolgokra szánhatja idejét. A „Kikapcsolás”, „Zárolás”, „Alvó mód” és „Kilépés” lehetőségekkel pedig eldöntheti, hogy számítógépe mihez kezdjen a letöltések befejezésekor.

 feladatütemezés

Optimalizált funkciók

1. Egyszerűbb, átláthatóbb felület

A még jobb felhasználói élmény érdekében a fejlesztők a legújabb designfilozófiákat és technológiákat alkalmazva tervezték újra a felületet. Az egyszerűbb és átláthatóbb felületen minden felhasználó könnyedén megtalálja a különböző funkciókat.

2. Kiváló képernyőrögzítő

A Videóletöltő rögzítő 6.0 jelentősen továbbfejlesztett képernyőrögzítővel érkezik. Mostantól sokkal rugalmasabb lehetőségek állnak rendelkezésére.

 Screen Recorder

3. Teljes körű videókonvertáló

A letöltött fájlok valószínűleg nem a megfelelő formátumban érkeznek meg, hiszen rengeteg különböző eszköz van a piacon. Az új videókonvertáló funkció szerencsére szinte minden népszerű eszköz jól bevált formátumát ismeri: iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Android, Blackberry, Nokia, DVD és így tovább.

Videó konvertáló

4. Hatékonyabb fiókkezelés

A szoftver újabb fizetős videómegosztók fiókjait kezeli. A Fiókok lapon megadhatja például a lynda.com-hoz tartozó felhasználónevét és jelszavát, majd a Lynda minden fizetős videóját lemezre mentheti.

Fiók hozzáadása

5. Gyorsabb letöltés

Önt is bosszantják a lassú letöltések? A 6.0-ás verziótól kezdve a letöltés a 10 MB/s-ot is elérheti, tehát akár percek alatt letölthet egy teljes filmet.

A fent említett funkciók mellett a videóletöltő olyan hasznos eszközöket is tartalmaz, mint a hangszerkesztő, az iTunes-ba küldés és a mobilra küldés. A kiváló teljesítményt is figyelembe véve a Videóletöltő rögzítő 6.0 a legjobb választást jelenti, ha többfunkciós videóletöltőt keres.

Letöltés

Értékelés:4.8 /5(16 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 16-08-2016

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére