Javított funkciókkal jelent meg a Streaming Hangfelvevő 4.0
Hozzászólás

Javított funkciókkal jelent meg a Streaming Hangfelvevő 4.0

Utoljára frissítette ekkor: 17-09-2015

2015 július 31-én az Apowersoft kiadta a Streaming Hangfelvevő 4.0-át – a termék fejlődésének egyik legnagyobb ugrását. A felhasználói élmény javításának és a vásárlói igények kielégítésének érdekében az új verzió javított felhasználói felülettel és új funkciókkal is rendelkezik. A szoftver így fejlett hangrögzítővel, pontos MP3-keresőmotorral és ID3-azonosítóval, valamint megbízható rádiólejátszóval is rendelkezik. A változtatásokat és javításokat az alábbi funkcióleírások részletezik.

Letöltés

Kezdetnek tekints meg ezt a videót, amiből megtudhatod, hogyan aknázhatod ki a program adta lehetőségeket.

A Streaming Hangfelvevő 4.0 legfontosabb újdonságai

1. Kellemes felület

Ha a korábbi változat felhasználója vagy, mire aktiválod az új verziót, biztosan feltűnik a leglátványosabb változás. A megújult, elegáns felület interaktív kialakítását élvezet lesz használni. Rögzítés közben animált hangjegyek szállnak a mikrofonra, intuitív érzetet adva a teljes folyamatnak. A gombok és menük pedig stílusosabbak és láthatóbbak, hogy a kezdők is könnyedén elboldoguljanak velük.

2. Intuitív hangbeállítások és feladatütemező

Hangrögzítő eszköz lévén a Streaming Hangfelvevő célja, hogy a lehető legjobb rögzített hangminőséget produkálja. Akár a rendszerhangokat, akár a mikrofont, akár mindkét csatornát is rögzítsd, három minőségi szintből választhatsz: magas, szokásos és alacsony. Hogy a rögzített fájlok korlátok nélkül bármilyen lejátszóeszközön megnyithatóak legyenek, az új verzió még több kimeneti formátumot támogat. Csak nyisd meg a beállítások “Kimenet” – “Formátum” szekcióját; a hangfájlokat MP3, WMA, FLAC, OGG, WAV és AAC formátumban is elmentheted.

set hangforrást

Az “Ütemezett feladat létrehozása” funkcióban mostantól elérhető a “Rögzítés megismétlése” lehetőség is. Engedélyezés után a szoftver a megadott időben megismétli a rögzítési folyamatot. Ha mindig adott napokon szeretnél rögzíteni, csak pipáld be a “Napi” dobozt, vagy kattints a “Heti” gombra és válaszd ki a napokat és kattints a “Létrehozás” gombra a feladat elkészítéséhez.

felvételismétlési

3. Hatékony ID3-azonosító és -szerkesztő

Az új verzióban az ID3-észlelés is nagy fejlődésen esett át, így sokkal egyszerűbbé vált a rögzített zenék rendezése. Az angol zeneszámok mellett az európai és az ázsiai számokat is felismeri, majd a fájlokhoz illeszti a címet, az előadót, a műfajt és más adatokat is, probléma nélkül. Az ID3-szerkesztővel pedig kézzel is szerkeszthetőek a különböző adatok például az MP3, a WMA, a FLAC és a WAV fájlokban.

szerkesztés zenei info

4. Gyors zenekeresési funkció

A nagy tudású beépített keresőmotorral minden zenét jóval hamarabb megtalálhatsz. Az előző verziókhoz képest a Streaming Hangfelvevő 4.0 sokkal pontosabb találatokat ad. A rossz minőségű és nem teljes számokat figyelmen kívül hagyja, rengeteg időt és energiát megspórolva ezzel. Sőt, az összes találat letölthető egyszerre, méghozzá nagy sebességgel.

mp3 kereső

5. Nagy tudású beépített CD-író

Ha számítógépeden tárhelyet szeretnél felszabadítani, vagy a letöltött fájlokat például autóban is le szeretnéd játszani, az MP3-akat CD-re kell írnod. A bonyolultabb CD-író programokkal szemben a beépített funkció rendkívül egyszerűen használható. Csak egy üres lemezt kell a CD-olvasóba tenned, majd az eszközök menüben a “CD-író” lehetőséget kell választanod. A fájlok betöltése után a “Start” gombbal indíthatod az írást. Értesítés jelenik meg a folyamat végén, hogy azonnal használatba is vehesd a frissen elkészült CD-t.

éget fájlok CD-

6. Intelligens rádiólejátszó

A Rádiómenü közel ezer rádióállomást tartalmaz, 36 stílusban. A kívánt kategória megadása után csak duplán kell kattintanod a kiszemelt rádióra. Az állomások között az “Előző” és “Következő” ikonokkal is válthatsz, a kedvenc állomásaidat pedig kedvencnek jelölheted és rögzítheted is.

játszani rádióállomások

A Streaming Hangfelvevő 4.0 a korábbi változatokhoz képest látványos fejlődésen esett át. Teljes körű zenei program, amellyel rögzíthetsz, kereshetsz és le is tölthetsz MP3-akat, konvertálhatsz, CD-t írhatsz és webrádiót is hallgathatsz. Próbáld ki, nem fogsz csalódni.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(11 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Hangfelvevő-re.Utoljára frissítve: 17-09-2015

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére