Az Android hangrögzítés népszerű eszközei
Hozzászólás

Az Android hangrögzítés népszerű eszközei

Utoljára frissítette ekkor: 21-03-2016

Az androidos telefonok és táblagépek mind rendelkeznek beépített hangrögzítővel. Ezt a funkciót sokan haszánlják például szórakoztató tartalmak rögzítésére, hangalapú emlékeztetők létrehozására, esetleg interjúk vagy előadások későbbi visszahallgatására. Ez a program azonban csak alapvető rögzítési és mentési funkcionalitást kínál. Ebből az okból sokan az Android hangrögzítés alternatív módszerei után néznek. Ha te is komolyabb tudást vársz el a hangrögzítődtől, az alábbi listát átnézve megtalálhatod, hogy mit érdemes telepítened androidos készülékedre.

A legnépszerűbb Android hangrögzítők

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az Android operációs rendszer öt legjobb értékeléssel rendelkező hangrögzítőjét. Kiemeljük fontosabb képességeiket is, hogy eldönthesd, neked melyik megoldás a legmegfelelőbb.

  1. Smart Voice Recorder
  2. Hi-Q MP3 Voice Recorder
  3. Easy Voice Recorder
  4. Voice PRO
  5. Tape-a-Talk Voice Recorder

I. Smart Voice Recorder

Ha egyszerűen használható, magától értetődő alkalmazást keresel, amely megosztásra és hangszerkesztésre is képes, a Smart Voice recorder jó választás lesz. Amint megnyitod ezt az androidos hangfelvevőt, azonnal szakértője is leszel a programnak, hiszen lehetőségei rendkívül intuitív módon jelennek meg. A piros gombot megnyomva elindul a rögzítés. A folyamatot természetesen szüneteltetheted és folytathatod is. A további lehetőségeket a menüben találod, itt módosíthatod a hangminőséget, valamint a felvételek mentésére szolgáló mappát is megadhatod. Sőt, beállíthatod, hogy a csendes részeket automatikusan kivágja a felvételekből. Ingyenes alkalmazás, habár reklámokat tartalmaz. Ezektől azonban a prémium változat megvásárlásával megszabadulhatsz. Egy másik hátránya, hogy a felvételek csak WAV formátumban menthetők.

interfész hangrögzítő

II. Hi-Q MP3 Voice Recorder

Az előző alkalmazáshoz hasonlóan ez a szoftver is egyszerűen használható. Jó minőségű felvételek rögzítésére képes, már ha ezt a készülék támogatja. A fájlok négy formátumban menthetők: WMA, WAV, OGG és MP3. A fájlokat a Google Drive, Skype, Evernote, SoundCloud és WhatsApp alkalmazásokba is továbbítani tudja. Ingyenes Androidos hangfelvevő program, de fizetős változata is van. Az ingyenes alkalmazás legfeljebb 10 perces felvételeket tud készíteni, a fizetősre ez a korlátozás nem vonatkozik. Az alkalmazás hátránya, hogy a telefonos beszélgetéseket nem tudja rögzíteni.

MP3-felvevő

III. Easy Voice Recorder

Hűen nevéhez, harmadik lehetőségünk egy igazán kényelmes alkalmazás, azonnal érthető felülettel. Android hívásrögzítő alkalmazásról van szó, amellyel a hívásokat és beszélgetéseket a mikrofongomb egyetlen érintésével rögzítheted. Ezután szünet, folytatás vagy leállítás gomb – szükség szerint. Widget is tartozik hozzá, így az alkalmazás közvetlenül a főképernyőről kezelhető. Akár a háttérben is rögzíthetsz, anélkül, hogy az app felülete megjelenne. A csendes részek átugorható, sőt, a felvételvisszaállító funkció segítségével megmentheted azokat a fájlokat, amelyek rögzítése megszakadt a telefon valamilyen hibája miatt. Ez az androidos hangrögzítő azonban nem támogatja a telefonos hívások rögzítését.

felvétel hívás beszélgetés

IV. Voice PRO

Ha professzionálisabb androidos hangrögzítő alkalmazást keresel, a Voice PRO kiváló választás. Fizetős, de tömve van hasznos funkciókkal. A felvételeket 100 különböző formátumban mentheted, és 50 nyelven akár szöveggé is alakíthatod őket. Leghasznosabb funkciói közé tartozik a háttérhangok beillesztése és a telefonhívások rögzítése. Rengeteg funkciója miatt persze eltarthat egy kis ideig, mire kiismered a lehetőségeit. Talán egy kicsit borsos ára van, de a kínált funkciók miatt megéri.

felvétel audio fájlokat

V. Tape-a-Talk Voice Recorder

Utolsó lehetőségünk egy újabb ingyenes alkalmazás, a neve Tape-a-Talk Voice Recorder. Az androidos hangrögzítés magasabb és alacsonyabb minőségben is elvégezhető, a felvétel pedig szükség esetén szüneteltethető. Ez az androidos hangrögzítő a WAV és az OGG formátumokat támogatja, a felvételeket pedig e-mailben, Dropbox-on és FTP szolgáltatásokon keresztül is meg tudja osztani. Hátrányai a használat közben megjelenő hirdetések, valamint a viszonylag kicsi gombok – ezeket néha nehéz lehet megérinteni.

interfész Tape-a-Talk

Mindegyik fenti alkalmazás több funkcióval rendelkezik, mint a beépített androidos rögzítő. A Tape-a-Talk Voice Recorder képességei a legcsekélyebbek az öt alkalmazás közül, habár könnyen lehet, hogy valakinek ennyi pont elég lesz. Ha egyszerű, mégis nagyobb tudású alkalmazást keresel, a Smart Voice Recorder, a Hi-Q MP3 Voice Recorder és az Easy Voice Recorder jobb választás lehet. Ha pedig fizetni is hajlandó vagy az igazán sok funkcióért, a Voice Pro lesz a legjobb választás.

Értékelés:4.3 /5(21 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Hangfelvevő-re.Utoljára frissítve: 21-03-2016

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére