Az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő használata
Hozzászólás

Az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő használata

Utoljára frissítette ekkor: 18-01-2019

Kényelmes és gyorsan elérhető funkcióiknak köszönhetően az online hangfelvevők rendkívül népszerűek. Stabil internetkapcsolat mellett a lehető legegyszerűbben használható megoldást jelentik. Az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő az egyik legjobb online hangrögzítő alkalmazás. Mint az egyéb webalapú eszközök, ez a szoftver is rögzíteni képes a számítógépről származó hangokat, akár a rendszerhangokról, akár külső forrásokról, például mikrofon által érzékelt hangokról van szó. Emellett a Mac és a Windows rendszerekkel is kompatibilis, valamint az összes népszerű böngészővel, például: Firefox, Chrome, Opera, Safari. Fontos továbbá, hogy teljes mértékben ingyenes, és nincs korlátozás a rögzítési időre vagy a fájlméretre vonatkozóan sem. Ezt az ingyenes online hangfelvevőt a következő módon használhatja.

Az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő használata

Az alkalmazás elindítása

Csak nyissa meg a felvevő weboldalát, majd indítsa el az alkalmazást a „Rögzítés indítása” gombra kattintva. Ha most használja először ezt az ingyenes online hangrögzítőt, le kell töltenie és fel kell telepítenie egy indítószoftvert – a folyamat nagyrészt automatikus. Biztonságos programról van szó, és a telepítés csak néhány másodpercet vesz igénybe. Ezt követően már használatba is veheti az alkalmazást.

Az alkalmazás elindítása

A hangforrás kiválasztása

Az alkalmazás elindítása után kiválaszthatja az önnek megfelelő hangforrást a felület bal alsó területén lévő hang gombra kattintva. A „Rendszerhangok” beállítással például weboldalakról, élő rádióadásokból, játékokból rögzíthet hangokat. A „Mikrofon” beállítással narrációt és hasonló hangfelvételeket készíthet. A „Rendszerhangok és mikrofon” beállítással pedig akár hívásokat és egyéb hasonló tartalmakat is rögzíthet. Ezt követően megjelenik a rögzítő felülete.

A hangforrás kiválasztása

A rögzítés elindítása

Indítsa el a rögzítendő hangot, vagy beszéljen a mikrofonba. Ha minden készen áll, indítsa el a rögzítést a „Indítás” gombra kattintva. Bármikor szüneteltetheti és folytathatja a rögzítést, a „Leállítás” ikonnal pedig leállíthatja azt.

A rögzítés elindítása

A felvétel lejátszása

A hangrögzítő beépített médiatárában megtalálja az összes felvételt. A felvétel lejátszásához lépjen a „Rögzítések listája” felületre a jobb alsó sarokból. Válassza ki a fájlt, majd játssza le a beépített lejátszóval. Ha a „Mappa megnyitása” gombra kattint, megtekintheti a helyét a számítógépen.

A felvétel lejátszása

A zeneadatok megadása

Ha szerkeszteni szeretné a fájl ID3-címkéjét, válassza ki a médiatárban, majd kattintson az „ID3-tag szerkesztése” gombra. A felugró ablakban megadhatja a zeneszám címét, előadóját, évét, albumát stb.

A zeneadatok megadása

A felvétel kezelése

A hangrögzítő listájában könnyedén és gyorsan kezelheti a fájlokat. Átnevezheti őket, valamint törölheti a merevlemezről a felesleges fájlokat (akár csoportosan is).

Más hasonló alkalmazásokhoz képest az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő hatékonyabbnak mondható, hiszen az alapvető rögzítési képességek mellett egyéb funkciókat is kínál. Gyors, stabil és jó hangminőséget nyújtó felvevő.

Összegzés

Kevés az olyan online hangfelvevő, amely tényleg úgy működik, ahogyan hirdetik. Az Apowersoft Ingyenes Online Hangfelvevő azonban közéjük tartozik. Kiváló hangminőséget nyújt, és a használathoz nem kér sem regisztrációt, sem előfizetést.

Ha ennél is átfogóbb hangrögzítőt keres, amellyel akár ütemezett feladatokat is készíthet, nagy felbontású zeneszámokat kereshet, vagy zenéket tölthet le és konvertálhat, akkor csak váltson a szoftver Pro változatára.

Letöltés

Értékelés: 4.3 / 5 (10 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!
Közzétevő: ekkor: Ingyenes Online Hangfelvevő, Online Hangfelvevő-re. Utoljára frissítve: 18-01-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére