Az Apowersoft Hangrögzítő API

Az Apowersoft Online Hangrögzítő API-t a weboldal-tulajdonosoknak, a bloggereknek, az online oktatóplatformoknak, valamint azoknak fejlesztettük, akik alkalmazásunkat weboldalukon kívánják elérhetővé tenni, hogy látogatóik egyszerűen indíthassanak hangrögzítést. Az API hozzáadásához és felhasználásához csak másolja be a megadott kódot weboldalára. Az ingyenes hangrögzítő így a weboldalba integrálva szolgálhatja ki a látogatókat. A hangrögzítő API segítségével bármilyen hang gond nélkül rögzíthető a számítógép hangkártyájáról és a mikrofonról is. Hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk a hangrögzítés során, továbbra is fejleszteni fogjuk az alkalmazást, és a javaslatokat is várjuk, hogy a legjobb irányba haladhassunk.

Az Apowersoft Hangrögzítő API használata

1. Válasszon egy gombot

2. Adja meg a gomb szövegét

3. Tekintse meg az előnézetet

Start

4. Másolja ki, majd illessze be a kódot

Testreszabás

API-nk támogatja a speciális igényekre való testreszabást is. Szükség esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Az Apowersoft Hangrögzítő API áttekintése

Az Apowersoft Hangrögzítő API segítségével ingyenesen és könnyedén rögzíthet hanganyagokat. Az elérhető hangforrások a „Rendszer”, a „Mikrofon”, illetve a „Mikrofon és rendszer”. A megfelelő hangforrás az igényeknek megfelelően választható ki. Gond nélkül rögzíthető például streamelt audió, zene, online rádióműsor, videókonverencia, audióchat és VoIP hívás.

Az online hangrögzítés végén az audiófájl helyi mappába menthető, a mentett fájl pedig egyetlen kattintással előhívható. Ezt követően megnyithatja kedvenc médialejátszójával, vagy hordozható eszközére másolhatja későbbi lejátszás céljából.

Az Apowersoft Hangrögzítő API megfelelő használata

Az otthoni felhasználóknak érdemes figyelembe venniük, hogy az API licencszerződése a használatbavétel dátumától kezdve alkalmazható. Az API-t kizárólag non-profit célokra használhatja. Bármilyen, tőlünk származó engedély nélküli, hirdetéshez, terjesztéshez, újrafejlesztéshez vagy programintegrációhoz köthető magatartás tiltott.

Azok az üzleti felhasználók, akik az API-t vállalati környezetben, illetve termékpalettájuk részeként, hirdetések nélkül kívánják használni, ezen online űrlap segítségével lépjenek kapcsolatba velünk az üzleti licenc megtárgyalása céljából. Amennyiben egy vállalat nevében köti meg a megállapodást, tudomásul veszi, hogy a megállapodás feltételei a teljes vállalatra vonatkoznak, és vita esetén a vállalat felelősséget vállal.