Fájlvisszaállítás Samsung Galaxy S-en
Hozzászólás

Fájlvisszaállítás Samsung Galaxy S-en

Utoljára frissítette ekkor: 16-08-2018

Véletlenül letöröltem minden fotót a Samsung Galaxys S4-esemről. Nincs másolatom, mert nem készítek biztonsági mentést. Segítsetek! Van bármi módja a visszaállításnak? Valami erre kitalált program esetleg?

Samsung Galaxy adatvisszaállító program

A fotók különösen fontosak, hiszen a múlt emlékeit őrzik. Az emlékek elhalványulhatnak, de a képeken keresztül megörökíthetjük a legfontosabb pillanatokat. Manapság már digitális kamerára sincs szükség, a legtöbb telefonnal már jó képeket lehet készíteni. A Samsung Galaxy az egyik legnépszerűbb telefontípus. Ha véletlenül letörölte a fotókat Samsung Galaxy készülékéről, aggodalomra semmi ok, mert a képek valószínűleg még visszaállíthatóak. Számos Samsung Galaxy fájlvisszaállító program létezik a célra.

Első módszer: Android Adatvisszaállítás

Ez egy különösen hatékony program, amely nemcsak törölt fotók visszaállítására képes, hanem más típusú törölt adatokat is meg tud menteni, például zenéket, névjegyeket, SMS-eket, videókat. A Samsung Galaxy készülékek mellett más Androidos eszközöket is támogat, például: Galaxy Tab, Galaxy Note, LG, ZTE, Sony, HTC One, HTC M4. Legyen a probléma forrása véletlen törlés, károsult fájlrendszer, gyári beállításokra állítás – ez a program segíthet.

Letöltés

Ez a Samsung Galaxy S6 adatvisszaállító program átvizsgálja a teljes készüléket, megkeresi a még meglévő és a már törölt fájlokat is. A törölt fájlok piros színnel fognak megjelenni, így egyszerűen megkülönböztethetőek a meglévőektől. Az előnézet funkcióval visszaállítás előtt leellenőrizhetőek a törölt fájlok. Visszaállíthatja az összes megtalált fájlt, de ki is választhat adott elemeket. A program emellett az Androidos adatok PC-re mentését is támogatja. Ez a Samsung Galaxy adatvisszaállító teljesen biztonságos, ezért nem kell aggódnia, személyes adatai nem szivároghatnak ki keresés és visszaállítás közben.

Samsung Galaxy fotók visszaállítása

A Android Adatvisszaállítás mellett érdemes kipróbálni az Apowersoft Ingyenes Android Kezelő is, amellyel kényelmesen kezelheti médiaadatait. Ez egy ingyenes alkalmazás, amellyel számítógépére másolhatja mobileszköze tartalmát és biztonsági másolatot is készíthet – Windows-on és Mac-en egyaránt. A szoftverrel emellett a számítógépről kezelheti az appokat, az SMS-eket és a névjegyeket is.

Második módszer: MiniTool Power Data Recovery

Ha nem szeretne pénzt költeni a Samsung Galaxy S5 adatok visszaállítására, léteznek ingyenes alkalmazások is a célra. Az egyik ilyen alkalmazás a MiniTool PowerData Recovery Free Edition, amellyel visszaállíthatja nemcsak mobileszközéről, hanem számítógépéről, memóriakártyájáról, pendrive-járól és más tárolóiról törölt vagy elveszett fotókat és egyéb fájlokat. Az ingyenes verzió 1GB-nyi adat visszaállítására képes, a teljes változatban viszont nincs ilyen korlátozás.

MiniTool Power Data Recovery

Összehasonlítás

Habár mindkét szoftver hatékony képvisszaállító megoldás, a Android Adatvisszaállítás nem korlátozza a visszaállítható fájlokat. Ahogy említettük is, a MiniTool Power Data Recovery Free Edition csak 1 gigabájtnyi adatot hajlandó visszaállítani. Emellett bár mindkét program felhasználóbarát felülettel rendelkezik, az Apowersoft szoftvere a ‘hogyan állítsunk vissza elveszett Samsung Galaxy S fájlokat’ lépésről-lépésre útmutató miatt talán felülkerekedik az alternatíván. Ha kisebb adathalmazt szeretne visszaállítani, az ingyenes program jó megoldás lehet, de ha minden törölt fájlt meg szeretne menteni, az biztosan több lesz, mint 1 GB, ezért a Android Adatvisszaállítás a megoldás.

Értékelés:4.3 /5(20 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Android telefon-helyreállítás, Android-helyreállítás-re.Utoljára frissítve: 16-08-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére