Az elveszett androidos névjegyek visszaállításának két egyszerű módja
Hozzászólás

Az elveszett androidos névjegyek visszaállításának két egyszerű módja

Utoljára frissítette ekkor: 22-08-2018

Akármennyire is odafigyelünk, előfordulhat, hogy okostelefonunkkal komolyabb probléma történik, ami a névjegyek törlődéshez vezethet. Ennek az oka lehet rendszerhiba, memóriahiba, de akár véletlen gombnyomás is. A névjegyek elvesztése komoly fejfájást okozhat, hiszen jó ideig eltarthat összegyűjteni minden ismerős telefonszámát. A legtöbb pórul járt felhasználó szerencsére felteszi a kérdést: hogyan állíthatóak vissza a névjegyek Android telefonon? Több módszer is létezik, a bejegyzésben ezeket részletezzük.

Az elveszett androidos névjegyek visszaállításának legjobb módja

Nem kell tovább azon aggódnod, hogy mi lesz, ha Android mobilodról elvesznek a névjegyek, mert az elveszett androidos névjegyek visszaállítása alább részletezésre kerül!

1. módszer: Az elveszett androidos névjegyek visszaállítása Gmailen keresztül

Az androidos névjegyek teljes visszaállításának egyik módszere a Gmail fiókon keresztül alkalmazható.

  1. Jelentkezz be a Gmail fiókodba, majd a képernyő bal felső részén, a Gmail ikon melletti lefelé mutató nyílra kattintva jelenítsd meg a névjegyeket. A Gmail az összes névjegyet kilistázza.
  2. Ha nem jelennek meg névjegyek, a „CTRL+F5” billentyűkombinációval frissítsd a lapot.

Ez a módszer azonban csak akkor fog működni, ha a névjegyek elvesztése előtt szinkronizáltad Android telefonodat a Gmail fiókkal. Ha ez nem történt meg, ez a módszer nem fog segíteni. Ebben az esetben egy jóval hatékonyabb megoldás, egy Android névjegy visszaállító program szükségeltetik.

2. módszer: Adatvisszaállítás Androidra a névjegyek visszaállításához

Az első módszer tehát hatékony, viszont felhasználhatósága korlátozott. Érdemes tehát egy professzionális szoftvert használni a törölt androidos névjegyek visszaállítására. Az egyik legjobb program a Android Adatvisszaállítás.

Letöltés

A program számos rendkívül hasznos funkcióval rendelkezik. Szinte minden Android rendszert futtató készüléken képes visszaállítani az elveszett névjegyeket és SMS-üzeneteket, sőt, más fájlok, például hangok, videók és képek megmentésére is képes – függetlenül attól, hogy hogyan vesztek el. A visszaállítási módszer biztonságos, semmilyen személyes adat nem kerül ki az Androidból. Lehetőség van emellett visszaállítás előtt a fájlok előnézetére is, amely egy rendkívül hasznos tulajdonság. Tekintve, hogy az Androidos készülékek soha nem látott népszerűségnek örvendenek, egy ilyen program elengedhetetlen kelléke a számítógépnek ahhoz, hogy a telefonon tárolt fájlok biztonságban lehessenek.

törölt kapcsolatok visszaállítása Android

Melyik módszer a legjobb?

A fenti módszerek leírásaiból látható, hogy az első, Gmail fiókos lehetőség korlátozott, mert csak akkor működik, ha a telefon korábban szinkronizálódott a Gmaillel. Erre nincs szükség a Android Adatvisszaállítás program esetén, amely minden körülmények között képes a működésre, legalábbis ha Android rendszerrel állítjuk szembe. Ráadásul a visszaállítás mellett egyéb hasznos funkciókkal is rendelkezik.

Kerüld el az androidos névjegyek elvesztését

A névjegyek elvesztését rendszeres biztonsági mentéssel lehet elkerülni, mert az okostelefonok gyakran kiszámíthatatlanok, sok típus törékeny, könnyen elveszíthetőek, és más problémák is adódhatnak.

Értékelés:4.3 /5(55 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Android helyreállítási alternatívája, Android telefon-helyreállítás-re.Utoljára frissítve: 22-08-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére