Hogyan állítsuk vissza az Androidos telefon fényképeit
Hozzászólás

Hogyan állítsuk vissza az Androidos telefon fényképeit

Utoljára frissítette ekkor: 17-08-2018

A mobiltelefonok (és kiváltképp az újabb Androidos okostelefonok) komoly fejlődésének köszönhetően szinte bármit megtehetünk ezen eszközeink segítségével. Küldhetünk üzeneteket, videótelefonálhatunk szeretteinkkel, gyors jegyzeteket körmölhetünk le, vizuálisan fantasztikus játékokkal játszhatunk, bámulatos videókat vehetünk fel, értékes fotókat készíthetünk és ez még nem is a lehetőségek teljes tárháza. Mindazonáltal a haladással a vírusok, rendszerhibák, szoftverfrissítések és emberi tévedések megnövekedett száma is együtt jár és ezek közül bármelyik vezethet fontos adatok nem várt törléséhez.

A legtöbb Androidos felhasználó nagyon aggódik a véletlen adatvesztések miatt. Az egyes fényképek értéke aranyban mérhető, mivel emlékezetes pillanatokat őríznek meg. Ha már Önnel is megesett a fényképek véletlen letörlése, nincs szükség többé aggodalomra, mert léteznek hatékony módszerek az Androidos fényképek visszaállítására.

Hogyan nyerje vissza fotóit Androidos eszközén könnyedén

Android Adatvisszaállítás használata az elveszett fotók helyreállításához

Ezzel az asztali alkalmazással nem csak a törölt fényképek, de egyéb dokumentumok (elküldött/fogadott SMS-ek, kapcsolatok, videók és zenék) is visszaállíthatóak. Használata könnyű és kompatibilis a legnépszerűbb Androidos okostelefonokkal és tabletekkel. Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, Note 3, HTC One, Sony, ZTE, LG és egyéb készülékekkel is használható.

Ezzel az Androidos fotó helyreállító szoftverrel formatált, rosszul kezelt, másolás közben lecsatlakoztatott vagy vírusfertőzött SD kártyákon is helyreállíthatja elveszett fájlait. Továbbá megkeresheti, tallózhatja, szinkronizálhatja és mentheti a PC-s fájlokat vele. A beépített előnézet funkció segítségével megtekintheti a helyreállítandó fotót/adatokat, még a tényleges helyreállítási művelet előtt. Ez nagyon hasznos, mert megelőzi a téves/nem kívánt adat- és fájl helyreállításokat. Használata szintén egyszerű, a következő módon:

 1. Töltse le a program legfrissebb verzióját, majd telepítse azt számítógépére.

  Letöltés

  Fontos: Ügyeljen rá, hogy elég töltöttség van az akkumulátorban – ajánlott a 20%-nál nagyobb töltöttségi szint.

 2. Indítsa el a programot és csatlakoztassa az Androidos telefonját USB kábelen.
 3. Ha az eszközt a rendszer automatikusan felismerte, a következő lépésre léphet, egyébként pedig a „Beállítások – Fejlesztői eszközök” menüben engedélyezze az „USB hibakeresés” funkciót.
 4. Kattintson a zöld színű „Start” gombra az eszköz elemzésének megkezdéséhez.
 5. Ha az elemzés kész, indítható a keresés.
 6. Androidos telefonján engedélyezze azt az „Engedélyez” gombbal, majd a PC-n kattintson a „Start” gombra.
 7. Várja meg, míg a művelet befejeződik.
 8. A bal oldali panelen válassza ki a kívánt kategóriát.
 9. Érintse meg a „Galéria” fület az Androidos telefonján tárolt fotók visszaállításához.
 10. Kattintson az előnézetért és válassza a „Helyreállítás” gombot a visszaállításhoz.

Samsung Galaxy fotók visszaállítása

Ezek a lépések bemutatják, hogyan használhatja a Android Adatvisszaállítás szoftvert elveszett/törölt fényképei visszaállításához. Bár a teljes változat némi befektetést igényel, a még bizonytalan leendő felhasználók ingyenes próbaverziót is választhatnak.

Ingyenes fénykép helyreállító alkalmazás a Play Áruházból

A T2J Photo Recovery egy, a Google Play Áruházban elérhető, ingyenes eszköz, melynek segítségével a törölt fotók helyreállítása Androidos telefonon gyerekjáték. Nincs szükség hozzá root eléréshez és a belső/külső memórián egyaránt használható. Ez az eszköz az Ön elveszett fotóit először kicsinyített bélyegnézetben jeleníti meg, majd képes JPEG fájlokká is visszaalakítani azokat és elmenteni az Ön eszközére. Kis helyigényű alkalmazás (mindössze 131 Kbyte), mely jelenleg 2.2 vagy magasabb Android verziókon futtatható.

T2J Photo Recovery

Mindazonáltal megjegyzendő, hogy az ingyenes változattal csak 3 fénykép állítható helyre, ezt a korlátot a PRO változat megvásárlásával oldhatja fel. A 2.2 csillagos értékelés talán nem fest a legjobban, de kockázat nélkül kipróbálhatja és eldöntheti, megfelel-e az igényeinek.

Soha ne veszítsen el többé Önnek drága emlékeket és remekül sikerült fényképeket az eszközéről. Ez az Android fotó helyreállító program és a hozzá tartozó mobil eszközök gondoskodnak erről – egy pillanat alatt könnyedén állíthatja helyre a képeket Androidos telefonján. A képek későbbi biztonsága érdekében érdemes olykor szinkronizálni az Android eszközt a PC-vel, így a biztonsági mentés mindig kéznél lesz.

Értékelés:4.3 /5(108 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Android telefon-helyreállítás, Android-helyreállítás-re.Utoljára frissítve: 17-08-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére