ApowerTrans

Egy kattintásos fájlátvitel telefonról telefonra

Értékelések (0)
Videós
GÖRGESSEN

Fájlátvitel telefonról telefonra

Az ApowerTrans rendkívül egyszerűvé teszi a névjegyek, üzenetek, képek, alkalmazások, híváslisták, videók, jegyzetek és más mobilkészülékes adatok továbbítását más telefonra. A teljes fájlátvitel néhány kattintással, teljesen biztonságosan elvégezhető. Ha régi telefonját egy újra szeretné cserélni, vagy csak egy új operációs rendszert próbálna ki, ez a telefonos fájlátvitel program tökéletes választás a telefonos fájlok átvitele terén. A továbbított adatok teljes egészükben megegyeznek az eredeti fájlokkal, nem romlik a minőség, és személyes adatai sem kerülnek idegenek kezébe.

TUDJ MEG TÖBBET
0%
0%
CSOMAGOLJON

Egyszerű csatlakozás USB-kábelen vagy Wi-Fi-n

Két módszerrel is összekötheti telefonjait, USB-kábellel, valamint Wi-Fi hálózaton keresztül.

TUDJ MEG TÖBBET

Csatlakozás USB-kábelen keresztül

Csak töltse le, telepítse, és indítsa el az ApowerTrans programot, majd csatlakoztassa készülékeit USB-kábellel számítógépéhez. Miután a program azonosította a készülékeket, hozzá is kezdhet a fájlok továbbításához.

Csatlakozás Wi-Fi-n keresztül

Ha nincs kéznél USB-kábel, Wi-Fi-hálózat segítségével is kapcsolatot létesíthet. Telepítse az ApowerTrans alkalmazást készülékeire, csatlakoztassa őket ugyanarra a Wi-Fi-hálózatra, és indítsa el az alkalmazást. Ezután az összekapcsoláshoz kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

CSOMAGOLJON

Számos támogatott készülék

Ez a telefonos fájlátviteli program szinte minden Android rendszerű készülékkel, valamint a legtöbb iOS-eszközzel kompatibilis. Kezelőfelülete rendkívül egyszerű, átviteli sebessége pedig sokszorosa a Bluetooth sebességének. Ha több gigabájtnyi adatot is szeretne továbbítani, nem kell tartania a hosszú várakozási időtől. Rendkívül gyorsan másolhat át videókat, zenefájlokat és más fájlokat is.

TUDJ MEG TÖBBET

Támogatott készülékek

Android: Samsung, HTC, Motorola, Google Nexus, Sony Xperia, HUAWEI, One Plus, LG stb.

iOS: iPhone XS Max, XS, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, SE, 6s/6s Plus, 6/6 Plus, 5s, 5c, iPad Pro, iPad Air, iPad mini stb.

CSOMAGOLJON

Adatátvitel különböző platformok között

Ez a mobiltelefonos fájlátvitel program azért is népszerű lehet sokak körében, mert számos platformmal kompatibilis: Android, iOS, Windows és Mac. A program segítségével különböző szolgáltatókhoz tartozó készülékek között is továbbíthat adatokat. Akár azonos, akár különböző szolgáltatóról is legyen szó, a fájlátvitel gond nélkül elvégezhető. Természetesen szolgáltatófüggő és független telefonok sem jelentenek problémát.

TUDJ MEG TÖBBET
Nagy sebesség
CSOMAGOLJON

Adattovábbítási kompatibilitás

Wifi
Kábelek

Egyszerű felület

 • Csatlakozás
 • Zeneátvitel
 • Válasszon telefont
 • Fájlok átvitele
 • Előzmények megtekintése

  Tudásbázis

  Az alkalmazás letöltéséhez olvassa le a QR-kódot, vagy kattintson a letöltés gombra Android vagy iOS eszközön.
  new
  Támogatás
  Megosztás
  Felülvizsgálat
  Hozzászólás
  Vissza az elejére