Hogyan lehet helyreállítani a letörölt fényképeket Samsung Galaxy Note mobiltelefonon ingyen?
Hozzászólás

Hogyan lehet helyreállítani a letörölt fényképeket Samsung Galaxy Note mobiltelefonon ingyen?

Utoljára frissítette ekkor: 21-08-2018

Miközben böngésztem a fényképeket a Samsung Galaxy Note 8 telefonomon, valami mással is foglalkoztam a számítógépen. Azt hittem, több dologra is könnyedén oda tudok figyelni egyszerre, de véletlenül letöröltem az összes fotót a telefonomról! Fontos képeket vesztettem el, ezért nagyon szeretném őket visszaszerezni. Kérlek, segítsetek!

Bárki, aki rendszeresen használ mobiltelefont, találkozhatott már hasonló problémával. Azonkívül, hogy véletlenül letöröljük a fényképeket a telefonunkról, egyéb okok miatt is elveszhetnek az adatok. De mielőtt szót ejtenénk ezekről, először arra a kérdésre keressük a választ, hogy hogyan lehetséges a törölt fényképek helyreállítása Samsung Galaxy Note-on.

Fénykép-helyreállító alkalmazások Samsung Galaxy Note-hoz

Manapság több applikáció is rendelkezésre áll ahhoz, hogy törölt adatokat, köztük fényképeket állítson helyre. Az alábbiakban a legjobbakat mutatjuk be, melyeket érdemes kipróbálnia, ha elveszett Samsung Galaxy Note fotók helyreállítása a célja.

Freeware – 7-Data Android Recovery 1.0

A 7-Data Android Recovery 1.0 az első szoftver, melyet be szeretnénk mutatni. Ez egy freeware program, melyet szabadon letölthet és telepíthet számítógépére. A program átvizsgálja telefonját és memóriakártyáját, hogy megtalálja a hiányzó fájlokat, például a letörölt fényképeket. Az alkalmazás azonban jelenleg is fejlesztés alatt áll, így funkcióit még most is tesztelik. Mivel működése nem teljesen megbízható, előfordulhat, hogy a törölt fényképek visszanyerése Samsung Galaxy Note-on nem lesz teljesen sikeres, vagy legalábbis nem fog olyan egyszerűen menni, mint szeretné. Sőt, a vizsgálati és a helyreállítási folyamatok is elég sok időt vesznek igénybe.

Shareware – Android adathelyreállító

Az Android adathelyreállító a következő program a listánkon. Ez egy shareware program, ami azt jelenti, hogy letöltheti és meghatározott ideig ingyenesen használhatja. Kipróbálhatja a program összes funkcióját, mielőtt eldönti, meg szeretné-e vásárolni a teljes verziót. Érdemes megvásárolnia a programot, hiszen ez az egyik legjobb adathelyreállító szoftver Android-os rendszerekhez.

Letöltés

Segítségével helyreállíthat letörölt fotókat Galaxy Note 8/7/6 okostelefonokon, valamint egyéb Android-os eszközökön, például Sony, HTC vagy LG készülékeken. Használata egyszerű, és a képek vagy egyéb adatok hel
yreállításának minden lépése érthető. Használata már az első alkalommal sem fog gondot okozni, és eredményesen találja meg és állítja helyre elveszett fényképeit Samsung Galaxy Note készülékén.

Amint kész van az átvizsgálás, a program megmutatja a megtalált fájlokat. Ha az összeset szeretné visszaállítani, kattintson a jelölőnégyzetre a Galéria mellett. De ha meg szeretné tekinteni a fájlokat, hogy kiválassza a helyreállítani kívánt fotókat, akkor kattintson a Galériára, majd a jelölőnégyzetek segítségével válassza ki a fényképeket. Ezután kattintson a „Helyreállítás” gombra, és az elveszett fotóit máris visszakapja. Ugyanígy helyreállíthatja üzeneteit, kapcsolati információit és videóit is.

helyreállítja a törölt fotót

Milyen okok miatt veszhetnek el fotói Samsung Galaxy Note készüléken?
 • A fényképek elveszhetnek véletlen törlés következtében, ahogyan azt a kérdést író felhasználó példája is mutatja. Legyen óvatos, amikor adatait böngészi!
 • Adatai elvesztését vírus is okozhatja. Épp ezért létfontosságú, hogy megfelelő vírusvédelemmel lássa el eszközét. Ismeretlen forrásból lehetőleg ne másoljon át adatokat!
 • További ok lehet, ha az adatok másolása közben az USB kábel hirtelen kihúzódik vagy a Samsung Galaxy Note kikapcsol. Ügyeljen arra, hogy az USB kábel ne mozogjon az adatátvitel ideje alatt, és hogy telefonja teljesen fel legyen töltve.
 • Az is okozhatja a fényképek elvesztését, ha véletlenül vízbe ejti telefonját, vagy ha megsérül a memóriakártya. Mindig vigyázzon telefonjára és memóriakártyájára.
 • Azonban ha mégis elvesznének fontos adatok a telefonjáról, nyugodtan használja az Android adathelyreállítót, mely a legjobb fényképhelyreállító program Samsung Galaxy Note készülékekhez.

  Értékelés:4.3 /5(21 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

  Közzétevő:ekkor: Android telefon-helyreállítás, Android-helyreállítás-re.Utoljára frissítve: 21-08-2018

  Hagyj hozzászólást

  Add meg a nevedet!
  Adj meg értékelést!

  Hozzászólás (0)

  Szerezze meg most!
  APOWERSOFT
  Exkluzív
  ajándék
  &
  értékes
  leárazások
  Tudj meg többet
  Apowersoft Unlimited
  Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
  new
  Támogatás
  Megosztás
  Felülvizsgálat
  Hozzászólás
  Vissza az elejére