Az Apowersoft Online Képernyő Felvevő használata
Hozzászólás

Az Apowersoft Online Képernyő Felvevő használata

Utoljára frissítette ekkor: 25-07-2019

Olyan képernyőrögzítőt keres, amellyel időkorlát, jó hangminőséggel és késlekedés nélkül rögzítheti a képernyős tevékenységeket? Az Apowersoft Online Képernyő Felvevő egy erős számítógépet nem igénylő webalapú eszköz, amely tökéletesen megfelel igényeinek. Felülete könnyen értelmezhető, továbbá támogatja a kép és hang egyidejű rögzítését, rendszerhangokkal és mikrofonnal együtt. Útmutatónk segítségével pár perc után belevághat az alkalmazás használatába.

Az Apowersoft Online Képernyő Felvevő használata

Az indító letöltése és az alkalmazás elindítása

Nyissa meg az Apowersoft Online Képernyő Felvevő weboldalát, majd a képernyő közepén lévő „Rögzítés indítása” gombra kattintva indítsa el az alkalmazást.

Online Näytön Tallennin

Tipp: Ha most indítod el először az alkalmazást, kattints az „Indító letöltése” gombra a „Rögzítés indítása” megnyomása után. (Az indító biztonságos, aggodalomra semmi ok.) Várj pár másodpercet, amíg a letöltés befejeződik, majd nyisd meg az indítót. Ezt követően kattints újra a „Rögzítés indítása” gombra. Az első alkalommal egy indítóprogramot kell telepítenie, de ezt követően bármikor telepítés nélkül rögzítést indíthat.

indító letöltése

Megnyílik a külső protokoll, amely jóváhagyást kér az alkalmazás indításához; kattints az „Alkalmazás indítása” gombra, mikor megjelenik nélküli online képernyő felvevő ablaka.

A beállítások konfigurálása

Ezzel sikeresen elindította számítógépén az online alkalmazást. A rögzítés előtt a „Beállítások” ikonra kattintva módosíthatja a beállításokat.

Kattintson a beállításokra

  • Általános: beállíthat gyorsbillentyűket a rögzítés indításá és leállításá, szüneteltetéséhez és folytatásá, valamint az eszköztár megjelenítéséhez és elrejtéséhez is. Megadhatja az önnek megfelelő alapértelmezett kimeneti mappát is.

    Általános beállítások

  • Rögzítés: ahogyan az alábbi képen is látható, beállíthatja, hogy megjelenjen-e a rögzítési határ vagy az eszköztár, valamint megadhatja a videóformátumot (többek között MP4, WMV, AVI, MOV, FLV) és a képkockasebességet, választhat egérstílust és beállíthatja a hangsáv minőségét, bitsűrűségét és módot is választhat. Ha végzett, kattintson az „OK” gombra.

    Felvételi beállítások

Ezt követően megadhatod a rögzítendő területet és a hangforrást is. Az audióbemenet menüben kiválaszthatod, hogy a rendszerhangokat, a mikrofont vagy mindkettőt szeretnéd-e rögzíteni.

Válasszon audiobevitelt

A rögzítés idítása

A piros „REC” gombot megnyomva indítható el a korlátlan hosszúságú rögzítés. Rögzítés közben lehetőséged van az online képernyő felvevő szerkesztőeszközeinek a használatára is: a szövegbeillesztéssel, a kiemeléssel és az ábrákkal szemléltetőbbé teheted a videót.

A rögzítés idítása

Tipp: Ha újra szeretnéd kezdeni a felvételt, a szüneteltetés gomb megnyomása után válaszd a jobb oldali kereszt ikont. Ekkor megjelenik egy felugró ablak, ebben kattints az „Újrakezd” lehetőségre. Ha a „Törlés” gombot választod, a rögzítő bezárul, a felvétel pedig törlődik.

online képernyő felvevő

A rögzítés befejezése

Ha be szeretnéd fejezni a rögzítést és menteni szeretnéd a felvételt, csak kattints a kék szüneteltetés gombra, majd a zöld pipa ikonra. Ezt követően a beépített médialejátszó segítségével ellenőrizheted a felvételt.

A rögzítés befejezése

A felvétel mentése és megosztása

A videó mentéséhez kattints a lejátszó jobb alsó részén található mentés gombra, majd add meg, hogy videófájlként vagy GIF-ként szeretnéd-e menteni a felvételt, vagy esetleg fel szeretnéd tölteni például a YouTube-ra, a Dropbox-ra vagy a Vimeo-ra.

A felvétel mentése és megosztása

Ha nem vagy elégedett a felvétellel, az „Újra” gombbal újrakezdheted a folyamatot.

A videó fájlként való mentésekor a „Mentés másként Videófájl” gombra kattintva kiválaszthatod a kimeneti formátumot, a fájl nevét és a kimeneti mappát is. Ha ez megvan, a kimeneti mappában megtalálod a készítményt. Szükség esetén akár ki is másolhatod az elérési utat.

mentés videófájlként

Tipp: Az alkalmazás természetesen lehetővé teszi a videó vágását is, így lementheted a felvétel egy adott részét is. Ehhez kattints az idővonalon arra a pontra, ahol kezdődjön a felvétel, majd az egérgombot nyomva tartva húzd a kurzort a kívánt végpontig. A kiválasztott terület kék színűvé változik, ekkor a „Mentés” gombbal ezt a területet mentheted el vagy töltheted fel.

képernyő felvevő online

Ezek tehát az online képernyőrögzítő használatához szükséges lépések. Ha komolyabb funkcionalitásra van szükséged, letöltheted az alkalmazás pro változatát. A képernyő felvevő online letölthető változatával a fentiek mellett többek között ütemezheted a feladatokat, képernyőképeket készíthetsz, és más üzemmódokban is rögzíthetsz.

Letöltés

Értékelés:4.8 /5(17 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Online Képernyő Felvevő-re.Utoljára frissítve: 25-07-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére