Guide

Az Apowersoft ingyenes online képernyőrögzítő használata

1. Előkészületek

Látogasson el az Apowersoft Free Online Screen Recorder oldalára, és kattintson a “Rögzítés indítása” gombra.

A felvétel előtt válassza ki a rögzíteni kívánt elemet, például a képernyőt, a webkamerát, a rendszerhangot vagy a mikrofont. Ezután kattintson a “Rögzítés indítása” gombra.

Rögzítés indítása

2. Felvétel megkezdéseg

Három rögzítési mód áll rendelkezésre: Teljes képernyő, Ablak és Böngésző lap.

A teljes asztali tevékenység rögzítéséhez egyszerűen válassza a “Teljes képernyő” lehetőséget → válassza ki az asztal miniatűrjét → kattintson a “Rendszer hangjának megosztása” → kattintson a “Megosztás” lehetőségre.
Teljes képernyő

Alkalmazásablak rögzítéséhez válassza az “Ablak” lehetőséget → válassza ki az alkalmazás ablakának bélyegképét → kattintson a “Megosztás” gombra.
Ablak
Egy adott lap böngészőben történő rögzítéséhez válassza a „Böngésző lap” lehetőséget (a böngésző neve lecserélődik az Ön által jelenleg használtra, például Chrome Tab vagy Microsoft Edge Tab.) → válassza ki a rögzíteni kívánt lapot → válassza „A lap hangjának megosztása” → kattintson a „Megosztás” gombra.
Böngésző lap

3. Rögzítés szüneteltetése/leállítása

A rögzítés elindítása után a „Szünet” gombbal későbbre hagyhatja a felvételt, és folytathatja a felvételt, amikor visszatér. Vagy kattintson a “Stop” gombra a felvétel befejezéséhez.
leállítása

4. Felvétel mentése/feltöltése

A felvétel befejezése után lejátszhatja a videót, hogy megtekintse a felvétel tartalmát. Ha elégedett vele, egyszerűen kattintson a “Mentés” gombra a videó letöltéséhez. Vagy töltse fel a RecCloudra, egy felhőalapú videókezelő platformra, ahol videolejátszási listát hozhat létre, vagy csapattagokat vehet fel a videók közös kezelésére.
Ha nem elégedett vele, egyszerűen kattintson az “Új videó indítása” gombra a felvétel újraindításához.
feltöltése

Ha pedig nagyobb igénye van a képernyőfelvételekre, például a zoom-felvételre, a reflektorfény-rögzítésre, a videotömörítésre vagy a feladatrögzítésre, kérjük, tekintse meg az alábbi ApowerREC professzionális asztali verziót:

Letöltés

5. Videó konvertálása

A mentett videó WebM formátumban lesz. Így, ha az MP4 formátumot részesíti előnyben, egyszerűen kattintson a “Konvertálás MP4-re” gombra a további videokonverziós folyamathoz.
Videó konvertálása

Értékelés:4.8 /5(17 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére