Apowersoft Képernyőrögzítő API

Az Apowersoft Online Képernyőrögzítő API-t kifejezetten a webmestereknek, az e-learning platformoknak, a techbloggereknek, a vállalati felhasználóknak, valamint azoknak fejlesztettük, akik képernyőrögzítő szolgáltatást kívánnak biztosítani felhasználóiknak. Az API beágyazásához csak másolja be a kódot weboldalába. Ezzel integrálhatja a képernyőrögzítőt weboldalán, gyors elérést biztosítva a szolgáltatáshoz. A folyamat befejeztével az Online Képernyőrögzítő segítségével a látogatók képernyőfelvételeket készíthetnek. Hogy a lehető legjobb online videórögzítést nyújthassuk felhasználóinknak, az alkalmazást továbbra is rendszeresen frissíteni fogjuk. Saját javaslatainak elküldésével pedig ön is segíthet, hogy még jobbá tehessük a szolgáltatást.

Az Apowersoft Képernyőrögzítő API használata

1. Válasszon egy gombot

2. Adja meg a gomb szövegét

3. Tekintse meg az előnézetet

Start

4. Másolja ki, majd illessze be a kódot

Testreszabás

API-nk támogatja a speciális igényekre való testreszabást is. Szükség esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Szeretne minél előbb hozzálátni? Kattintson az online képernyőrögzítési demóra és nézze meg, hogy hogyan működik.

Az API jellemzőinek áttekintése

Képernyőrögzítő API-nk a képernyőrögzítés szinte minden igényét kielégíti. Segítségével a képernyő bármilyen testreszabott területe rögzíthető videóként, a hangforrás pedig lehet a rendszer, a mikrofon, vagy mindkettő. Persze a teljes képernyő és a webkamera-bemenet is rögzíthető, akár kép-a-képben funkcióval is.

Az API segítségével történő rögzítés során számos lehetősége van jelölések, többek között vonalak, nyilak vagy szöveg beillesztésére, hogy a felvétel még beszédesebb és látványosabb legyen. Az elkészült felvételt különböző videóformátumokba, illetve akár GIF-ként is mentheti.

Az Apowersoft Képernyőrögzítő API megfelelő használata

Az otthoni felhasználóknak érdemes figyelembe venniük, hogy az API licencszerződése a használatbavétel dátumától kezdve alkalmazható. Az API-t kizárólag non-profit célokra használhatja. Bármilyen, tőlünk származó engedély nélküli, hirdetéshez, terjesztéshez, újrafejlesztéshez vagy programintegrációhoz köthető magatartás tiltott.

Azok az üzleti felhasználók, akik az API-t vállalati környezetben, illetve termékpalettájuk részeként, hirdetések nélkül kívánják használni, ezen online űrlap segítségével lépjenek kapcsolatba velünk az üzleti licenc megtárgyalása céljából. Amennyiben egy vállalat nevében köti meg a megállapodást, tudomásul veszi, hogy a megállapodás feltételei a teljes vállalatra vonatkoznak, és vita esetén a vállalat felelősséget vállal.