Apowersoft Képernyőrögzítő API

Az Apowersoft Online Képernyőrögzítő API-t kifejezetten a webmestereknek, az e-learning platformoknak, a techbloggereknek, a vállalati felhasználóknak, valamint azoknak fejlesztettük, akik képernyőrögzítő szolgáltatást kívánnak biztosítani felhasználóiknak. Az API beágyazásához csak másolja be a kódot weboldalába. Ezzel integrálhatja a képernyőrögzítőt weboldalán, gyors elérést biztosítva a szolgáltatáshoz. A folyamat befejeztével az Online Képernyőrögzítő segítségével a látogatók képernyőfelvételeket készíthetnek. Hogy a lehető legjobb online videórögzítést nyújthassuk felhasználóinknak, az alkalmazást továbbra is rendszeresen frissíteni fogjuk. Saját javaslatainak elküldésével pedig ön is segíthet, hogy még jobbá tehessük a szolgáltatást.

Az Apowersoft Képernyőrögzítő API használata

1. Válasszon egy gombot

2. Adja meg a gomb szövegét

3. Tekintse meg az előnézetet

Start

4. Másolja ki, majd illessze be a kódot

Testreszabás

API-nk támogatja a speciális igényekre való testreszabást is. Szükség esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Az API jellemzőinek áttekintése

Képernyőrögzítő API-nk a képernyőrögzítés szinte minden igényét kielégíti. Segítségével a képernyő bármilyen testreszabott területe rögzíthető videóként, a hangforrás pedig lehet a rendszer, a mikrofon, vagy mindkettő. Persze a teljes képernyő és a webkamera-bemenet is rögzíthető, akár kép-a-képben funkcióval is.

Az API segítségével történő rögzítés során számos lehetősége van jelölések, többek között vonalak, nyilak vagy szöveg beillesztésére, hogy a felvétel még beszédesebb és látványosabb legyen. Az elkészült felvételt különböző videóformátumokba, illetve akár GIF-ként is mentheti.

Az Apowersoft Képernyőrögzítő API megfelelő használata

Az otthoni felhasználóknak érdemes figyelembe venniük, hogy az API licencszerződése a használatbavétel dátumától kezdve alkalmazható. Az API-t kizárólag non-profit célokra használhatja. Bármilyen, tőlünk származó engedély nélküli, hirdetéshez, terjesztéshez, újrafejlesztéshez vagy programintegrációhoz köthető magatartás tiltott.

Azok az üzleti felhasználók, akik az API-t vállalati környezetben, illetve termékpalettájuk részeként, hirdetések nélkül kívánják használni, ezen online űrlap segítségével lépjenek kapcsolatba velünk az üzleti licenc megtárgyalása céljából. Amennyiben egy vállalat nevében köti meg a megállapodást, tudomásul veszi, hogy a megállapodás feltételei a teljes vállalatra vonatkoznak, és vita esetén a vállalat felelősséget vállal.