Megjelent az Apowersoft Képernyő Felvevő 2.0
Hozzászólás

Megjelent az Apowersoft Képernyő Felvevő 2.0

Utoljára frissítette ekkor: 06-12-2018

2015. április 13-án jelent meg az Apowersoft Képernyő Felvevő 2.0 legújabb változata, amely valós idejű szerkesztéssel és továbbfejlesztett hangrögzítési lehetőségekkel bővíti funkcióinak tárházát, de emellett természetesen az időközben felbukkant programhibákat is javítja. A rögzítéssel egyidejűleg kezelhető valós idejű szerkesztő számos felhasználó igényeire jelent választ, segítségével könnyedén készíthetőek például bemutatóvideók. A szoftver emellett mostantól további audió- és videóformátumokat is támogat, jelentősen javítja a hangrögzítő működését is, és lehetőséget ad a videók feltöltésére YouTube-ra és FTP-re. Lentebb részletesen átolvashatja az Apowersoft Képernyő Felvevő 2.0 újdonságait. A cél a tökéletes felhasználói élmény!

Letöltés

Új funkciók

1. Valós idejű szerkesztés rögzítés közben

Az új verzióval jelentősen javultak olyan funkciók, amelyekkel bemutatók készíthetőek: az eszköztáron keresztül mostantól valós időben, rögzítés közben is módosítható a hangerő, végezhető szerkesztés és beilleszthetőek különböző feliratozások. Az azonnal beilleszthető nyilakkal, négyszögekkel, körökkel és feliratokkal sokkal könnyebbé vált a magukért beszélő videók elkészítése.

2. Képernyőképek és videók megosztása

Az új verzió beépített képernyőkép-készítő eszközt is kapott. Az így elkészített képek megosztásával sokkal egyszerűbben kommunikálhat, a képkészítés után azonnal meg is oszthatja a fájlokat a közösségi oldalakon és a felhős tárhelyen keresztül.

Az előző verzió óta a Képernyő Felvevő videófeltöltési funkcionalitása is sokat javult. Nemcsak, hogy a YouTube-feltöltésekhez elegendő megadni a YouTube-fiók adatait, hanem FTP-megosztásra is képes, így a webmesterek közvetlenül FTP-szerverükre is feltölthetik a videókat.

feltöltésekhez

3. Továbbfejlesztett hangrögzítési technológia

Hogy a hangrögzítés a lehető legmegbízhatóbb legyen, a Képernyő Felvevő 2.0 már a Windows Audio Session-t használja a rögzítéshez, amely a kiváló hangminőséget is biztosítja. Ezzel a változtatással megszűnnek azon felhasználók problémái is, akik számítógépén nincs telepítve virtuális hangkártya.

4. Számos támogatott videó- és hangformátum

A Képernyő Felvevő korábbi verziói csak WMV-formátumban tudtak rögzíteni, a legújabb változat viszont már kilenc különböző kimeneti formátumot támogat (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, WEBM), hogy minden megosztási célra legyen megfelelő. Az eredeti négy audióformátum (MP3, OGG, WMA, WAV) mellé pedig bekerültek az AAC és FLAC kiterjesztések.

formátum

Az Apowersoft Képernyő Felvevő 2.0 a korábbi verziók fejlesztésein alapszik. Komoly javulást ért el általános működésében, ezzel számos különböző felhasználói igény megfelelő eszközévé vált. Az elkövetkezendő frissítésekkel csak tovább javul majd az Apowersoft Képernyő Felvevő 2.0 professzionális funkcionalitása és egyszerű kezelése. Ön is ezt a szoftvert fogja választani.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(8 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Képernyő Felvevő-re.Utoljára frissítve: 06-12-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások

Hírek

 

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére