Videó letöltő

Videók letöltése számos weboldalról

Értékelések (0)
Jognyilatkozat
GÖRGESSEN

Egyszerű videóletöltés számos weboldalról

Ezzel a nagy tudású, hatékony videóletöltő programmal könnyedén elvégezhető a videók lementése a Dailymotionről, valamint többek között a Vevo, YouTube, Vimeo, Fox, AcFun, Lynda, Bilibili, Youku és Hulu oldalakról is. Letölthetők vele olyan online videók is, amelyeket HTTP, FTP, RTMP vagy más multimédiás átviteli protokollok segítségével streamelnek. Egyszerre akár több videó is tölthető, így rengeteg időt spórolhat meg.

TUDJ MEG TÖBBET

URL beillesztése

Videók letöltése a YouTube-ról, a Vimeo-ról és más népszerű videómegosztókról egyszerűen az URL beillesztésével.

Külső detektálás

Engedélyezze a külső detektálást, és játsszon le videókat a Groove3, az Udemy vagy más titkosított oldalakról, majd ez a hasznos alkalmazás automatikusan detektálja és gyorsan le is tölti a videófájlt.

Belső detektálás

A fejlesztők a Chrome böngészőbe is beépítették a Videó letöltőt. Ha tehát RTMP protokollt alkalmazó videót indít el, a szoftver automatikusan detektálj a lejátszott fájlt, és azonnal el is kezdi a letöltést.

Lejátszási lista letöltése

Videók letöltése YouTube csatornákról, intelligensen. A lejátszási lista hivatkozásának beillesztése után kiválaszthatja, hogy mely videókat szeretné letölteni.

CSOMAGOLJON

Videó és audió konvertálása bármilyen formátumba

Médiafájl letöltésekor számos formátumból választhat, többek között: MP4, FLV, 3GP, MP3. Szükség esetén akár letöltés után is átalakíthatja a fájlokat. A szoftver a 4K és HD felbontásokat is támogatja.

TUDJ MEG TÖBBET
Videó
MP4, MKV, AVI, 3GP, FLV, WMV, HEVC, H.264, SWF, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Audió
MP3, WMA, WAV, MP2, AAC, M4R, M4A, AC3, OGG, FLAC, AIFF, RealMedia
CSOMAGOLJON

Hatékony médialejátszó

A beépített lejátszóval bármilyen videó- és audióformátumot megnyithat. A lejátszó ablakát igényei szerint méretezheti át.

TUDJ MEG TÖBBET
Szabad lejátszás
A legújabb technológiáknak köszönhetően már letöltés közben elindíthatja a videó lejátszását, nem kell megvárnia a letöltés befejeződését.
Gyors letöltés
A független gyorsító segítségével a feladat hozzáadása után azonnal elindul a nagy sebességű letöltés. A letöltés akár 10 MB/mp sebességget is elérhet.
CSOMAGOLJON

További hasznos eszközök a felhasználóknak

A Videó letöltő nemcsak egy videó letöltő hanem egyben rögzítő, konvertáló, médiatár és egyéb eszköz is.

TUDJ MEG TÖBBET

Képernyőrögzítő

A szoftver segítségével minden képernyős tartalom, így akár élő streaming videók rögzítése is megoldható.

Audió- és videószerkesztő

A beépített konvertáló segítségével a letöltött vagy meglévő videókat bármilyen videó- vagy audióformátumba átkonvertálhatja. Emellett szerkesztheti is a videókat, például vágással, körülvágással, feliratozással és így tovább.

Médiatár

A médiatárban a legújabb és legnépszerűbb videókat töltheti le egyetlen kattintással, továbbá kereséseket is indíthat.

Hozzáadás az iTunes-hoz

Ezzel a funkcióval könnyedén hozzáadhatja a letöltött videókat vagy hangfájlokat iTunes szoftveréhez.

CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • Letöltés
 • felismerni
 • könyvtár
 • rekord
 • alakítani

  Hogy miért a Videó letöltő?

  Értékelés: 5.0- 97 értékelés alapján.
  • Az Apowersoft Videó letöltő jól működik. Még nem hagyott cserben! A csoportos videóletöltéssel rengeteg időt takarítok meg az online videók letöltése során, a végeredmény pedig mindig nagyon jó minőségű videó!

   A program segítségével sikeresen töltöttem le Hulu és CBS videókat. Kedvenc Tv-epizódjaimat így iPhone-omra tölthetem, hogy út közben is nézhessem őket.

  • Nagyon sokat segít. A Videó letöltő segítségével könnyedén tölthetek le MP3 fájlokat a YouTube-ról. Néha másodpercek alatt letölti a zenéket a Vevo-ról! Köszönöm!

   Micsoda hatékony program! Nem csak számos videót tölthetek le vele különböző weboldalakról, de hasznos rögzítési és konvertálási funkciót is nyújt. Most már biztosan nem kell más konvertálót vásárolnom. Köszi!

   Tudásbázis

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére
   Click below to install