Képernyőképek kitűzése a számítógép képernyőjére
Hozzászólás

Képernyőképek kitűzése a számítógép képernyőjére

Utoljára frissítette ekkor: 21-04-2017

Gyakran előfordul, hogy több megnyitott alkalmazást vagy lapot kell váltogatnunk, esetleg két ablakot kell megjelenítenünk egymás mellett, kisebb méretben. Minden ilyen és hasonló helyzetben használhatja a Képlopó Pro szoftvert, hogy képernyőképeket rögzíthessen a képernyőre.

Professzionális képernyőkép-készítő programról van szó, amely otthoni és vállalati felhasználásra egyaránt alkalmas. Kilenc különböző rögzítési módot kínál, többek között: minden egyben, menü, görgetőablak, régió, szabadkézi. Hogy még több segítséget nyújthasson a mindennapi feladatok terén, az új verzió (v1.3.0) lehetővé tesz a képernyőképek képernyőre rögzítését. Az új funkció használatának lépései a következők.

Tipp: A “Gyors szerkesztő” segítségével azonnali szerkesztéshez férhet hozzá rögzítéskor, a “Részletes szerkesztő” pedig további módosításokat hajthat végre rögzítés után. Fontos, hogy ez a funkció csak a “Gyors szerkesztőben” érhető el, amely a “Kimenet” területen állítható be.

Kimenet

A képernyőkép-készítő további funkciói közé tartozik a feladatütemező, a fotófülke, a képfeltöltés és –megosztás, a képernyőrögzítés és számos más lehetőség is. Többet is megtudhat a funkcióról ebből a rövid áttekintésből.

Különböző felhasználási módok

Rendkívül hasznos funkció otthon és a munkahelyen is, többek között az alábbi helyzetekben hasznosítható.

Oktatás és tanulás

Azok a tanárok vagy tanulók, akik például dolgozat vagy vizsga válaszait szeretnék ellenőrizni, képet készíthetnek a válaszokról, és a képet a képernyőre rögzíthetik. Így sokkal gyorsabban ellenőrizhetik a megoldásokat.

Oktatás és tanulás

Webtervezés

Az új funkció a webfejlesztőknek is hasznos lehetőségeket nyújt: A PS, AI vagy AE szoftverekben dolgozva sokszor van szükség a referenciaanyagok áttekintésére, hogy megfelelően haladhassanak a munkával.

Webtervezés

Építészet

A kapott építészeti tervrajzok és más anyagok részletes áttekintése rendkívül fontos a biztonságos és tökéletes terv elkészítéséhez.

Építészet

Fordítás

A fordítóknak sem kell két ablakot egymás mellett elhelyezniük, vagy két ablak között váltaniuk. Csak ki kell tűzniük egy képernyőképet, és közvetlenül Wordben vagy Excelben dolgozhatnak.

Fordítás

Vásárlás

A funkció online vásárlásokhoz is tökéletesen használható például két termék alapos összehasonlításához, vagy a megfelelő stílusú ruhadarab kiválasztásához.

Vásárlás

Vállalati munka

A vállalati alkalmazottak gyakori feladata a rendszeres teljesítményellenőrzés, adatelemzés és összehasonlítás. Ilyen helyzetekben is jól jöhet a fontos jegyzetek és ábrák képernyőre tűzése.

Vállalati munka

Egyéb feladatok

Ha valamilyen sürgős feladatot kell elvégeznie vagy fontos információt kell lejegyeznie, a teendőket a képernyőre rögzítve biztosan nem fog elfeledkezni róluk.

Egyéb feladatok

Értékelés:4.3 /5(9 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 21-04-2017

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére