Az első macOS 10.14 Mojave-vel kompatibilis hangrögzítő
Hozzászólás

Az első macOS 10.14 Mojave-vel kompatibilis hangrögzítő

Utoljára frissítette ekkor: 25-09-2018

Az Apple bejelentette tizenötödik nagyobb macOS frissítését, a macOS Mojave-t. Az új operációs rendszernek több fontos funkciója is van, például a sötét mód, a dinamikus asztal vagy az új adatvédelmi lehetőségek. Azonban néhány program nem fut olyan jól rajta, mint a régebbi operációs rendszereken.

A kompatibilitási problémák elkerülése érdekében az Apowersoft kiadott egy jelentős frissítést Mac hangfelvevő nevű programjához, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók bármilyen hangot rögzítsenek macOS 10.14-es rendszeren. Ez lett az első macOS 10.14 Mojave-vel kompatibilis hangrögzítő program. Sőt, a hangeszköz fejlesztésének köszönhetően a hangfelvétel macOS Mojave-n még jobb minőségűvé vált. Az alábbiakból még többet megtudhat erről az új verzióról.

Letöltés

Új funkciók:

Kiváló kompatibilitás macOS Mojave-vel

A hangrögzítő korábbi verziói megfelelően működnek olyan Mac-es operációs rendszereken, mint az OS X Yosemite, az OS X El Capitan, a macOS Sierra vagy a macOS High Sierra. Az új verzió már a frissen megjelent macOS Mojave-vel is kompatibilis. Felhasználóink számára így már nem okozhat gondot a sikeres hangrögzítés macOS 10.14-en.

hang felvétele Mac en

Innovatív hangrögzítési technológia

Annak érdekében, hogy felhasználóinknak még jobb hangrögzítési élményben legyen részük, az új verzióban eltávolítottuk az Apowersoft hangeszközt a számítógép rendszerpreferenciái közül. A Mac hangfelvevő új verziója innovatív hangrögzítési technológiát alkalmaz és nem hagyja az Apowersoft hangeszközt a rendszer be- és kimeneti hangbeállításaiban. Ennek köszönhetően a felhasználók könnyebben átlátják majd, melyik hangeszközt kell választaniuk a sikeres hangrögzítéshez.

Kiemelt funkciók:

Teljes körű hangrögzítés

Az Apowersoft Mac-es hangfelvevője különböző forrásokból is képes hangot rögzíteni, például a számítógép rendszerhangja, a mikrofon vagy a kettő egyszerre is felvehető. A programmal internetes rádiót, beszélgetést, narrációt stb. tud rögzíteni. A felhasználók segítésére a program feladatütemezővel is rendelkezik, amivel akkor is tud automatikus felvételeket készíteni, ha éppen nincs a számítógépnél.

Haladó hangszerkesztő

A program nemcsak sokrétű és átfogó hangrögzítő, hanem hasznos hangszerkesztő is. Használatával a hangfájl bármelyik részét letörölheti, a megmaradó felvételt pedig egy fájlként elmentheti. Ha szükséges, a szerkesztőben a hangfájl több részét is kiválaszthatja és külön-külön fájlokként exportálhatja.

hangszerkesztő

Hatékony hangkonvertáló

Ez a program beépített konvertálóval is rendelkezik, amivel a hangfájlokat olyan formátumokba alakíthatja át, mint MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, WA stb. Ezek a leggyakrabban használt fájltípusok, melyeket bármilyen zenelejátszón vagy mobileszközön le lehet játszani. A program a fájlok egyesítését is lehetővé teszi.

hang átalakítása

Innovatív technológiánknak köszönhetően az Apowersoft Mac hangfelvevő jelentős mértékben javítja a felhasználók hangrögzítési élményét. Sőt, ez az első applikáció, mellyel megoldható a hangfelvétel macOS Mojave-n. Ez a legjobb választás, ha hangfelvevő eszközre van szüksége. Egyszerűen csak töltse le és használja kedvére!

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(17 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 25-09-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére